Carlos Santana sahnede fenalaştı! Sağlık durumuna ilişkin ilk açıklama

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Carlos Santana sahnede fenalaştı! Sağlık durumuna ilişkin ilk açıklama
Abone ol
Meksika asıllı ABD’li şarkıcı Carlos Santana, Michigan’da konser verdiği esnada yere yığıldı. Hayranlarını korkutan müzisyen, sağlık durumuna ilişkin açıklamayı sosyal medya hesabından yaptı.

Kariyeri boyunca 10 Grammy ödülü kazanan ve Rolling Stones dergisi kendisini tüm zamanların en iyi 100 gitaristi listesine dahil edilen Meksika asıllı ABD’li şarkıcı Carlos Santana, hayranlarını korkuttu.

'Maria Maria’ ve ‘Black Magic Woman’ gibi hit şarkıların sahibi efsanevi müzisyen salı gecesi Michigan'da verdiği konser sırasında bayıldı. Ünlü ismin bayılma anlarını sosyal medya kullanıcıları paylaştı.

Santana sahnedeyken çekilen görüntülerde, sanatçının bir sedyede sahneden götürülürken seyircilere el salladığı görüldü. Ekip arkadaşları tarafından kulise taşınan 74 yaşındaki şarkıcının sağlık durumuna ilişkin açıklama kendi Twitter hesabından geldi.

Ünlü müzisyen paylaşımda; “Değerli dualarınız için teşekkürler. Cindy ve ben gayet iyiyiz. Biraz yemek yemeyi ve su içmeyi unutmuşuz. Su kaybından dolayı bayıldım” ifadeleri yer aldı.

Aralık ayında, Santana ani bir kalp ameliyatı geçirmek zorunda kalmıştı ve Las Vegas konser rezidansındaki bir dizi performansı iptal etti. Ocak ayında canlı performansa geri dönmüştü.

1960'lı yıllarda üne kavuşan Carlos Santana, rock 'n' roll ile Latin Amerika caz müziğinin karışımı eserleriyle rock dünyasının öncü isimlerinden biri haline gelmişti. Grubun en bilinen şarkıları arasında Black Magic Woman, The Game of Love ve Oye Como Va bulunuyor.

10 kez Grammy ödülü kazanan Carlos Santana, rock müzik tarihinin en büyük gitarcılarından biri olarak gösteriliyor. Prince, Santana'nın kendisi üzerinde Jimi Hendrix'ten daha büyük etkisi olduğunu söylemiş, "Santana daha güzel çalıyordu" demişti.

Carlos Santana, 1998 yılında Rock and Roll Hall of Fame'e dahil edildi. 2015 yılında Rolling Stone dergisi, Santana'yı gelmiş geçmiş en büyük 100 gitarcı listesinde 20'nci sıraya yerleştirdi.


Yorum Yazın