Belma Simavi kimdir? Kaç yaşında, neden öldü? Belma Simavi'nin biyografisi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Belma Simavi kimdir? Kaç yaşında, neden öldü? Belma Simavi'nin biyografisi
Abone ol
Hürriyet Gazetesinin eski sahibi Erol Simavi’nin eşi Belma Simavi'nin hayatını kaybetmesiyle kişi hakkında merak edilenler arttı. Peki, Belma Simavi kimdir? Kaç yaşında, neden öldü? İşte Belma Simavi'nin biyografisi

Belma Simavi'nin vefatının ardından ünlü ismin biyografisi merak ediliyor. Bu bağlamda, Belma Simavi kimdir? Kaç yaşında, neden öldü? İşte Belma Simavi'nin biyografisi

Belma Simavi kimdir?

Bir süredir koah nedeniyle hastanede tedavi gören Belma Simavi hayatını kaybetti. Belma Simavi’nin ünlü gazeteci Erol Simavi ile evli olduğu bilinmektedir.

Hakkında detaylı bilgi bulunmayan Belma Simavi ile ilgili detaylı bilgilere ulaştığımızda haberimizde yer vereceğiz.

Belma Simavi kaç yaşında, neden öldü? 

Belma Simavi’nin koah nedeniyle hayatını kaybettiği ifade edildi. Konuyla ilgili detaylara ulaşıldığında haberimizde yer alacaktır.

Erol Simavi kimdir?

İstanbul'da doğan Erol Simavi, 5 Haziran 1930 tarihinde dünyaya geldi. Sedat ve Melek Simavi çiftinin oğulları olarak doğan Erol Simavi, tanınan bir gazeteci ve iş insanıydı.1949 senesinde gittiği Işık Lisesi'nde eğitimini tamamladı. Babası Sedat Simavi'yi 1953 yılında kaybeden Erol Simavi, kardeşiyle beraber Hürriyet gazetesinin yönetimiyle ilgilendi. 


Yorum Yazın