Aşılamada yeni meslek grupları! Yarın başlıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aşılamada yeni meslek grupları! Yarın başlıyor
Abone ol
Sağlık Bakanı Koca, koronavirüs aşı programına yarından itibaren gıda üretim ve dağıtım sektörü ile kafe, lokanta ve restoran çalışanlarının da dahil edileceğini açıkladı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, aşı programına yarından itibaren Gıda üretim ve dağıtım sektörü ile kafe, lokanta ve restoran çalışanlarının da dahil edileceğini açıkladı. Daha sonra bir paylaşım daha yapan Bakan Koca, aşı kapsamına berber ve kuaförlerin de alındığını duyurdu. Bakan Koca dünkü Bilim Kurulu Toplantısı sonrası gelecek pazartesi günü 40 yaş grubunun aşılanacağını açıklamıştı.

Aşılama programında yeni grupları açıklayan Bakan Koca'nın Twitter'dan yaptığı paylaşım şöyle;

Aşı programımızda meslek gruplarımızın tanımlanmasına devam ediliyor. Yarından itibaren Gıda üretim ve dağıtım sektörü ile kafe, lokanta ve restoran çalışanları da programa dahil ediliyor. Bu güce güvenin.

BERBER VE KUAFÖRLER DE DAHİL EDİLDİ

Bir tweet daha atan Bakan Koca, "Aşı programı kapsamında berber ve kuaförler de aşılanmaya başlıyor. Randevularınızı yarından itibaren alabilirsiniz. Bu güce güvenin." ifadelerini kullandı.

GELECEK PAZARTESİ 40 YAŞ AŞILANACAK

Bakan Koca dün yaptığı açıklamada 40 ve 45 yaş grubunun aşı programına dahil edildiğini duyurmuştu. 45 yaş aşılaması bugün başlarken, 40 yaş grubu ise gelecek pazartesiden itibaren aşı yaptırabilecek.

Bakan Koca aşılamada yeni grupları duyurdu Bu meslekleri icra edenler aşı olabilecek..Bakan Koca aşılamada yeni grupları duyurdu! Bu meslekleri icra edenler aşı olabilecek..

AŞI SEFERBERLİĞİNDE SON DURUM

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, salı günü yaptığı açıklamada her gün yeni bir meslek ve yaş grubunun aşılama seferberliğine dahil edileceğini duyurmuştu.

Bakan Koca salı günkü açıklamasında müzisyenlerin, film ve dizi prodüksiyon ekiplerinin çarşamba itibarıyla aşı olmaya başlayacağını belirtmişti.

Sonraki mesajında da öğretim üyeleri ve üniversite personelinin yine çarşambadan itibaren aşı yaptırabileceğini duyurmuştu.


Yorum Yazın