Terma City, kulüp temsilcileri ve protokol üyelerini yemekte buluşturdu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Terma City, kulüp temsilcileri ve protokol üyelerini yemekte buluşturdu
Abone ol

İSTANBUL (AA) Karaderili Şirketler Grubu'na bağlı Terma City, Yalova'da gerçekleştirilen HDİ Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi playoff maçlarında mücadele veren takımların yöneticileri ile il protokolünü yemek organizasyonunda buluşturdu.

Karaderili Şirketler Grubu'ndan yapılan açıklamaya, şampiyonaya katılan takımları ağırlayan Terma City, organizasyonuna katılan takım yöneticileri ile il protokolü için yemek organizasyonu gerçekleştirdi.

Organizasyonda konuşan Beşiktaş Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Genel Menajeri Erdem Göksel, Yalova'da tekerlekli sandalye sporuna verilen destekten dolayı il protokolüne ve Terma City yetkililerine teşekkür etti.

Fenerbahçe Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı İdari Menajeri Ogün Karataş da organizasyonda emeği geçenlere teşekkürlerini sundu.

Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk da İl Genel Meclis Başkanı Hasan Soygüzel, İl Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu, Karaderili Şirketler Grubu CEO'su Tevfik Talas, İl Kültür ve Turizm Müdürü Şeref Tali ve Terma City Basın Koordinatörü Semra Aydın'a forma hediyeleri takdim edildi.

Programa Vali Muammer Erol, Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Asbaşkanı Ferhat Esatbeyoğlu, Beşiktaş Kulübü Amatör Şubeler ve Süleyman Seba Tesislerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Seyit Ateş Terma City Genel Müdürü Altuğ Çiloğlu da katıldı.

(Abonesi olduğumuz AA’dan değiştirilmeden eklenmiştir.)

Kaynak:AA


Yorum Yazın