6-12 Aralık haftalık burç yorumları

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
6-12 Aralık haftalık burç yorumları
Abone ol
Bu hafta hayal kırıklıklarına açık olabiliriz. Hemen karaları bağlamak yerine, "Daha iyi nasıl olabilir?" diye düşünmeyi becerebilmek gerekecek.

Koç

Bu haftaya Yeni Ay ve Güneş Tutulması etkileri altında başlıyoruz. Yeniay yüksek öğretim, yurt dışı konuları üzerine odaklanacağımızı işaret ediyor. Yeni bir eğitim almak, yurt dışına çıkmak üzere planlar yapabiliriz. Ancak öngöremediğimiz koşullar ya da sabırsız ve düşünmeden hareket etmemiz aksaklıklar ve hayal kırıklıkları yaşamamıza neden olabilir. Attığımız her adımı çok iyi planlamamız, temkinli hareket edip önümüze sürülen koşulları iyice gözden geçirmemiz gerekiyor.

Para ve iş alanında beklentinin üzerinde imkanlara sahip oluyorsun. Karşına yeni çıkan fırsatları uzun vadede iyi değerlendireceksin. Ancak bu aralar eline ne kadar para geçerse o kadar harcama ve ödeme yapacaksın. Biriken ihtiyaçlarını tamamlıyor, eksiklerini gideriyorsun. Koç Burcu aşk hayatında bu hafta şikayetçi tavırlardan uzak durmalısın. Zamansız konuşmalar yapma ve mümkünse tartışmaları uzatma. Ben değil biz diyerek birlikte hareket ederseniz, ihmalkar olduğunuz zamanların telafisini yapabilirsiniz.

Bu hafta yeni farkındalıklar kazanıyor, hayatında değişimler yapıyorsun. Seni kendi duyguları ile al aşağı eden ve enerjini negatife çeviren insanları hayatından çıkarmakta zorlanmayacaksın. Kötü olan tüm olgulara son veriyorsun. Olumsuzlukların devam etmesine izin vermeyeceksin. Bu yeniay senin için iş ve özel hayatında özellikle çocukları ilgilendiren konularda yaptığın araştırmaların sonuçlarını almanı sağlayacak. Ayrıca geçtiğimiz dönemde aldığın eğitimler ve de çıktığın seyahatler senin için fırsatlar getirebilir. Yeniay yüksek öğretim, yurt dışı konuları üzerine odaklanacağımızı işaret ediyor. Yeni bir eğitim almak, yurt dışına çıkmak üzere planlar yapabiliriz.

Kariyer alanında hak ettiğiniz şeyleri sonunda alabilirsiniz. Çalışmalarınızın karşılığını alacağınız bir tutulma. Belki bir terfi, belki bir zam bu tutulma ile hayatınıza güzel bir başlangıç getirebilir. Güneş tutulması ile yaz aylarında başladığınız işlerinizle ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilir ve belirlemiş olduğunuz hedefe emin adımlarla yaklaşabilirsiniz. Uzun zamandır planladığınız seyahatleri gerçekleştirebilir, işinizle ilgili önemli bir yükseliş yaşayabilirsiniz. Tutulmanın etkisi ile yakınlarınızla iletişiminiz kuvvetlenecek.

4 Aralık’ta gerçekleşen Güneş tutulması, seyahat, yurtdışı bağlantılı işler, medya, hukuk, ticaret alanlarınızda hızlı gelişmeleri karşınıza getirebilir. Ani bir seyahat ortaya çıkabilir. Bu tutulmada gökyüzünden güzel ve sağlam etkiler alacaksınız. İşlerinizi kalıcı bir alana oturtabilir, sağlam ilerlemeler kaydedebilirsiniz. Bu dönemde sahip olduğunuz değerlerle ilgili düşünceleri değiştirmeyi gerektirecek olaylarla karşılaşabilirsiniz. Bu dönem aynı zamanda arkadaş çevreniz ile çatışabilir, sosyal hayatta zorlanabilirsiniz. İş hayatında gerçekten kararlı olun, gerekirse risk alın!

 

Boğa

Bu haftaya Yeni Ay ve Güneş Tutulması etkileri altında başlıyoruz. Yeniay sekizinci evimizde gerçekleşiyor ve bizi finansal konular hakkında uyarıyor. Ortak kaynaklar, eşimizin parası, vergi, sigorta, miras gibi konularda yeni girişimler yapmak isteyebiliriz. Sakin ve esnek olmaya özen göstermelisin. Senin problemlerini, içsel sıkıntılarını çözebilecek olan yine sensin. Dışarı yansıtmak ve çözümü dışarıda aramak daha fazla dert getirir.

Bu hafta duygusal dünyanda fırtınalara esiyor. Ruhunu yoran yıpratan düşüncelerle kendini boğuyorsun. Şüphelerle yaşıyorsun. Sosyal çevre ilişkilerinde ve özel hayatında kendini ifade etmekte zorluk çekiyorsun. Aşk hayatında bu hafta önemsenmediğini düşünebilirsin. Bu durum tamamen senin kuruntun olabilir. Partnerin kendi sıkıntılarıyla seni de sıkıntıya sokmamak için susuyor olabilir. Empati içinde davranmanızda fayda var. Sağlığında öncelikle ruh sağlığını koruman gerekiyor. Güvensiz ortamlardan uzak durmanı özellikle tavsiye ediyoruz.

Kariyerinle ilgili çabalarının finansal karşılığını alabileceğin bir dönemdesin. Ayrıca yakın çevren ve eşinin akrabalarınla ilişkilerin de sana parasal fırsatlar getirebilir. Geçtiğimiz dönemde eşinin, ailenin ya da ortağının kazançlarında dalgalanmalar olduysa bunlar sona erebilir. Yeniay, sekizinci evimizde gerçekleşiyor ve bizi finansal konular hakkında uyarıyor. Ortak kaynaklar, eşimizin parası, vergi, sigorta, miras gibi konularda yeni girişimler yapmak isteyebiliriz.

