8 Mayıs Günlük Burç Yorumları

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
8 Mayıs Günlük Burç Yorumları
Abone ol
8 Mayıs 2021 Günlük Burç Yorumları; Ay, Koç burcunda ilerliyor. Duygularınız ve mantığınız çelişki içerisine girebilir. Hayatınızla ilgili yeni bir karar almadan önce bunları daha sakin olduğunuz bir zaman diliminde düşünmeye çalışmalısınız.



Koç

Bugün şansınızın yaver gittiğini fark ettiğinizde her şeyin daha farklı olabileceğini düşünerek heyecanlanacaksınız. Sürekli kendinizi hayat şartları nedeniyle kısıtlıyorsunuz ve erteliyorsunuz. Günün ilk saatlerinden itibaren yapmak istediklerinizin birer birer gerçekleşmesi sayesinde kendinize ve şansınıza olan güveniniz yükselecek ve bunu en iyi şekilde değerlendirmek için harekete geçeceksiniz. Uzun zamandır aklınızın bir kenarında olan değişim planlarınızı hızlıca gerçekleştirmeye başlayacaksınız.



Boğa

Maddi sıkıntı içerisine girebilirsiniz. Harcamalarınıza dikkat edin. Uzun zamandır size dert olan bir konu bu hafta çözüme kavuşuyor. Gayrimenkul işlerinizle ilgili kazançlı bir hafta sizleri bekliyor



İkizler

Bugün oldukça hareketli bir gün sizi bekliyor. Yazışma ve konuşmaların yoğunlaştığı zamanlar içindesiniz. Yakın çevrenizdeki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Ev hayatınızla ilgileneceğiniz konulara yoğunlaşabilirsiniz. Gün içinde çalışma hayatınızdaki sorumlulukların arttığını hissedebilirsiniz. İşleriniz detaylandırmak zorunda kalabilirsiniz.



Yengeç

Bugün kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yönelebilirsiniz. Hassas olduğunuz olaylarla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Bugün bedene ait konular ön plana çıkabilir. Yabancılarla ilgili konular olabilir. İkili ilişkilerinizde daha sakin olmanızda fayda var. Gereksiz harcamalardan kaçının. Keyif aldığınız konulara zaman ayırmakta zorlanabilirsiniz.



Aslan

İnsanlara karşı ön yargılı yaklaşmayı bırakmalısınız. Konuşmak ve akılcı kararlar vermek size, insanlarla olan problemlerinizin o kadar da büyük olmadığını gösterecektir. Zamansız harcamalarınızın olumsuz etkisini uzun vadede göreceksiniz.



Başak

Bu sıralar sevdiklerinize karşı ilgisizsiniz. Özellikle partneriniz bazı konularda sizden ilgi bekliyor. Ona karşı güvensiz hareket ediyorsunuz. İşinizle ilgili sizi tatmin etmeyen şeyler var ve bunun için yeni atışlımlar yapmak istiyorsunuz hatta ortamınızı değiştirmekle başlayabilirsiniz. Maddiyata fazla önem vermiyorsunuz ancak para yaşamınızda önemli bir nokta olarak yer alıyor. Zihinsel dağınıklığınız var. Herkese aynı anda söz vermeniz, sizin için iyi olmuyor.



Terazi

İş disiplininizin mükemmel oluşu iş çevrenizde hiç de hoş karşılanmıyor. Çalışma arkadaşlarınız sizden esneklik istiyorlar. Eleştirilmeye gelemediğiniz halde; siz çevrenize aynı şeyi yaparak, tartışma konusu başlatıyorsunuz. Sağlık konusunda diş problemleriniz size sorun yaratabilir. Bir hekime görünmelisiniz.



Akrep

İşinizle ilgili kaygılarınız giderek artıyor. Bir yandan işe kendinizi veremiyor öte yandan başarısız olmaktan korkuyorsunuz. Böyle devam ederseniz başarısızlık zaten kaçınılmaz olacak. Bir an evvel kendinizi toparlamalı ve kendinizi göstermelisiniz. Özel hayatınızda ise ciddi bir güven sorunu yaşayabilirsiniz. Kuruntuları aşmanın yolu açıkça konuşmak.



Yay

Bugün çalışma hayatınızla ilgili koşullarda değişiklikler olabilir. Sorumlu olduğunuz işlerinizi daha iyi hale getirmek için çabalayabilirsiniz. Sizi yoran konulara karşı duyarlı olmanızda fayda var. Gün içinde bazı konularda ani değişiklikler olabilir. Çevrenizdeki kişilerin sizin yardımınıza ihtiyacı olabilir. Akşam saatleri daha sakin geçebilir.



Oğlak

Kendi duygusal gücünüzün farkına vararak, hayata geçirmek üzere, ilk tohumları atacaksınız. Sezgilerinizin, içsesinizin ve psişik yanınızın günlük yaşantınızda daha fazla fonsiyonel olduğunu göreceksiniz.



Kova

Bugün yine sizin gününüz. Güne duygusal başlayıp enerjik ve hareketli bitireceksiniz sizin yapınız bu renkli olmayı birden üzülmeyi sonra yeniden gülmeyi seviyorsunuz. Çoktandır yapılaması gereken işler için tam zamanı, bunun önemli bir kısmını bugün bitirebilirsiniz. Kendinize zaman ayırmayı seviyorsunuz akşam saatlerinde sevdiğiniz bir insanla buluşabilirsiniz.



Balık

Sevgi bağlarınız oldukça güçlü, hayata da insanlara da sevgi ile bakıyor ve bunu her seferinde belirtiyorsunuz. Bu durum çevreniz tarafından abartılı olarak algılanıyor ve samimi ilişki kurmakta zorlanıyorsunuz. Kendinizi sınırlamayın ama sevginizi göstermenin yeni yollarını bulmaya çalışın. İş hayatınızda yavaşta olsa yoluna koymanız gereken şeyleri istediğiniz şekilde yoluna koyuyorsunuz


Yorum Yazın