Büyüyen Water AEG Bayilikleri

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Büyüyen Water AEG Bayilikleri
Abone ol

Water AEG 2023 yılında sektöre bomba gibi bir giriş yaptı. Kısa sürede çok hızlı gelişen hizmet ağı ile gelen bayilik taleplerini uygulamaya aldı.  Yenilikçi u arıtma sistemleri üzerine çalışan Water AEG Türkiye pazarı içerisinde büyük bayilik talepleri ile yer almaya başladı.

Firma hali hazırda 81 ilde su arıtma cihazlarının satışı için bayilik vermeyi sürdürüyor. Beklenenden hızlı gelişme gösteren bayilik şekliyle ve hızlı atılımları ile dikkatleri çeken firma, 2023 yılına dair büyük hedeflere sahip olduğunu açıkladı.

Water AEG Danışmanından İddialı Hedefler!

Endüstriyel su arıtma sistemleri konusunda dünya çapında büyük yer tutan Water AEG markası, Türkiye pazarında plana aldığı yol ve hedef haritasını açıkladı.

Bu önemli açıklama ise Water AEG danışman direktörü Okan KERSE’den geldi. Okan KERSE; “100 bin ailenin 2023 sonunda Water AEG cihazları ile tanışacağını ve hedefe ulaşmak için büyük çaplı yatırımların yapılacağını duyurdu.”

Bu büyük çaplı yatırımlar sonucu hedeflerine ulaşıp ulaşmayacağı da kamuoyu tarafından merak konusu oldu.

Kusursuz Tasarım Özellikli Water AEG Su Arıtma Sistemleri

Yapılan hedef açıklamasının ardından gözler Water AEG su arıtma sistemleri üzerine yöneldi.

Water AEG cihazları bir bir incelendiğinde önemli detayların var olduğu anlaşılıyor.

Özellikle cihazların ortaya çıkarmakta olduğu suyun yüksek kaliteye sahip olduğu görülüyor. En başta insan sağlığı önemseyerek çıkılan yolda; ev ve iş yeri tipli ürünleri ile Water AEG su arıtma sistemleri daha sağlıklı suya ulaşabilmeyi kolay kılıyor.

Sağlıksız ambalajlardan su içme devrini başlatıyor. Sıklıkla tekrar edilen damacana siparişlerini de en aza indirgeyebiliyor.

Tüm bunlara ek olarak uzun vadede kullanıcıların bütçesine büyük oranda bir tasarruf sağlamış olunuyor.

Doğru Çalışan Water AEG Ürünleri

Su arıtma konusunda en doğru çalışma prensibine sahip sistemleri ile adından söz ettiren Water AEG, sağlıklı su için çeşitli prensiplere bağlı kalıyor.

Her bir farklı tip su arıtma cihazı kullanım amacına göre kendi içinde çalışma prensibine sahip oluyor. En doğru çalışır şekliyle Water AEG su arıtma sistemleri yaşam alanlarındaki şebeke suyunu kaliteli hale dönüştürüyor.

Çeşitli aşamalardan bir bir geçmekte olan musluk suyu önce mikropartiküllerinden ayırt ediliyor. Kaliteli ve gelişmiş filtre sistemleri ile zararlı olan maddelerin içme suyuna karışması engelleniyor. Son işlem olarak da yediden yetmişe herkesin sağlıklı, temiz ve lezzetli suya kavuşması sağlanıyor.

Water AEG su arıtma cihazları sahip oldukları tasarım gereği arıtma son teknolojiden yararlanılarak üretiliyor. Sorun yaşanmadan uzun vadede ve filtre değişim zamanının aksatılmadan insanlığa lezzetli suyun ulaşması amaçlanıyor.

Şip Şak Kurulum Ayrıcalıklı Water AEG Sistemleri

Water AEG su arıtma sistemleri denildiğinde ilk akla pratik kurulum yöntemleri geliyor. Hemen hemen hayatın her bir noktasına kolayca entegre edilebilen tasarım ayrıcalıkları ile kurulumu kolay şekilde yapılabiliyor. İster ev istenirse iş yeri gibi endüstriyel alanlara dahi zaman kaybetmeksizin teknik personel eşliğinde cihaz monte edilebiliyor. Kullanıcı memnuniyet odaklı bu sistemler, filtre değişimi ve yedek parça kolaylıkları ile Water AEG çatısı altında sağlanıyor.

Hayata Dokunan Water AEG Projeleri

Water AEG markası hayatın her anında yer alabilen sosyal sorumluluk çalışmaları ile görev alıyor.  Türkiye’de sadece su arıtma sistemleri hizmeti vermekle kalmıyor aynı zamanda birçok hayata dokunabilmeyi de başarıyor.

Daha fazla insana umut olabilmek amacıyla Ar-ge çalışmalarına daha fazla bütçe ayırmayı da hedefliyor.


Yorum Yazın