Almış olduğunuz bir eğitim başarıyla sonuçlanabilir. Yargıda görülen bir dava ya da hukuksal çözüm bekleyen bir konuda olumlu gelişmeler olacaktır. Güneş tutulması ile birlikte maddi konularda yaşanacak olumlu gelişmeler söz konusu. Uzun zamandır emek verdiğiniz engellerle, haksızlıklarla karşılaşacaksınız ve istediğiniz seviyeye taşıyamadığınız kariyerinizde hakkınızı alabilecek ve oldukça popüler bir noktaya geleceksiniz. Maddi konularda beklediğiniz ya da beklemediğiniz olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Eş ya da sevgilinizden göreceğiniz destek sizleri maddi-manevi mutlu edecek.

4 Aralık’ta gerçekleşen Güneş tutulması ortak para kararlarınızı hareketlendirecek. Bir borcun altına girebilir, eşinizin ya da partnerinizin parasal durumuyla ilgili olayların karşınıza geldiğini görebilirsiniz. Şirketiniz varsa stopaj, vergi, kredi işlerinizde yapmanız gerekenler devreye girebilir. Bu tutulmada başkalarından gelen paralarla ya da giderlerle ilgili sonlanmalar gündeme gelebilir. Hali hazırdaki korkularınız ile ilgili doğrudan eyleme geçmeniz gereken olaylarla karşılaşabilirsiniz. İş hayatınızda zorlanmalar olabilir ve bunlar değişim ihtiyacını ortaya çıkarabilir. İkili ilişkilerinizle ilgili hayata geçirmek istediğiniz konular varsa, adım atmanın tam zamanı!

 

İkizler

Bu haftaya Yeni Ay ve Güneş Tutulması etkileri altında başlıyoruz. Bu Yeniay döneminde odak noktamız ikili ilişkiler ve ortaklıklar. İlişkimiz yoksa hayatımıza yeni biri girebilir ya da yeni bir iş birliğine başlayabiliriz. İlişkimiz varsa, partnerimizin hayatında birtakım yenilikler meydana gelebilir ya da ilişki ile ilgili yeni kararlar alabiliriz. Uzun zamandır üzerinde durduğun şüphelerin boş çıkmayacağı bir haftadasın. Bu dönemde yaşadıkların seni bambaşka bir hayata sürükleyebilir. Bağımlısı olduğun şeylerden kurtulmalısın.

Zor bir dönemden geçiyor olabilirsin. Büyük dağılmalara neden olabilecek gelişmeler yaşayabilirsin. Geçmişte yaşanan gizli saklı şeyler ortaya çıkabilir, iftiraya uğrayabilir, haksızlıklara maruz kalabilirsin. Sana inanmayan, yanında yer almayan insanlara kendini ifade etmeye çalışma. Hayatındaki kargaşalar sonrası daha düzenli bir yaşama sahip olabilirsin. Kandırılıyorsan, aldatılıyorsan ve bunu öğrendiysen terk edebilirsin. Geri dönen aşklara ise asla müsaade etmeyecek, gidenin peşinden koşmayacaksın. İş, para, kariyer konusunda şanslısın. Yeniliklere ve sorumluluklara hazır olmalısın.

Geçtiğimiz iki buçuk yıl sana hayata başkalarının gözünden de bakman ve sorumluluklarını paylaşman gerektiğini öğretti. Eşine ya da partnerine finansal destek vermiş olabilirsin. Önümüzdeki günlerde bu konularla ilgili sorunları çözmen ve çevrenden destek alman mümkün. Bu Yeniay döneminde odak noktamız ikili ilişkiler ve ortaklıklar. İlişkimiz yoksa hayatımıza yeni biri girebilir ya da yeni bir iş birliğine başlayabiliriz. İlişkimiz varsa, partnerimizin hayatında birtakım yenilikler meydana gelebilir ya da ilişki ile ilgili yeni kararlar alabiliriz.

Ortaklardan ya da aileden gelecek bir miras ya da para ile ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Beklemediğiniz maddi bir yardım gelebilir. Güneş tutulması, girişimci ruhunuzu harekete geçirecek ve bağlantılarınızı güçlendirmenizi sağlayacak. Bu tutulma, özel yaşamınızda da sizleri cesaretli kararlar almaya teşvik edecek. Beraberliğinde sorun yaşayanlar, ilişkilerini sonlandırabilir, uyumlu bir beraberlik içinde olanlar ise evlilik kararı alıp ilk adımı atabilirler. Bu dönemde yeni bir ortaklık ya da yatırımdan kaçınmalı, cazip görünen fırsatlara şüpheyle yaklaşmalısınız.

4 Aralık’ta gerçekleşen Güneş tutulması özel hayatınızda önemli karar ve başlangıçları tetikleyecek. Bir sonraki Güneş tutulmasına kadar taşınma, evlenme, ilişki başlatma, nişan, ayrılık, boşanma gibi olaylar içinde kendinizi bulabilirsiniz. Bu alanlarda artık ne istediğinizi biliyorsunuz. Bu tutulma önünüze evlilik, ortaklık, partnerlik ya da ikili ilişkilerinizde görmezden geldiğiniz konuları getirecek. Gerekiyorsa bazı durumları sonlandırmanız gerekebilir. Eğer bu konularda siz bir adım atmazsanız yine aynı sonuçlarla ancak daha çok zararla çıkabilirsiniz. İkili ilişkiler alanında zorlandığınız konularla ilgili sosyal çevrenizden ve arkadaşlarınızdan destek göreceksiniz, böylece yaşadığınız durumu daha rahat geçireceksiniz. Mesleki alana baktığımızda ise çözümlenmesi gereken konular daha belirgin hale gelecek.


Yengeç

Bu haftaya Yeni Ay ve Güneş Tutulması etkileri altında başlıyoruz. Yeniay sürecinde iş, sağlık, günlük hayat rutinlerimiz ön plana çıkıyor. İş hayatımızda ya da günlük yaşamamızda yeni sorumluluklar yüklenmemiz, yeni ve heyecan verici projelere başlamamız mümkün. Günlük rutinlerimizde bir değişiklik yapmamız gerekebilir. Aynı zamanda sağlığımıza daha fazla özen göstermek, örneğin düzenli egzersiz yapmaya başlamak isteyebiliriz.

