Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç, Kayserispor’un antrenmanını izledi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç, Kayserispor’un antrenmanını izledi
Abone ol

KAYSERİ (AA) Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Yukatel Kayserispor'un Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'ndeki antrenmanını takip etti.

Belediyeden yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen Büyükkılıç, 5 takımın Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde olmasının, yatırımın doğru olduğunun göstergesi kabul edileceğini belirtti.

Büyükkılıç, kayak merkezinde hizmeti yaz aylarına yayan yaklaşımın kendilerini motive ettiğini ve keyiflendiklerini anlatarak, "Gerek kapalı tesislerimiz gerekse ilave 6 sahamızın yapımı devam ediyor. İnşallah burası yurt dışına kaynaklarımızın aktarılmasını engellemiş olacak. Hayırlı uğurlu olsun. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Kayserispor'umuzun da antrenmanını izledik. Kendilerine, değerli hocamıza, başkanımıza ayrıca başarılar diliyoruz." ifadelerini kullandı.

Kayserispor Kulübü Başkanı Berna Gözbaşı da Kayseri'de böyle güzel bir tesis olmasının kendilerini gururlandırdığını bildirdi.

Sahalar büyüdükçe ve kapasite arttıkça dünyanın tercih edilen kamp merkezi olacağı görüşünün ağır bastığını aktaran Gözbaşı, "Yabancı takımlarla da görüşüyorum. Her görenin fikri bu yönde. İnşallah faydalı, verimli bir kamp olur. Takımımıza da bu kampta ve sezonda başarılar diliyorum." değerlendirmesini yaptı.

Teknik direktör Çağdaş Atan ise merkezi çok beğendiklerini belirterek, "Erciyes'te güzel bir oluşum var. Aşağıdaki kompleks de en kısa zamanda biterse 12 sene içinde buranın yazın Türkiye'nin kamp merkezi olacağını, çok ciddi takımların geleceğini düşünüyorum. O yüzden Kayseri insanının buraya sahip çıkması, burayı ziyaret etmesi gerekiyor. Yatırımlarından dolayı belediye başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Onu burada görmek her zaman güzel." ifadelerini kullandı.

Kayserispor antrenmanını izleyen Büyükkılıç, merkezde incelemelerde bulundu.


(Abonesi olduğumuz AA’dan değiştirilmeden eklenmiştir.)

Kaynak:AA


Yorum Yazın