Ahmet Hakan'dan AK Parti ve İmamoğlu ilişkisine yorum

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ahmet Hakan'dan AK Parti ve İmamoğlu ilişkisine yorum
Abone ol
Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’in yapımı tamamlanan altyapı tesisi için törende İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na teşekkür etmesinin arasında tartışma yaratmasını köşesine taşıdı. 

’Trol kafasının devreye girdiğini’ söyleyen Hakan, şu ifadeleri kullandı:

”Vay efendim, nasıl olurmuş da AK Partili bir Belediye Başkanı, Ekrem İmamoğlu’na teşekkür edermiş...

Hilmi Türkmen, konuşmasında üç kere Kadir Topbaş’ı anmış, projeyi başlatanın Kadir Topbaş olduğunu altını çizerek vurgulamış, projenin yarım kalma nedenini açıklamış. Bunların hepsini es geçen trol zihniyeti, İmamoğlu’na edilmiş bir teşekkür üzerinden Hilmi Türkmen’e saldırıyor.

Buradan Hilmi Başkan’a sesleniyorum: Sakın bu zihniyete aldırma Hilmi Başkan! Sen doğrusunu yapmışsın. Bir hizmet varsa... Onu başlatana ve bitirene teşekkür etmek, insanlığın gereğidir.

Hep söyledim, yine söylüyorum: AK Parti, Ekrem İmamoğlu’nun doğru yaptığına “doğru”, yanlış yaptığına “yanlış” derse... İmamoğlu’na karşı en doğru, en etkili, en sonuç alıcı siyaseti izlemiş olur.

Yalın ve basit gerçek şudur: İmamoğlu’na gerektiğinde teşekkür edeceksin ki gerektiğinde onu en sert şekilde eleştirmeye hakkın olsun.

Yani Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen... Hem ahlaki ve insani açıdan hem de stratejik açıdan doğru yoldadır.” 

Yazının tamamı için tıklayın.


Yorum Yazın