Bu hafta olumsuz davranışlardan uzaklaşıyorsun. Seni yıpratan, tüketen, korkutan ve belirsizlik yaratan tüm duyguları terk ediyorsun. Özel hayatına denge geliyor. Partnerinin baskın davranışlarına onunla konuşarak son vermesini sağlıyorsun. İş, para, kariyer alanında disiplini ele alıyor, başarılarınla öne çıkıyorsun. Çok güvendiğin bir işte umduğunu bulamayabilirsin. Ama o işin ardından gelen diğer işler bunu telafi edecek nitelikte. Yakın çevrendeki samimi ve güvendiğin bir arkadaşının ihaneti ile sarsılabilirsin. Ona zamanında söylediğin bir şeyi ya da sırrı bir başkasının ağzından duyabilir ya da buna benzer bir durum yaşayabilirsin. Ev ve aile hayatında yapılması gereken değişimlere el atıyorsun. Bu haftanın sana mesajı haksızlığa uğradığın durumlar karşısında sabırlı olman yönünde.

Son yıllarda fazlasıyla yorulmuş ve yıpranmış olabilirsin. Kendini bile dinlemeye fırsat bulamadığın bir dönemden geçmiş olabilirsin. Artık eşini ya da partnerinle daha fazla ilgilenmen ve kendi hayatının finansal sorumluluğunu üstlenmen gerekiyor. Yeniay sürecinde iş, sağlık, günlük hayat rutinlerimiz ön plana çıkıyor. İş hayatımızda ya da günlük yaşamamızda yeni sorumluluklar yüklenmemiz, yeni ve heyecan verici projelere başlamamız mümkün.

İkili ilişkilerde sürpriz gelişmeler sizleri bekliyor olacak. Anlaşma imzalayacak olanlar varsa bunlar için gökyüzü destekliyor olacak. Güneş tutulması ile iş hayatınızda kolay kolay karşılaşamayacağınız başarılı girişimlerde bulunacaksınız. Önemli fırsatlarla karşılaşacak ve bugüne kadar göstermekte yetersiz kaldığınız potansiyelinizi gösterebileceksiniz. Önemli bir iş teklifi alabilirsiniz. Yaşamınızın bu döneminde yaşanan değişimlerle taşlar yerine oturmaya başlayacak. 2022 yılına kadar sabırlı davranarak fırsatları akıllıca değerlendirmelisiniz.

4 Aralık’ta gerçekleşen Güneş tutulması iş ve hizmet alanlarınızda, gündelik yaşantınızda hızlı kararları karşınıza getirebilir. Çalışma şartlarıyla, günlük düzenlemelerle ilgili eyleme geçmeyi hızlandıracak bir dönem sizi bekliyor. İş arkadaşlarıyla beklenmeyen gelişmeler gündeme gelebilir. Sağlığınızda kalça çıkıkları ve sorunları, uyluk bölgesi, bacak problemleri ya da karaciğer sorunları tetiklenebilir. Aşk hayatında gerçekten istekli ve kararlı olursanız ilerlemeniz mümkün olacak. Bu dönemde hangi konu karşınıza gelirse gelsin kararlı, istikrarlı ve eyleme dönük olmalı, başlatmadan ve bitirmekten korkmamalısınız. Ertelemeyin, eyleme geçin. Zira tutulma da sizin için ileri dönük hedeflerinizi gerçekleştirmenize imkan verecek bir dizi olayla karşılaştıracak.


Aslan

Bu haftaya Yeni Ay ve Güneş Tutulması etkileri altında başlıyoruz. Yeniay bize ikili ilişkiler, çocuklar, hobiler, sosyal çevremiz ile ilgili konulara odaklanacağımızı gösteriyor. Eğer ilişkimiz yoksa, hayatımıza heyecan ve eğlence katacak yeni bir aşk söz konusu olabilir. Çocuğumuz varsa, onlarla ilgili yeni bir adım atabiliriz. Mevcut ilişkimizde yeni bir dönem açılabilir. Bu arada spekülatif yatırımlara ve riskli girişimlere karşı ilgimiz de artabilir. Ancak, temkinli ve sabırlı davranmakta fayda var. Aceleci davranmamız bize büyük kayıplar yaşatabilir.

Bu hafta özellikle aşk hayatında güzel gelişmeler var. Hayalindeki ilişkiler seni bekliyor. Karşına çıkan fırsatları farklı açıdan değerlendirmekte şanslısın. Eğer davranışlarına dikkat eder mantığını ön planda tutarsan isteklerine sahip olmaya başlayacaksın. Özellikle aşk hayatında ısrarcı davranışlarda bulunma. Evliysen ya da birlikteliğin varsa beklentilerin karşılanmıyor olabilir. Bir süre daha sabredersen dengeyi bulacaksın. İş, para, kariyer konusunda ve sorumluluklarında asla ihmalci olmamalısın. Ortaklı bir işin varsa ve memnun değilsen yol ayrımına gelebilirsin. Zaman kaybettiğini düşünüyorsan bitirmen de fayda var. Ev, aile yaşamında yeni sorumluluklar alıyorsun. Hak, hukuk, adalet alanında işlerin varsa ertelenebilir.

Son yıllarda hayattan keyif almakta zorlanmış olabilirsin, hobi olarak gördüğün şeyler sorumluluğa dönüşmüş olabilir. Çocukların hayatının odak noktası olmuş olabilir. Önümüzdeki günlerde kendine yeni bir düzen kurman gerekebilir. Bu Yeniay bize ikili ilişkiler, çocuklar, hobiler, sosyal çevremiz ile ilgili konulara odaklanacağımızı gösteriyor. Eğer ilişkimiz yoksa, hayatımıza heyecan ve eğlence katacak yeni bir aşk söz konusu olabilir. Çocuğumuz varsa, onlarla ilgili yeni bir adım atabiliriz. Mevcut ilişkimizde yeni bir dönem açılabilir. Bu arada spekülatif yatırımlara ve riskli girişimlere karşı ilgimiz de artabilir.

Sağlığınızda bir problem varsa bu konuda iyileşmeler yaşayacaksınız. Çalışma ortamınızla ilgili iyicil yönde gelişmeler olurken beklenmedik sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Güneş tutulmasıyla birlikte aşk hayatınızda olumlu gelişmeler olacak. Uzun süredir devam eden birliktelikler yeniden şekillenecek. Epeydir devam eden arkadaşlıklar ise aşka dönüşebilir. Bekar Aslan burçları, seyahatleri esnasında ruh eşleriyle tanışabilir, kendilerini bir ilişkinin içinde bulabilirler. Bu tutulma çocuk sahibi olmak isteyen Aslan burçları için de oldukça olumlu etkilere sahip.

