4 Aralık Güneş tutulmasının burçlar üzerindeki etkileri

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
4 Aralık Güneş tutulmasının burçlar üzerindeki etkileri
Abone ol
NASA, bugün tamamı yalnızca Antarktika’dan görülebilen tam Güneş tutulmasının gerçekleştiğini duyurdu. Peki Güneş tutulmasının burçlara etkileri neler?

4 Aralık 2021 Güneş tutulmasında ''Tanrıyla iş birliği yapan kazanır''. Hayatlarınızı bütünüyle değiştirecek bir süreçten geçtiğinizi bilmeniz gerekir.  Kaderlerinizin ışık ya da karanlıktan doğması ile ilgili irade sizlere teslim edilmiştir. Geride kalması gerektiği halde bırakamadıklarınız, yüzleşmeniz gerektiği halde yüzleşemedikleriniz prangalarınızdır. Zincirlerinizi, esnek ve kabullenici davranarak kırabilirsiniz. Hiç durmadan şikayet ederek kusur arayanlar,, olanlara isyan edenler Yüce alemin aklını ve kendi seçimlerini eleştirmektedir.

Yaşamın sizden aldıkları ile vadettikleri arasında sıkışıp kalmaktan vaz geçin. Değişime uyumlanmanız gereken dönemlerden geçtiğiniz doğrudur. Sürecin hızına yetişenlerin geleceği, büyük oranda değişebilir. Geleceğinizi yaratmaya cüret edin ki; en az sizin kadar cüretkar kişilerle yollarınız kesişebilsin. Her biriniz kendi ruhsal, zihinsel, duygusal ve fiziksel potansiyelinize denk enerjilerle bir araya gelmeye hazırlanmaktasınız. Çünkü yaşamın her alanında birbirine köstek değil destek olacak kişi ve durumların eşleşmesi gerekmektedir.

Yaşamın kazanmak, başarmak ve iyi hissetmekten ibaret olmadığını kavrayan kişi yeni yola hazırdır. Sahip olamadıklarından ve başaramadıklarından dolayı kendine acıyanlar yaşamı kaçıracaktır. Eksiklerinizi, kayıplarınızı, üzüntülerinizi ifade etmek ve paylaşmak, çözüm arayışı içinde olduğunuz sürece problem olmayacaktır. Kendinizi ifade etmek öncelikle sırtınızdaki yüklerden kurtulmanıza katkı sağlayacaktır.

Israrla tekrarlayan, bitmiyor, bitiremiyorum dediğiniz döngüler ödüllerin perdelendiği alanlardır. Yaratımdan, karmadan, anda olmaktan bahsederken geçmişe tutsak olmak cehalettir. ''Yaptıklarımızı çekiyoruz''  ile ''anda her şey değişebilir'' bilgisi dengeye oturabilir.  Şimdi şu an yaptıklarınızın hatta bakış açınızın, geleceği yarattığını görmezden gelemezsiniz. Daha güzel günlere inanmayanın güzel bir gelecek yaratması mümkün olamayacaktır.

Karanlıktan doğmamayı, karanlıklar doğurmamayı seçerek aydınlığa yönelin. Muhteşem bir tutulma yaşayacağınıza ve şahane bir gelecek yaratacağınıza yürekten inanıyorum.

Koç

Hayat görüşünüzü ve geleceğe dair beklentilerinizi gözden geçirmek için ideal zaman. Dönüşüme, kendinize daha adaletli davranmakla başlayabilirsiniz. Yaşamı kaçırmanıza sebep olan her ne varsa veda vakti geldi. Yüce bir amaca hizmet etmek adına nelerden vazgeçtiniz? Kaderinizi yeniden yazarken uzak hayallerinize öncelik vermelisiniz. Tutulma, benliğimizin gizli kalmış arzularıyla yüzleşmemizi istiyor.

Boğa

Maddi-manevi her alanda sizin için güçlü ve güçsüz olmanın tanımı değişmelidir. Gelir-gider paylaşımı içinde olduğunuz kişi ve durumlarla ilgili daha objektif bir bakış açısı geliştirmeniz gereklidir. Bu tanımlamaları yaparak hayatınızı daha sağlam temellere oturtabilirsiniz. Siz, güç tanımını doğru yaptığınızda gelir-gider tablonuzda dengelenecektir.

İkizler

Evlilik ve ortaklıklar konusuna yeni bir bakış açısı geliştirmenizin vakti geldi. İkili ilişkilerde ışığınızı çalan her şeyi geride bırakabilmelisiniz. Adalet, huzur ve uyumun tanımını yeniden yaparak yeni hayatınızda daha mutlu olmayı başarabilirsiniz. İlişkilerden beklentileriniz değiştikçe ortaklık ve işbirliği içine girdiğiniz kişilerle iletişimizin de güçlenecektir.

