Florida'da arsa aldı!

ABD'de TIR şoförlüğü yapan Tolga Karel'den yeni yatırım

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ABD'de TIR şoförlüğü yapan Tolga Karel'den yeni yatırım
Abone ol
Amerika Birleşik Devletleri'ne (ABD) yerleşip TIR şoförlüğüne başlayan oyuncu Tolga Karel, kısa süre önce lojistik şirketi kurmuştu. İşlerini büyüten Karel, şimdi de rüya evini inşa etmek için Florida'dan arsa aldığını açıkladı.

Milyonların izlediği Yaprak Dökümü dizisiyle yıldızı parlayan Tolga Karel, Sarah Scott ile evlenip Amerika'ya yerleşmişti.

Yaprak Dökümü dizisiyle şöhretin zirvesine çıkan Tolga Karel, Sarah Scott ile evlendikten sonra her şeyi ardında bırakarak Amerika'ya gitmişti. Kurduğu sağlık turizmi şirketi iflas edince eşinin ailesinin Illinois eyaletindeki evine taşınan Karel, 2018'de aylık 8 bin dolara TIR şoförlüğü yapmaya başladı.

Verdiği röportajlarda "Çok yakında şahane bir atılıma girmiş olacağım 80 dolarla başladığım bu serüvenin iki yıl içinde hangi boyuta geldiğini açıklayacağım" diyen ünlü oyuncu önce evini aldı sonra da Amerika'da şirket kurdu.

Arsa aldı

Her geçen gün işlerini biraz daha büyüten ve hayalinin 2026 yılında 100 araçlık filo kurmak olduğunu söyleyen Karel, dün eşi ve çocukları ile yaşayacağı yeni evi için arsa aldı.

"Rüya evimizi inşa etmek için güzel bir gün"

Florida'nın gözde bölgelerinden birinde arsa alan Tolga Karel, sözleşme imzaladıkları anların fotoğraflarını sosyal medyada paylaştı. Karel fotoğrafların altına "Rüya evimizi inşa etmek için güzel bir gün" notunu düştü.
320 bin dolara ev almıştı

Tolga Karel, 2020 yılında Florida'da ev satın almış, 320 bin dolar ödediği evin fotoğraflarını Instagram'da paylaşmıştı:
"Yeni evimiz... Tüm güzel dilekleriniz için sonsuz teşekkürler hayırlı olsun inşallah! Güzel anılar biriktireceğiz evlatlarımla... Bunca emek, alın teri boşuna değilmiş̧! Rabbim şükürler olsun verdiğin her nefes için..."

Hayat çok pahalı

Instagram hesabında sık sık takipçilerinden gelen soruları yanıtlayan Tolga Karel, ülkedeki hayat pahalılığından dert yandı.
"Bir konuda gözlemimi paylaşmak istiyorum sevgili dostlar. Amerika'da covid sonrası yaşam korkunç pahalandı. Yüzde 30'a varan enflasyon rakamları konuşuluyor. Her şey korkunç pahalı. Evler, arabalar... her şey... Hatta Greencard'ı olan birçok Türk dostum, arkadaşım vatandaşlık aldıktan sonra memlekete geri dönmek için adımlar atıyor ve bu konuda onlara hak veriyorum"

 


Yorum Yazın