4 Aralık’ta gerçekleşen Güneş tutulması aşk evinizi, çocuk alanlarınızı, hobilerinizi, eğitim konularını, sanatsal ya da kreatif işlerinizi hareketlendirecek. Bu alanlarda hızlı açılımlar ve başlangıçlar oluşabilir. Aşk, çocuklar ve yaratıcılıkla ilgili konularda bazı konuları geride bırakıp yola devam etmenizi gerektirecek bir dönem sizi bekliyor. Yaşadığınız gelişmeler neyi geride bırakmanız gerektiğini gösterecek. Bu dönemde hali hazırdaki sorumluluklar nedeniyle ikili ilişkilerinizde dengeyi bulmakta zorlanabilirsiniz. Ancak kendiniz için öncelikli olanları unutmayıp olumlu bakış açısı ile ilerlerseniz nereye doğru gitmeniz gerektiğinizi bulacaksınız.


Başak

Bu haftaya Yeni Ay ve Güneş Tutulması etkileri altında başlıyoruz. Yeniay döneminde ev ve aile ile ilgili konular ön plana çıkıyor. Evimizle ilgili yenilikler, tadilat, dekorasyon gibi işlemler yaptırmak isteyebiliriz. Aile bireylerinden birinin yeni bir girişim yapması söz konusu olabilir. Gayrimenkul alım satımları ile ilgili konular gündeme gelebilir. Aşk hayatında bu hafta uyumsuzlukları ele alıyorsunuz. Çevrenin desteğiyle ilişkiyi düzeltemezsin. Boş nasihatlere ve kıyaslamalara kulak tıkamalı, sorunları sadece sevdiğin insanla halletmelisin.

Bu hafta çevrendeki insanların seni etkisi altına almalarına izin vermemelisin. İnsanların etkisi ve tesiri altında kalma durumun söz konusu. Duygusal değişimlerin oldukça şaşırtıcı. Sevdiğin kadar sevilmek isteyeceksin. Maddi sorunları aşma anlamında çok şanslı olacaksın. Çalışıyorsan güç ve güven kazanacaksın. Kariyer yapıyorsan beklediğin günler geldi. Bu hafta tutarlı davranırsan çok fazla kazanacaksın. Yaşamındaki hızlı gelişmeler ve ardından gelen değişim duygularında büyük değişimler yaratıyor. Bu sende dengesizlik yaratmasın.

Son yıllarda ailen ve evinle ilgili temalar fazlasıyla gündemde olmuş olabilir. Ailenin sorumluluğunu üstlenmen gerekmiş olabilir. Kendine yeni bir düzen kurmaya ve kariyerine odaklanmaya çalışırken zorlanmış olabilirsin. Şimdi kendine vakit ayırma zamanı gelmiş olabilir. Çocuk sahibi olmak için de uygun bir zaman. Bu Yeniay döneminde ev ve aile ile ilgili konular ön plana çıkıyor. 

Çocuğu olan Başak burçları bu dönemde çocukları ile ilgili mutlu edici haberler alabilirler. Bazı Başaklar ise geliştirdikleri bir hobiden ödüle layık görülebilirler. Güneş tutulması etkilerini, eviniz ve ailenizle ilgili konularda gösterecek. Problemli bir evliliğin içindeyseniz karşı tarafın da isteğiyle ortaklaşa kararlar alarak yollarınızı ayırabilir ya da yine ortak kararla ilişkinize bir şans daha tanıyabilirsiniz. Bu tutulma sizler için aile ve ev hayatınızda bitiş ve başlangıçları temsil etmekte. Yine bu tutulmanın etkisiyle iş hayatınızda oldukça radikal değişimler söz konusu olabilir. Bu süreçte yaşanan her şey sizin ilerlemeniz ve kendi farkındalığınızın artması içindir. Arkadaş ve meslektaşlarınızdan destek görerek, yeni başlangıçlar yapabileceğiniz bir dönemde olacaksınız.

4 Aralık’ta gerçekleşen Güneş tutulması ev, aile, yerleşimle ilgili alanlarda hızlı olayları, ani kararları karşınıza getirebilir. Ev almaya, yer değiştirmeye karar verebilirsiniz ya da aile büyüklerinizin, aile bireylerinizin hayatında hızlı olaylar oluşabilir. Aile ortamlarınızda, yerleşimler ilgili alanlarda neler yapabileceğinizi bu tutulmayla beraber göreceksiniz. Artık aile ve evle ilgili konularda net olmalı, geride bırakmanız gerekenleri bırakmayı bilmelisiniz. Adım atmak bu tutulmanın ana teması. Bir diğer yandan bu tutulma güvenli gördüğünüz alanlarla ilgili düşüncelerinizi değiştirebilir. Bazı olaylar bu düşüncelerin değişmesinde rol oynayabilir. Bu dönemde korkularınızdan da arınma fırsatı yakalayabilirsiniz. Böylece yaratıcı konularda hareket etmek için güç bulacak, hayata geçirmek için adım atacak enerjiye sahip olacaksınız.


Terazi

Bu haftaya Yeni Ay ve Güneş Tutulması etkileri altında başlıyoruz. Yeniay döneminde yakın çevre ve kardeşlerimizi ile ilgili konulara odaklanıyoruz. Kardeşlerimiz ya da yakın çevremiz ile birlikte bir girişime başlamamız mümkün. Yeni bir eğitim ya da projeyle ilgilenmeye başlayabiliriz. Yeni iş anlaşmalarına imza atmak isteyebiliriz. Ancak aceleci davranmamızda ve detaylara tam olarak hâkim olmamızda büyük fayda var. Çok bel bağladığımız işlerin ya da ailemizden birilerinin bizi hayal kırıklığına uğratması mümkün.

