31 Mayıs Günlük Burç Yorumları

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
31 Mayıs Günlük Burç Yorumları
Abone ol
Ay, Kova burcunda ilerliyor. Düşünce yapısına güvendiğiniz bir kişiden kendi hayatınız hakkında fikir almak isteyebilirsiniz. Sizin için önemli olan kişilerle vakit geçirmek size daha keyifli gelecek.



Koç

Bugünlerde aşk hayatınızda beklemediğiniz sürprizler olabilir. Partnerinizin sizin için doğru karar olduğunu düşünüyorsunuz ve yanılmıyorsunuz. Tercihlerinizdeki doğru kararlar özgüveninizi arttırıyor. Bunu ona da hissettirmelisiniz. Maddi kaynaklarınızı akıllıca kullanacağınız bir gün yaşıyorsunuz. Biraz daha özen gösterirseniz birikim bile yapabilirsiniz.

Yükselen burcunuzu da mutlaka okuyun.



Boğa

Son zamanlarda parasal konularda bir hayli zor günler geçiriyorsunuz. İşinizdeki sorunlara bir de özel hayatınızda artan harcamalar eklenince iyice içinden çıkılmaz bir hal almaya başlayabilir. Aile içinde bu konuyu açık ve net bir şekilde konuşmanızda fayda var. Bugünlerde özellikle üst solunum yolları nedeniyle zor zamanlar geçirebilirsiniz, dikkat.

Yükselen burcunuzu da mutlaka okuyun.



İkizler

Duygusal olaylarınızdan çok şey bekliyorsunuz. Partnerinizin her konuda size destek vermesi, birlikteliğinizi olumlu kılabilir fakat sizin tatminkar olmanız çok zor. İdeallerinde hırslı ve hoşgörüsüz olabiliyorsunuz. Bugün, kendi düşüncelerinizi, bulunduğunuz ortamlarda iddialı bir şekilde savunacaksınız. Çevrenizin tepkisinden çekinmemelisiniz.

Yükselen burcunuzu da mutlaka okuyun.



Yengeç

Gerçekleşen gelişmelere büyük bir inançla yaklaştınız. Bunun nedeni de şu ana kadar idealist davranmanız ve ahlaki değerlere önem vermenizdi. Ama böyle Özellikle hayatınızın duygusal alanını ilgilendiren, yeni yakınlaşmaların yaşanacağı, duyguların çıkış noktası bulabileceği deneyimlere hazır olmalısınız. Yaşantınızda devam etmekte olan ilişkilerinizde, daha derin ve yoğun paylaşımların yaşanabileceği yeni bir dönemin arifesindesiniz.

Yükselen burcunuzu da mutlaka okuyun.



Aslan

Bugün hareketli bir gün içinde olabilirsiniz. Eğitim konularında yeni hareketlenmeler olabilir. Mücadele gerektiren işlere girişebilirsiniz. Yakın çevrenizde gelişen konularla ilgilenebilirsiniz. İlerleyen saatlerde ailevi konular gündeme gelebilir. Geçmişte kalan konularla ilgili sizden daha büyük kişilerin fikrini alabilirsiniz.

Yükselen burcunuzu da mutlaka okuyun.



Başak

Son zamanlarda ilişkinizde gözle görülür boyutlarda bir yıpranma söz konusu bu sizi ve partnerinizi hayli yoruyor. Aranızda ki soğukluğun temel nedeni de bu. İş ilişkilerinizde bazı konularda hassas davranıyorsunuz ancak bazen de çok duyarsız olabiliyorsunuz bu şekilde olumsuz bir sonuç elde etmiyorsunuz ancak olumlu bir sonuçta elde edemiyorsunuz. Elinize yakın zamanda toplu para geçecek ve bununla aklınızda ki işin büyük kısmını yapacaksınız.

Yükselen burcunuzu da mutlaka okuyun.



Terazi

Çevrenizdekilerin ruh halinden çabuk etkileniyorsunuz. Özellikle bu sıralarda partnerinizin duygusal değişimlerinizden etkileniyorsunuz. Aranızda bazı istenmeyen olaylar gelişebilir. İkinizde farklı dünyaların insanları olmanıza rağmen, sorunlarınızı aşmamanız için neden yok. İş hayatınızdaki hava olumlu esmeye devam ediyor. Ancak ödeme düzeni hala önemini koruyor.

Yükselen burcunuzu da mutlaka okuyun.



Akrep

Bugün aşk hayatınızda bazı konular sizin için önemli hale gelecek sevgilinizle aranızdaki uyum sizi bu aralar hayli hoşnut ediyor. İş hayatınızda ise bazı projeleri gerçekleştirmek için yeni adımlar atacaksınız ve bunun yakın zamanda faydalarını göreceksiniz. Yakın zamanda maddi anlamda bir rahatlamalar söz konusu olabilir.

Yükselen burcunuzu da mutlaka okuyun.



Yay

Bugün elinizde olmayan nedenlerden dolayı sıkışmış hissedebilirsiniz. Uğraştığınız işlerinizde daha fazla çaba göstermeniz gerekebilir. Öğrendiğiniz konuları başkalarıyla paylaşabilirsiniz. Planlama yapmanız gereken işlerde harekete geçebilirsiniz. Duygusal konularda baskı altında hissedebilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla mücadele içinde olabilirsiniz.

Yükselen burcunuzu da mutlaka okuyun.



Oğlak

Son zamanlarda özel hayatınızda işler çok da yolunda değil. Bunun önemli nedenlerinden birinin sizin işinize olan aşkınız. Ama artık partnerinize biraz daha zaman ayırmalısınız, sizin için faydalı olacaktır. Yeteneklerinizin farkındasınız ve bunu kullanabilmek için yeni fırsatlar kolluyorsunuz. Bazı hayalleriniz gerçekleştirmek istiyorsunuz ancak bunun için seçtiğiniz yöntem biraz gerçek dışı bunu fark etmelisiniz.

Yükselen burcunuzu da mutlaka okuyun.



Kova

Uzun zamandır sürekli engellerle karşılaştığınız bir işiniz bugün sizin etkiniz olmaksızın lehinize gelişebilir. Bunun size maddi katkısı ise tahmininizden daha yüksek olacaktır. Yeni planlar yapmaya şimdiden başlayabilirsiniz. Özel yaşamınız da ise birlikte olduğunuz insanın duygularına samimiyetine güvenmeyi öğrenmelisiniz.

Yükselen burcunuzu da mutlaka okuyun.



Balık

Aşk hayatınızda kendinizi yalnız hissediyorsunuz. Kendinizi aşka kapatmış olmak sizi yoruyor, sosyal çevrenizin fazlasıyla olması sizin aşka hayatınızdaki eksikliğin fark etmemenizi sağlıyor ancak bu böyle devam etmemeli ve yeniliklere açık olmalısınız ömrünüz boyunca yalnız kalamazsınız. İş hayatınız da kendinize has güzel takdir edilmeye değecek projeleriniz var ancak finansal yetersizlik dolayısıyla bu projelerinizi yerine getiremiyorsunuz.

Yükselen burcunuzu da mutlaka okuyun.

 


Yorum Yazın