Ali Yeşildağ Ömer Çelik’in gay olduğunu iddia etti! Ömer Çelik eşcinsel mi?

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ali Yeşildağ Ömer Çelik’in gay olduğunu iddia etti! Ömer Çelik eşcinsel mi?
Abone ol
Youtube'ta FETÖ firarisi Cevheri Güven'in kanalında video yayınlamasıyla sık sık gündeme gelen Ali Yeşildağ sosyal medyadan yaptığı yeni paylaşımda, AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik’in eşcinsel olduğunu iddia etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eski koruması Hasan Yeşildağ’ın kardeşi Ali Yeşildağ sosyal medya mecralarından yaptığı paylaşımlarla dikkat çekiyor.

Yeşildağ paylaşımlarını genel olarak Youtube üzerinden FETÖ firarisi Cevheri Güven'in hesabından yapıyor.

Yeşildağ’ın son paylaşımlarından birisi de Eski Bakan ve AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik hakkındaydı.

Ali Yeşildağ'ın videoda yer alan iddiaları şöyleydi:

“Şimdi (Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ı kastederek) Tayyip abi ben sana bir şey söylemek istiyorum. Ona LGBT, buna LGBT deme. Partinin şu anki sözcüsü Ömer Çelik LGBT. Bunu Ankara’da da bilen biliyor. O da gider bir barda açar şişesini içer. Hasan Dağcı gay barlara gider içer. Böyle şeyler söyleme.”

CEVAP VE DÜZELTME METNİ

09.05.2023 tarihli ve https://www.muhalif.com.tr/haber/ali-yesildag-omer-celikin-gay-oldugunu-iddia-etti-omer-celik-escinsel-mi-134644 linkinde yer alan içerikte Müvekkil hakkında gerçeğe aykırı ve yanıltıcı beyanlar yer almakta olup bu ifadelerle ilgili cevap ve düzeltme hakkımızın kullanılması ihtiyacı doğmuştur.

Söz konusu “Ali Yeşildağ Ömer Çelik’in gay olduğunu iddia etti! Ömer Çelik eşcinsel mi?” başlıklı haber ile Müvekkilimiz hakkında, adı açıkça telaffuz edilmek suretiyle, kişilik haklarını ve itibarını açıkça ihlal eden, zedeleyici, asılsız iddialarda bulunulmuştur.

Müvekkilin cinsel yönelimini ve şahsi hayatını konu alan asılsız iddialar hiçbir şekilde gerçeği yansıtmamaktadır.

Haberin yapılış amacı ise müvekkilin kişilik haklarına ve itibarına açıkça saldırmak suretiyle aracı olarak kullanılması ve Müvekkil üzerinden siyasi kişiliklerin yıpratılmasına yöneliktir. 

Müvekkil Hasan Dağcı’nın kişilik haklarını ve itibarını zedeleyen söz konusu habere yönelik suç duyurusu, dava ve diğer hukuki yollara tarafımızdan başvurulduğunu ayrıca belirtmek isteriz. 

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.


Yorum Yazın