Bu hafta hayatındaki başarı senin disiplinli olmana bağlı. Aşk yaşamında güzel bir hafta. Ancak kıskanç duygulara kapılmamalı, yolunda giden ilişkinin dengesini bozmamalısın. Havadan nem kapabilecek yapıdasın. Paylaşamıyorsun. Diğerlerinin partnerine olan ilgisi seni çok rahatsız edebilir. Bu tür negatif duygu ve düşünceleri karşı tarafa belli etmez, dile getirmezsen birlikteliğinin enerjisini aşağı çekmemiş olursun. O anlarda aklına gelen; ben bu ilişkiyi bozarsam toparlaması daha zor olabilir olsun. Çünkü değer verdiğin biriyse sevdiğin, değmez. Güven ve bırak. Zaten olacaksa engelleyemezsin. İş hayatındaki sorumlulukları ciddiye alman sana başarı getiriyor. Paranın kıymetini bileceksin ve bu da seni zor durumlardan kurtaracak. Aile içinde yaşanan ve yaşanacak olan sıkıntılar konusunda biraz daha sabırlı ve anlayışlı olmalısın.

Geçtiğimiz iki buçuk yılda kardeşlerin, kuzenlerin ya da komşularınla ilgili konular gündeme gelmiş olabilir. Bu süreçte kiminle nasıl konuşman gerektiğini öğrenmiş olabilirsin. Kişisel gelişimin için adımlar attıysan bunun karşılığını alman mümkün. Önümüzdeki günlerde ailenle ilgili sorumluluklar alman ve kariyerine odaklanman gerekebilir. Bu Yeniay döneminde yakın çevre ve kardeşlerimizi ile ilgili konulara odaklanıyoruz. Kardeşlerimiz ya da yakın çevremiz ile birlikte bir girişime başlamamız mümkün. Yeni bir eğitim ya da projeyle ilgilenmeye başlayabiliriz.

Aile içi sürprizler sizi beklemekte. Aileye katılacak yeni bir üyenin haberi gelebilir. Ev alabilirsiniz. Aile içi gelişmeler ön planda olacaktır. Güneş tutulması sizler için bu yılın en keyifli dönemi olabilir. Tutulmayla birlikte iletişime daha çok önem verecek, hemen her konuda kendinizi ifade ederek destek göreceğiniz olumlu deneyimler yaşayabileceksiniz. Öğrenme gücünüzün çok kuvvetli olduğu zamanlara giriyorsunuz. Merak ve ilgi duyduğunuz alanlarda başarılı çalışmalar yaparak kolayca istediklerinizi öğrenebileceksiniz. Aile ve özel yaşamınızda yaşanan sorunlar hafiflemeye başlıyor. Her zamankinden daha kararlı olacaksınız. Aşk hayatınız yeniden şekilleniyor.

4 Aralık’ta gerçekleşen Güneş tutulması eğitim, seyahat, kısa vadeli planlar, iletişim işlerinizi tetikleyecek. Hızlı başlangıçlar devreye girebilir. Bu dönemde hem yakın çevreniz hem de parayı ilgilendiren konularda bazı konuları geride bırakmanız gerekiyor. Beklenmedik krizlere karşı hazırlıklı olmanızda fayda var. Ancak korkmayın, bu krizler ve geride bırakmanız gerekenler size yeni başlangıç fırsatları sunacak. Tutulma dönemini takip eden günlerde kendinizi güvende hissettiğiniz, ait olduğunuzu düşündüğünüz ortamlarda, arkadaş çevrelerinde olmak size iyi gelecek.


Akrep

Bu haftaya Yeni Ay ve Güneş Tutulması etkileri altında başlıyoruz. Yeniay döneminde finansal konular ve kendi öz değerimiz üzerine odaklanıyoruz. Gelirimizi artırmak, yeni kazanç kapıları açmak için planlar yapabiliriz. Ancak temkini elden bırakmamakta, rasyonel ve sabırlı davranmakta yarar var. Özgüvenimiz ve aceleciliğimiz bize hatalı kararlar aldırabilir ve büyük kayıplar yaşamamıza sebep olabilir. Sevdiğimiz kişiler için daha sonra pişman olacağımız harcamalar yapabilir, bütçemizi zora sokabiliriz.

Bu hafta aşk ve ilişkilere olan inancında sarsılma var. Son verdiğin eski ilişkilerinde geri dönüşler söz konusu. Yaşanmışlıkların tekrarının sana yarar getirmeyeceğini söylemeliyiz. Hayatına bu haftadan sonra hayalindeki aşkı çekecek, ciddi kararlar alacaksın. Bir süre daha sabretmelisin. İş, para, kariyer alanında yeni teklifler var. Ortaklıklara asla girme. Çalıştığın işlerde daha kalıcı olmak için dengeli ve düzenli olmaya özen göstermelisin. İkili ilişkilerinde aşırı samimiyetten uzak dur. Samimi davranışların yanlış yorumlanarak ardında kötü niyet aranabilir. Özellikle hafta sonuna kadar yanlış anlaşılmaya açık görünüyorsun. Sağlığın gayet iyi. Ama spor yapıyorsan sakatlanmalara karşı dikkatli olman gerekiyor.

Son yıllarda finansal konular gündemini meşgul etmiş olabilir. Parana nasıl sahip çıkabileceğini ve nasıl para kazanabileceğini öğrenmiş olabilirsin. Bu konulardaki yanlış adımlarının çevrene nasıl zarar verdiğini görmüş ve ders almış olabilirsin. Düzenli gelir sahibiysen artık yatırımlara yönelme zamanı gelmiş olabilir. Yeniay döneminde finansal konular ve kendi öz değerimiz üzerine odaklanıyoruz. Gelirimizi artırmak, yeni kazanç kapıları açmak için planlar yapabiliriz. Ancak temkini elden bırakmamakta, rasyonel ve sabırlı davranmakta yarar var.

Yakın çevreniz, kardeşler ve komşularınızla ilgili gelişmeler olabilir, sürprizler yaşayabilirsiniz. Beklenmedik kısa seyahatler gündeminize gelebilir. İletişimin yoğun olduğu bir zaman dilimi olacak. Güneş tutulması ile maddi konular üzerinde etkili olacak harcama, yatırım ve beklediğiniz finansal kaynaklarla ilgili gelişmeleri yoğun olarak yaşayacaksınız. Hesabınızı iyi yapmanız gereken süreçtesiniz. Yatırımlar için yeni yılı beklemeniz, çok daha karlı alışverişler yapmanızı sağlayacaktır. Borç-alacak meseleleri yüzünden bir hayli zorlanabilirsiniz. Bu süreçte haklarınıza sahip çıkmalı ve uzlaşmacı tavırlar sergilemelisiniz. Kendinizi ve yeteneklerinizi yeniden keşfedebileceğiniz değerli zamanlardasınız.

