Aslı Baş'ın adım adım ölüme gittiği anlar....

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aslı Baş'ın adım adım ölüme gittiği anlar....
Abone ol
Mankenler kraliçesi Aslı Baş’ın adım adım ölüme gittiği günün kamera görüntüleri ilk kez ekranlara getirildi... Manken Baş’ın o gece neler yaşadığı, otelden çıkarken, gelirken ve düşme anının görüntüleri bir dosya haber olarak ekranlara geldi. Olaydan sonra jandarmanın çektiği olay yerine ait kamera görüntüleri de kapsamlı olarak programda yer aldı.

TV100’ün deneyimli muhabiri Ercan Öztürk; Bugüne kadar ilk kez ortaya çıkan telefon görüşmeleri de yine Teknik Takip programında yayımlandı. Buna göre iki oğlu da tutuklanan Ahmet Bayer’in Fenerbahçe eski başkanı Ali Şen’le yaptığı telefon görüşmeleri gündeme bomba gibi düştü. Ali Şen, Aslı Baş’ın ölümüyle ilgili yapılacak olan işleri organize etmesi için daha önce meslekten ihraç edilmiş bir hakimi görevlendirdiği teknik takibe takıldı. Ercan Öztürk’ün ‘Bir Cinayetin Aslı’ isimli kitabında tüm detaylarıyla yayınladığı telefon konuşmaları da yine aynı programda ekranlara geldi.

KONUŞURKEN YANINIZDA KİMSE OLMASIN

Ali şen: Ahmet Nasılsın?

Ahmet Bayer: İyiyim Ali Abi.

AHMET DERYA BAYER: Ali abi merhaba.

A.Ş: Ne oldu nereden çıktı bu ya niye oldu böyle?

A.B: Efendim.

A.Ş: Üçünüz mü şüpheli?

A.B: Evet. Hakan , Volkan , ben.

Ali Şen: Şimdi Reis geliyor. Dediğim gibi benim kardeşim. Türkiye Adliyesinde Türkiye’nin yargı çevresinde saygı ile anılan bilinen kişidir.

Ahmet Bayer: Anladım.

Ali Şen: .Ş: Her şeyi açık ve net olarak anlat

A.B : Allah razı olsun Ali abi bize yol gösterecek çok ...

Ali Şen: Ne anlatırsan onda kalır yanında da kimse olmasın.

Ahmet Bayer: Tamam Ali abi.

Ali Şen : Yanında en yakının dahi olmasın reisle yan yan olun hepsini anlat bütün gerçekleri anlat ki yardım edebilsin gerçekleri anlatmayıp bazı şeyi saklıyorsan saklarsan o zaman ee neticeye varamazsınız. Bu işin şakası yok çok ciddi çok iyi bir savunma yapılması lazım ve de farkların yani gerçeklerin bilinip ... yapılması lazım yanında da kimse olmasın.

Aslı Baş kimdir?

Aslı Baş 1978 yılında Eskişehir’de doğdu. 13 yaşında Antalya'da bulunan Esline Ajans tarafından keşfedilen Aslı Baş katıldığı birçok yarışmada dereceler kazandı. 2003'te Antalya'da düzenlenen Miss Model of the World güzellik yarışmasında Türkiye adına yarışıp Mankenler kraliçesi seçilen Aslı Baş tatil için gittiği Bodrum'da iş adamı Ahmet Bayer'e ait kaldığı tatil köyünde 2010 yılında balkondan düşerek yaşamını yitirdi. Cenazesi Antalya'da defnedildi.


Yorum Yazın