30 Mayıs Günlük Burç Yorumları

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
30 Mayıs Günlük Burç Yorumları
Abone ol
Ay, Kova burcunda ilerliyor. Merkür İkizler burcunda geri hareketine başlayacak. İkili ilişkiler hakkında alacak olduğunuz kararlar sizi pişmanlığa uğratabilir. Bu yüzden öfkenize hakim olmalı ve daha sonra net bir karara varmalısınız.



Koç

Belli iş birliklerinizi, anlaşmalarınızı, katılım gerektiren planlarınızı ya da belli başlı düzenlemeleri ilgilendiren konulara yeterince müsamaha gösterdiniz. Artık belli sınırlar çizmenizin veya kurallar koymanızın zamanı geldiğini fark edebilirsiniz. Bir iki gün için planlarda değişiklik yapılması gerekebilir ya da plan yapmak zor olabilir.

Yükselen burcunuzu da mutlaka okuyun.



Boğa

Bugün kişisel anlamda daha ön planda olmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Hassas olduğunuz konular ön plana çıkabilir. Bazı konularla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Karşıtlıklar meydana gelebilir. Sorumlu olduğunuz konuları düzeltmek için daha fazla çalışmanız gerekebilir. Duygusal olarak ani çıkışlar yapabilirsiniz.

Yükselen burcunuzu da mutlaka okuyun.



İkizler

Bugün ailevi konular gündeme gelebilir. Evde oluşabilecek küçük kazalara karşı dikkatli olmalısınız. Ticari konularda değişiklikler olabilir. Güçlü kişilerden destek görebilirsiniz. Günün ikinci yarısı çocuklarınızla zaman geçirebilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde mücadele yaşanabilir.

Yükselen burcunuzu da mutlaka okuyun.



Yengeç

Partnerinizin isteklerini karşılarken, bir inatlaşma pozisyonu içinde davranıyormuş gibi imaj yaratmak zorunda değilsiniz. Bu tür davranmayı alışkanlık haline getirmeyin. O üzerinizde her zaman hissettiğiniz “şeytan tüyü” bazen size yardımcı olmayabilir ve beklemediğiniz anlamda ters tepki alabilirsiniz.

Yükselen burcunuzu da mutlaka okuyun.



Aslan

Çevrenizdeki tüm olayları, içinizden farklı bir şekilde yorumladığınız için, yaşama komik bakıyorsunuz. Venüs sayesinde karşı cinsin ilgisini yoğun hissedebileceğiniz bu gündesiniz. Etkileşime dikkat. Bugün hızlı hareket etmemelisiniz. Gözünüzden kaçan sorunlar sonra sizi üzebilir. Dikkatli olun.

Yükselen burcunuzu da mutlaka okuyun.



Başak

Kendi düzenini seven biri olarak, baskıya gelemiyorsunuz. Paslaşarak çalıştığınız zaman, başarılı oluyorsunuz. Ortak çalışma içinde bulunduğunuz kişilerin, yaratma gücünden olumlu etkilenebilirsiniz. Fakat güven duygunuzun eksik olmasından kaynaklanan problemler söz konusu. Bugün, sorguladığınız konuların cevapları sizi tatmin etmeyebilir.

Yükselen burcunuzu da mutlaka okuyun.



Terazi

Bu aralar duygusal anlamda kendinizi oldukça iyi hissedeceksiniz, günü oldukça haraketli geçirmeniz bile mümkün. Kazancınızdan şikayetçi değilsiniz ancak paranızı bir türlü yetiştiremiyorsunuz bu sizi bazen çıkmaza sokar. Çevrenize uyum sağlamakta problem yaşamıyorsunuz ancak bunu yaparken her şeyinizi anlatıyorsunuz.

Yükselen burcunuzu da mutlaka okuyun.



Akrep

Gün içinde maddi konularınızla ilgili sorumluluk almak durumunda kalabilirsiniz. Harcamalarınıza dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. İşten gelen paralar olabilir. Bunları kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda sabırlı olmalısınız. İşlerinizdeki çözülmeler sizi rahatsız edebilir. Mücadelesini verdiğiniz konularda gerçekçi olmaya bakın.

Yükselen burcunuzu da mutlaka okuyun.



Yay

Partnerinize anlatmak istediğiniz şeyleri, küsmek yerine farklı yollarla anlatmalısınız bu gibi şakalar ilerde ilişkinizi zor durum da bırakabilir. Yeteneklerinizi iş hayatınıza yansıtmak konusunda oldukça başarılısınız. Duygusal yaşamınız da ki olumsuzlukları iş hayatınıza yansıtmamaya özen göstermelisiniz. Maddi harcamalarınız ise siz farkında ile olmadan artmış ve ay sonun da faturalarınız siz de küçük şaşkınlıklara neden olabilir dikkatli olmalısınız.

Yükselen burcunuzu da mutlaka okuyun.



Oğlak

Son zamanlarda haksız suçlamaların odağında kalmış olabilirsiniz. Canınız sıkılsa da siz karakterinizden ödün vermeyin. Sizin bir şeyler kanıtlamaya ve kendinizi ispat etmenize gerek yok. Siz zaten onurunuzla duruşunuzla zaten nasıl bir karaktere sahip olduğunuzu gösterdiniz. Onlarda zamanla bunun farkına varacaktır.

Yükselen burcunuzu da mutlaka okuyun.



Kova

Partnerinizle ilgili bazı sorunlar yaşamanız fazlaca olası gibi görünüyor. Sizin susan taraf olmanız ve sevgilinizin sürekli kendini haklı göstermesi sizi bazen çileden çıkartsa da sizi nu ilişki de mutlu eden tek şey onu halen seviyor olmanız. Ancak aşkınızın gidişatı bu durumun uzun sürmeyeceğini size düşündürüyor. İşinizde oldukça mutlusunuz ve bunu her fırsatta dile getiriyorsunuz. Ancak çevrenizde ki insanlar sizin fazla işkolik olduğunuzu düşünüyor ancak sizin düşünceleriniz çok farklı. Hayatınıza renk katmak için yeni heyecanlar deneyeceksiniz.

Yükselen burcunuzu da mutlaka okuyun.



Balık

Kendiniz için bir şeyler yapmak sizin için zor olabilir. Özellikle başkalarının yardımına ihtiyacınız olabileceği düşüncesi sizi alıkoyabilir ancak bu sefer kendinize zaman ayırmalısınız. İş ortamınızdaki gerginlik günün ilk saatlerinde canınızı sıksa da, akşam saatlerinde partnerinizin yapacağı sürpriz keyfinizi yerine getirecek.

Yükselen burcunuzu da mutlaka okuyun.


Yorum Yazın