4 Aralık’ta gerçekleşen Güneş tutulması para evinizde gerçekleşiyor. Para ile ilgili konularda hayata geçmeyi bekleyen konular var. Ancak bazı konulara da artık bir nokta koymanız gerekiyor. Bu alanlarda hızlı konular ve olaylar etrafınızda cereyan edebilir. Elinize para geçebilir ya da yatırımlarınızla ilgili güzel sonuçlar alabilirsiniz. Bu alanda alacağınız kararlar ailenizi destekleyen kararlar olabilir. Bu tutulma aynı zamanda ikili ilişkilerde sahip olduğunuz değerlerle ilgili bazı sorgulamalara girmenize neden olabilir. İkili ilişkilerinizde bakış açınızı değiştirecek bir dizi olay yaşayabilirsiniz. Ailevi alanlarda gerçekleşen durumlarda kendinizi kısıtlanmış hissetmeniz olası. Kendi fikirlerinize odaklanmalı ve buna göre hareket etmelisiniz. Bu dönemde yeni bir eğitim almak ya da kısa bir seyahat size iyi gelebilir.


Yay

Bu haftaya Yeni Ay ve Güneş Tutulması etkileri altında başlıyoruz. Burcumuzda gerçekleşen Yeniay’da kişiliğimiz ve dış dünyaya yansıttığımız imajımız ön plana çıkacak. Kendimize yeni bir yol çizmek, yeni bir imaj yaratmak isteyebiliriz. İnsanları etkileme gücümüz artabilir. Ancak aynı zamanda artan özgüvenimiz yüzünden, fazla agresif, sabırsız ve cesur davranabiliriz. Aceleyle, düşünmeden verdiğimiz kararlar ileride bize zarar verebilir. Unutmamalıyız ki, öfkeyle kalkan zararla oturur.

Bu hafta melankolik duygulardan kurtulman gerekiyor. Karşılıksız, platonik bir ilişki yaşıyorsan ya da bitmiş bir aşka geri dönmek istiyorsan bunu bir kez daha düşünmelisin. Bu sürdürdüğün duygu ve düşünceler seni yıpratıyor. Birlikte olsan bile çok sağlıklı olmayacağını bilmelisin. O nedenle kendine her zaman yeni şanslar vermelisin. Süregelen bir ilişkin varsa uzaklaşabilirsin. Partnerine karşı yaşadığın soğukluğun nedeni tümüyle haftanın etkisine bağlı ve geçici. Özel hayatının iş ve kariyer yaşamını olumsuz etkilemesi mümkün görünüyor. Düşüncelerindeki abartı yolunda giden ilişkinin dağılmasına neden olabilir. Kafanda büyüttüğün duygulardan uzaklaş ve düşüncelerini kontrol altına almaya çalış. Var olan enerjini yüksek tutmak adına yediklerine ve içtiklerine dikkat et. Yiyerek mutlu olmaya çalışma.

4 Aralık tarihinde sizin burcunuzda Yeni Ay meydana geldi. Geçtiğimiz iki buçuk yıl sağlığının değerini anlamana yardım etmiş olabilir, kilo vermiş ve daha sağlıklı yaşamaya başlamış olabilirsin. Evlenmiş aile ve çocuk sorumluluğu almış olabilirsin. Şimdi de kendini daha güvende hissetmek için adımlar atman gerekebilir. Aralık ayında kendimize yeni bir yol çizmek, yeni bir imaj yaratmak isteyebiliriz. İnsanları etkileme gücümüz artabilir. Ancak aynı zamanda artan özgüvenimiz yüzünden, fazla agresif, sabırsız ve cesur davranabiliriz. Aceleyle, düşünmeden verdiğimiz kararlar ileride bize zarar verebilir. Unutmamalıyız ki, öfkeyle kalkan zararla oturur.

Yine 4 Aralık’ta sizin burcunuzda Tam Güneş Tutulması gerçekleşti. Bu tutulma sizi yakından ilgilendiriyor. Parasal konularda beklenmedik hak edişlerle karşılaşabilirsiniz. Çok çalışmış ve karşılığını almamış olabilirsiniz. Bu tutulma ile birlikte çalışmalarınızın karşılığını alacağınız bir zaman dilimi olacaktır. Güneş tutulması ile önümüzdeki 6 aylık süreçte özel yaşamınızda köklü değişikler yaşamanız muhtemeldir. Bu yeniden yapılanmalar, biten ilişkilerin başlangıcı olabileceği gibi uzun yıllardır devam eden, huzursuz birlikteliklerin sonu anlamına da gelebilir. Kendinize zaman ayıracak, yakın çevrenizle ilgili arzu ve iradenizde değişiklikler gerçekleştireceksiniz. Yıllardır kendi içinizde çözümleyemediğiniz ruhsal ve düşünce bazındaki konuları ele alarak, daha bilinçle hareket edeceğiniz bir sürecin içine giriyorsunuz.

Tam Güneş tutulması kişisel alanınızı tetikliyor. Bu tutulmayla beraber hayatınızda hızlı gelişmeler oluşabilir. Sağlığınıza ve yapacaklarınıza dair önemli adımlar atabilirsiniz. Elbette burası fiziki sağlığınızı ilgilendireceği için kendinizi korumayı ihmal etmeyin. Tutulma ile hem iş hem de özel hayatınızda tamamlanması gereken süreçler gündeme geliyor. Böylece yeni başlangıçlar yapma fırsatı bulacaksınız. Sağlık alanının da dikkat çektiği bu tutulmada gündelik akışı ilgilendirebilecek beklenmedik konularla ilgilenmeniz gerekebilir. İş hayatında yaşayacağınız bazı değişiklikler ve yenilikler bu akışta sizi rahat ettirecek. Aşk hayatında ise sizi yeni gelişmeler bekliyor. Kendinizi çok daha iyi hissedeceksiniz.


