Asiltürk - Karamollaoğlu geriliminde eski genel başkan safını seçti!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Asiltürk - Karamollaoğlu geriliminde eski genel başkan safını seçti!
Abone ol
Eski Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, parti içindeki Asiltürk - Karamollaoğlu gerilimine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk, sosyal medya hesabı üzerinden “Güçlü bir Saadet Partisi teşkilâtı oluşturmak ve gençleri, Millî Görüşe kazandırmak için, benim gözetimimde, geniş istişarelerle bir liste hazırlanacak ve kongre başkanlığına sunulacak” ifadelerini kullanmış, Asiltürk ayrıca, "İnşaallah, önümüzdeki kongrede alacağımız kararlarla, Saadet Partimiz, kuruluşundaki değerleri savunur hâle gelir" diyerek partide yeni yönetim hedefini açıklamıştı. 

Asiltürk'ün açıklamaları sonrası Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, bir açıklama yapmış ve Asiltürk'e tepki göstermişti. 

Asiltürk - Karamollaoğlu gerilimine ilişkin önemli açıklamalar, eski Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak'tan geldi. 

KRT TV'ye katılan Kamalak, ''Eğer Saadet Partisi Cumhur ittifakına katılırsa bu ülke bakımından vahim sonuçlar doğurur'' ifadelerini kullandı.

 


Yorum Yazın