Alternatif 14 Şubat

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Alternatif 14 Şubat
Abone ol
14 Şubat'ta koronavirüste sevgilinizle yapabileceğiniz etkinlikler

Bilindiği üzere 2019 yılından itibaren tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını birçok aktiviteyi de kısıtladı. Kapalı olan kafeler, müzeler açık olsa dahi virüsü kapma korkusuyla gidilemeyen yerler. Ertelenen tatiller ve düğünler.... 
Virüs her birimizi farklı koşullarda etkiledi. Elbette bu kadar olumsuzluğun arasında insan güzel şeylere de odaklanmak istiyor. Bu dünyadaki en güzel duygu, materyal vasfını siz koyun farketmez, bu şey sevgidir. Paylaştıkça güzeldir sevgi. Eh tabi bunu paylaşmak için de bir sevgili olursa daha güzel tabi :) . 

  14 Şubat sevgililer günü kimilerine göre atlanmaması gereken bir gün, genelde yalnız olan güruh için kapitalizmin oyunu... Eğer siz de 14 Şubat'ın atlanmaması gereken birgün olduğunu düşünüyorsanız ve pandemi sürecinde izole, farklı ya da klasik bir deneyim yaşamak istiyorsanız sizlere küçük bir kaç önerimiz olacak:

 Sanal Müzeleri Gezebilirsiniz
Kız/erkek arkadaşınızla vakit uzaktan da kaliteli bir aktivite yapmak isterseniz, aynı anda dünyanın birçok yerindeki sanal müzeleri gezebilir, öğrenirken eğlenip aşkınızın kalite çizgisinde bir çentik daha atabilirsiniz. Aşağıdaki linkleri tıklayarak hemen müzelere ulaşabilirsiniz:

Kültür ve Turizm Bakanlığının www.sanalmuze.gov.tr adresinden Türkiye üzerindeki birçok müzeyi sanal olarak gezebilme şansına sahip olabilirsiniz.

British Museum 

https://britishmuseum.withgoogle.com

Van Gogh Müzesi

https://artsandculture.google.com/partner/van-gogh-museum?hl=en

Dali Müzesi 

https://www.salvador-dali.org/en/museums/dali-theatre-museum-in-figueres/visita-virtual

Film/Dizi izleyin

Klasik ama etkili. Üzerine her zaman konuşulacak konulardır diziler ve filmler. Aranızdaki muhabbeti her zaman diri tutar.

Kış Kampı

 Çadırda geçirilen romantik günler... Tabi gerekli ekipmanları almayı unutmayın, hasta olmak da istemezsiniz. Eşşiz doğa manzarası ve sevgiliniz. Bir değerlendirin deriz.


Yorum Yazın