Oğlak

Bu haftaya Yeni Ay ve Güneş Tutulması etkileri altında başlıyoruz. Yeniay bizi bilinçaltımızla yüzleştiriyor. Bu dönemde, dış dünyadan soyutlanıp, kendi içimize dönmemiz ve kendimizle yüzleşmemiz mümkün. Zihnimizi toparlayıp harekete geçmekte zorluk çekebileceğimiz bir dönemdeyiz. Hem fiziksel hem de zihinsel enerjimiz oldukça düşük olabilir. Bu süreçte, dış dünyadan, sosyal çevreden biraz uzak durup, kendimizi dinlendirmemizde büyük fayda var. Bu sayede yeni yıla daha iyi bir giriş yapabiliriz.

Bu hafta güvensizlik durumlarına karşı seni uyarıyoruz. Her şeyi en ince detayına kadar düşünüyorsun. Yaşamının geneline yayılan geçici güvensizliğe dikkat etmelisin. Hafta başından itibaren olmadık şeyleri sorun haline getirebilirsin. Çalışıyorsan iş hayatında çalışma arkadaşlarınla aran açılabilir. Senden kaynaklanan problemler bu yönde büyütülebilir. Buna izin verecek davranışlarda bulunmamalı, sözler söylememelisin. Aşk hayatında bu hafta cümlelerine dikkat edersen partnerinle birlikte güven içinde yol alacaksın. Duyguların daha da güçleniyor, hissettiğin aşk büyüyor. Ama güvensiz hareket eder o yönde sözler sarf edersen ilişkinin enerjisini dağıtabilirsin. Sosyal çevreyle olan ilişkilerinde yargılayıcı olmaktan kaçınmaya çalış. Maddi anlamda yatırım için doğru bir hafta değil.

Geçtiğimiz birkaç yıl seni fazlasıyla zorlamış olabilir. Ama içsel bir aydınlanma süreci yaşamış olabilirsin. Bu dönemde hayatının kontrolü elinde değilmiş gibi hissetmiş olman mümkün. Ama şimdi hayatının kontrolünü eline alacak ve istediğin ilerlemeyi kaydetme imkânı bulacaksın. Yeniay bizi bilinçaltımızla yüzleştiriyor. Bu dönemde, dış dünyadan soyutlanıp, kendi içimize dönmemiz ve kendimizle yüzleşmemiz mümkün. Zihnimizi toparlayıp harekete geçmekte zorluk çekebileceğimiz bir dönemdeyiz. Hem fiziksel hem de zihinsel enerjimiz oldukça düşük olabilir. Bu süreçte, dış dünyadan, sosyal çevreden biraz uzak durup, kendimizi dinlendirmemizde büyük fayda var. Bu sayede yeni yıla daha iyi bir giriş yapabiliriz.

Artık almış olduğunuz sorumlulukların ödüllerini alacağınız bir süreçtesiniz. İkili ilişkilerde sorumluluklarınızı aldıysanız bu tutulmayla beraber ödüllerini de alacaksınız. Güneş tutulması ile birlikte, fiziksel ve ruhsal anlamda kendinize her zamankinden daha fazla önem vereceksiniz. Kendiniz ve ailevi mutluluğunuz için daha sağlıklı kararlar alabileceğiniz bir zamana giriyorsunuz. İşinizle ilgili seyahatler fazlasıyla gündeminizi meşgul edebilir, bu seyahatler kariyerinizle ilgili konularda büyük faydalar sağlayabilir sizlere. Önümüzdeki 6 aylık süreçte kendinizi yeni olan her şeye açık tutmalı, hem iş hem de kişisel gelişim yönünde kendinizi geliştirmelisiniz.

4 Aralık’ta gerçekleşen Güneş tutulmasının etkisiyle önümüzdeki 6 aylık dönemde kadersel oluşumlara açıksınız. Ancak şansınızı yine de çok fazla zorlamayın. Bu tutulma sayesinde yurtdışı hedefli işleriniz varsa, bunlar hızlanabilir. Yine bu tutulma sizin sağlığınızı da ilgilendirebilir. Hem fiziki sağlığınızı hem de ruh sağlığınızı korumanız gerekiyor. Bu nedenle onları korumaya yönelik egzersizler, rutinler geliştirmenizde fayda var. Sizin dışınızda gelişen bazı olaylar özellikle aşk hayatınızda beklenmedik gelişmeler yaşamanıza sebep olabilir. Gizli kalmış konuların ortaya çıkacağı bu süreçte ailenizden destek göreceksiniz. Çocuklarınız varsa, bu dönemde onlarla daha fazla ilgilenmeniz gerekebilir.


Kova

Bu haftaya Yeni Ay ve Güneş Tutulması etkileri altında başlıyoruz. Yeniay sosyal çevremiz, arkadaşlarımız ve hayallerimiz ile ilgili konuları gündeme getiriyor. Hayatımızda yeni bir dönem bir başlatmak isteyebilir, geleceğimizle ilgili yeni planlar yapmak isteyebiliriz. Yeni bir arkadaş çevresi edinebilir, bize yeni fırsatlar sunacak yeni insanlarla da tanışabiliriz. Ancak, planlarımızı yaparken ayaklarımızın biraz yere basmasına dikkat etmeliyiz. Gerçekçi olmayan hedefler ve öngöremediğimiz koşullar hayal kırıklığına uğramamıza neden olabilir.

Artık nihayet geçmişin zor zamanlarını geride bırakıyorsunuz. Enerjin artıyor, duygularına ve düşüncelerine yansıyor. Birlikte çalıştığın insanlara karşı daha sakin ve öz verili olman gerekiyor. O anlamda yanlış anlaşılmalara açıksın. Çalışmalarındaki yükseliş ve kazancın şımarıklık olarak algılanabilir. Sosyal ilişki ve iletişimde tartışmacı kavgacı ortamlardan uzak durmanda fayda var. Haksızlığa tahammül edemiyorsun ama idare etmen gereken durumlar var. Sonradan daha fazla üzülmemek adına merhametini ve vicdanını ortaya koy. Maddi anlamda çok iyi paralar kazanmaya başlıyorsun. Parana para katıyorsun. Aşk hayatın hareketleniyor. Partnerinle birlikte el ele güzel günlere yürüyorsun. Geçmişte yaşanan bir sorun tekrar gündeme gelebilir, böyle bir durumu görmezden gelmekte fayda var.