Yengeç

Günlük hayata dair beklentileriniz değiştikçe iş ve çalışma hayatınız daha verimli hale gelecek. Yaşamınızın rutine girmiş pek çok alanında değişim gerekebilir. Özellikle iş ortamı ve arkadaşlarınızla ilgili yeni düzenlemeler yapmanız gerekecektir. Yaşam kalitenize etki eden her konuda yeni rutinler geliştirmeli, arzu ve isteklerinizi cesaretle dile getirmelisiniz. Sağlık, beslenme ve spor dahil yepyeni alışkanlıklar geliştirmelisiniz.

Aslan

Aşka ve çocuklarınızın hayatınızdaki yerine bakış açınız değiştikçe yaşamdan daha fazla keyif almaya başlayabilirsiniz. Aşk hayatınız ile ilgili geride kalması veya gündeme gelmesi gereken konuları gözden geçirin. Hangi duygularınızı veya beklentilerinizi görmezden geldiniz. Çocuklarınız yada ikili ilişki içinde olduğunuz kişilerle kurduğunuz iletişim biçimini değiştirmeniz gerekebilir. Geride kalması gereken ilişkiler kadar, yeni ilişkilere başlamak için de uygun bir dönemdesiniz.

Başak

Aile ve yuva konularında yeni bir anlayış geliştireceğiniz bir dönemdesiniz. Ev, yuva ve aile konularında kendinizi ifade edemediğiniz her ne varsa cesaretle dile getirin. Taşımaktan yorulduğunuz ya da üstlenmekten korktuğunuz sorumluluklarınızı gözden geçirin. Yuva sadece bir çatı ve duygusal güvenlik alanı değildir. Tutulmada bu duygularınızı deşifre etmenize neden olacak deneyimlerden geçeceksiniz.

Terazi

İletişim dilinizin değişmesi gereken bir dönemdesiniz. Yakın çevrenizi ilgilendiren değişiklikler yapmanız söz konusu olabilir. Çeşitli eğitimler, seyahatler ve basit alışverişler gündeme gelecektir. Gün yüzüne çıkması gereken pek çok konuyu iç dünyanızda çözmeye yönelmiştiniz. Şimdi acılarınız ve üzüntülerinizle ilgili kendinizi ifade etmeniz gereken bir dönemdesiniz. Paylaşın ki yüklerinizden kurtulabilesiniz.

Akrep

Maddi-manevi tüm değerleriniz yeniden yapılanmalıdır. Yaşamınızdaki öncelik sıralarını ve hayattaki duruşunuzu değiştirebilirsiniz. Sahip olduğunuz maddi-manevi değerler sizi bugüne taşıdı, ancak dünya başka bir yöne akarken siz de yönünüzü değiştirmelisiniz. Sizin için maddi-manevi pek çok tanımın değişmesiyle, yaşamın daha kolay hale geldiği bir dönemden bahsedebiliriz.

Yay

Kendinizi tamamen yeniden yaratabilecek misiniz? Yaşamınızın her alanında başlangıçlardan bahsedilebilir. İş ve aşk yaşamınızda kapanması gereken hesapların rahatlıkla kapanabileceği bir dönemdesiniz. Kuracağınız yeni aşk ve iş ilişkileri bundan sonraki  yaşamınızı önemli ölçüde etkileyebilir. Yeniden yaşamaya başladığınızı hissedeceksiniz.

Oğlak

Başarı, sorumluluk ve disiplin konusundaki fikirleriniz değişecektir. Hayatla sorumluluklar üzerinden bağ kurmanın da, korku ve kaygılara bağımlı olmanın da size bir faydası yok. Artık esaretleri bitirmenin, öz arzunuzla uyumlu yaşamanın zamanı geldi. Yeni hayatınızın temelini sorumluluk merkezinden mutluluk, huzur merkezine taşımalısınız.

Kova

Kolektif alanda üstlendiğiniz sorumlulukları gözden geçirmek güzel bir başlangıç olabilir. Geleceğinize yön vermeniz gereken önemli bir döneme girdiniz. Sosyal hayatınızda  köklü değişiklikler olması muhtemeldir. Daha esnek ve hoşgörülü davranarak hayattan keyif alacağınız bir süreç başlatabilirsiniz. Arkadaş çevrenizin ve sosyal hayatınızın üzerinizde yarattığı baskıdan kurtulmanın vakti gelmiş olabilir.

Balık

Toplumsal imajınıza bu denli anlam yüklemekten vazgeçtiğinizde gerçek bir arınma yaşayacaksınız. Kariyer hayatınızda değişimi başlatmanın, yeni adımlar atmanın vakti geldi. Geleceğinizi ve kaderinizi şekillendirirken öz arzularınıza alan açın. İş yaşamınızda fazladan yüklendiğiniz sorumlulukların altında eziliyor olabilir misiniz? Bağımlılığa dönüşmüş her konudan özgürleşmeniz gereklidir.  


Yorum Yazın