Son yıllarda çok çalışsan da emeğinin karşılığını almamış olman mümkün. Arkadaş çevren değişmiş olabilir, kimin dost kimin düşman olduğunu anlamış olabilirsin. Artık dostunu düşmanını tanıyarak hedeflerine daha sessiz bir şekilde ilerlemeyi öğrenmiş olmalısın! Artık hayatımızda yeni bir dönem bir başlatmak isteyebilir, geleceğimizle ilgili yeni planlar yapmak isteyebiliriz. Yeni bir arkadaş çevresi edinebilir, bize yeni fırsatlar sunacak yeni insanlarla da tanışabiliriz. Ancak, planlarımızı yaparken ayaklarımızın biraz yere basmasına dikkat etmeliyiz. Gerçekçi olmayan hedefler ve öngöremediğimiz koşullar hayal kırıklığına uğramamıza neden olabilir.

Sağlığınızla ilgili problemleriniz varsa bununla ilgili iyileşmelerle karşılaşacaksınız. Bu sizi çok rahatlatacak. Ruhsal konularla uğraşanlarınız varsa tutulmayla beraber ödüller gelecek. Güneş tutulması ile sosyal hayatınız canlanacak. Arkadaş ve dostlarınızın desteği ile yapmaya cesaret edemediğiniz plan, proje ve düşüncenizi hayata geçirebileceksiniz. Bu dönemde yeni insanlarla tanışabileceğiniz toplantı, gezi gibi yerlerde mutlaka yer alın. Önümüzdeki 6 aylık süreçte yeni insanlarla tanışarak çevrenizi genişletebilir, yeni bir iş fırsatıyla karşılaşabilirsiniz.

4 Aralık’ta gerçekleşen Güneş tutulması çevre alanlarınızda oluşuyor. Yeni ortamlarda bulunabilir, yeni insanlarla bir araya gelebilirsiniz. Takım çalışmaları, önemli organizasyonlar öne çıkacak gibi duruyor. Ayrıca önemli değişimler için destekleniyorsunuz. Arkadaş çevresinde olayları yok saymadan çözmeye çalışın, iş hayatında da gerektiğinde geride durun. Böylece kazanç sağlayacaksınız. Bu dönemde bir süredir gerçekleştiremediğinizi düşündüğünüz değişimleri hayata geçirme fırsatı bulabilirsiniz. Ayrıca ailenizle ilgili konularda planladığınızdan farklı gelişmeler yaşanabilir.


Balık

Bu haftaya Yeni Ay ve Güneş Tutulması etkileri altında başlıyoruz. Yeniay kariyer ve sosyal statümüzle ilgili gelişmeleri ön plana çıkarıyor. Uzun süredir beklediğimiz bir terfi ya da yeni bir iş değişikliği söz konusu olabilir. Ailemiz, ebeveynlerimizi ile ilgili yeni gelişmeler olabilir. Ancak dikkatli olmalı, uzun zamandır bekliyor olsak bile, fırsatların üzerine hemen atlamamalıyız. Düzen değiştirmek adına oldukça uygun bir hafta. Kendini eksik hissettiğin konularda gelişimini tamamlayabileceğin yeni fırsatlarla karşılaşıyorsun. İsteklerin ve planların konusunda kesinlikle planlı olmalısın. Kendine değer ver ve yaptığın her işte istekli ol.

Bu hafta içine kapanabilirsin. Manevi olarak kendini ve enerjini aşağı çekebilecek düşüncelerden uzak durman gerekiyor. Ruh sağlığın için bu son derece önemli. Sosyal ortamlara giriyorsun. Girdiğin ortamlarda sohbetin harareti ile anlatılmaması gereken şeyleri anlatma ihtimalin var. Sonrada pişmanlık duyacağın şeyler yapman olası görünüyor. Haftanın ilk günlerinde yeni kazançlara açıksın. Başarına başarı katıyorsun. Uzun süredir mücadele ettiğin ve beklediğin şeylerde netice alıyorsun.

Geçtiğimiz iki buçuk yılda annenle ya da eşinin ailesiyle ilişkilerini yoluna koymak için çaba sarf etmiş olabilirsin. İş ve özel hayatında sorumlulukların artmış olabilir. Şimdiyse gelecekle ilgili hedeflerini belirlemen ve disiplinle ilerlemen gerekiyor olabilir. Çocuklarınla ilgili sorumlulukların da artabilir. Uzun süredir beklediğimiz bir terfi ya da yeni bir iş değişikliği söz konusu olabilir. Ailemiz, ebeveynlerimizi ile ilgili yeni gelişmeler olabilir. Ancak dikkatli olmalı, uzun zamandır bekliyor olsak bile, fırsatların üzerine hemen atlamamalıyız.

Sosyal çevreniz, arkadaş gruplarınız genişleyecek. Yeni insanlar la tanışabilir ve yeni gruplara girebilirsiniz. Arkadaşlarınızdan beklenmedik sürprizler alabilirsiniz. Güneş tutulması ile önümüzdeki 6 aylık süreçte kariyer hayatınız adeta ışıldayacak! Bu tutulma, iş arıyorsanız yeni bir iş bulmanızı ya da bulunduğunuz şartlardan memnun değilseniz daha üst bir mevkiye gelmenizi sağlayabilir. İş hayatınızda oldukça önemli ilerlemeler kaydedebileceğiniz bu süreçte, enerjinizi ve aklınızı tamamen işinizi ilgilendiren konulara yönlendirin. Doğru zamanda, doğru yerde olmanın faydalarıyla karşılaşacaksınız.

4 Aralık’ta gerçekleşen Güneş Tutulmasının etkisiyle bu dönemde iş ve kariyer alanında ya da toplumsal kimliğiniz ile ilgili tıkandığınız durumlar varsa, netlik kazanacak ve yeni başlangıçlar yapmak için elinize fırsat geçecek. Değişimi gerçekleştirebilirseniz bu sizin yararınıza olacak. Kariyer hayatında iletişim sorunlarına hazırlıklı olun. Bazı bilgiler saklanabilir ya da yanlış yönlendirilebilirsiniz. İleriye dönük hedeflerinizde net olun, inancınızı kaybetmeyin. Böylece adım atmanızı kolaylaştıracak fırsatlar yakalayacaksınız. Meslek hayatınızda önemli işlere kapılar aralanabilir. Güzel sonuçlar elde ederek önünüzdeki dönem yaptıklarınızla konuşulabilirsiniz.


Yorum Yazın