17-23 Mayıs Haftalık Burç Yorumları

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
17-23 Mayıs Haftalık Burç Yorumları
Abone ol
Ay, Yengeç burcunda ilerliyor. Duygusal anlamda beklenmedik tepkiler verebilirsiniz. Sizi yoran kişilerle zaman geçirmeye son vermeniz gerektiğinin farkına varabilirsiniz.



Koç

Her zamankinden daha fazla iletişim kuracağınız, daha çok haberleşeceğiniz, yakın çevre diyaloglarınızın artacağı, sosyal medyada daha aktif olacağınız, iletişim temelli faaliyetlerinizde hız kazanacağınız bir döngü başlıyor.

Bu hafta yakın çevrenizle bağlantılarınız önem kazanacak. İletişim hayatınız hızlanacak. Bu süreçte kendi isteklerimizin peşinden koşmak yerine bilinçaltındaki çatışmalarla uğraşmamız ve zihnimizi huzura kavuşturmaya çalışmakla meşgul olmamız mümkündür. İç dünyamıza yöneleceğimiz, kendimizle yüzleşeceğimiz bir döneme giriyoruz. Dış dünyadan ve yüzleşmelerden uzaklaşmak isteyebilir, eski hatalarımızı gözden geçirerek kendimizi suçlayabiliriz.Ayrıca kardeşlerinizin yaşamında yenilikler olabilir bu geçiş ile. Yakın akrabalarınıza, komşularınıza dair gündemleriniz olabilir. Akrabalardan haberler gelebilir. Yeni bilgiler edinmek, yeni şeyler öğrenmek, bilgilerinizi aktarmak, website-blog açmak için harika bir döngü. Online eğitimler alabilirsiniz ayrıca. Yeni kitaplar satın alabilirsiniz. Bilgilerinizi artıracağınız bir dönem diyebiliriz.
Yükselen burcunuzu da mutlaka okuyun.



Boğa

Bu hafta parasal alanınız hareketleniyor. Ortalama kazancınızın üzerine çıkabileceğiniz, gelirlerinizi artırabileceğiniz bir döngü. Diğer yandan daha çok harcayacağınızı, masrafların da artabileceğinin de altını çizmek gerek. Yatırım planlarınız da olabilir. Seçenekleriniz konusunda araştırma yapabilirsiniz.

Sosyal çevre ve arkadaş ilişkilerimizin ön plana çıktığı bir dönemde olacağız. Kendimizi bu dönem biraz isteksizlik içinde hissedebiliriz. İçinde bulunduğumuz gruplarda çatışmalar yaşayabilir, sesimizi duyuramadığımızı ve haksızlığa uğradığımızı düşünebiliriz. Arkadaşlarımızla geçmişten gelen eski konularla ilgili olarak yüzleşmemiz gerekebilir ancak bunun için kendimizi hazır hissetmeyebiliriz. Kariyer kazançlarımız ile ilgili adımlar atabilir ancak beklentilerimizin karşılanmaması nedeniyle hayal kırıklığı yaşayabiliriz.

Maddi güvenceniz için neler yapabileceğinizi düşüneceksiniz. Zihniniz en çok para ve finansal konularda olacak. Ayrıca botanik, bitki yetiştirmekle, sebze yetiştirme, toprakla ilgili işlerle ilgilenebilirsiniz. Daha çok ve yeni şeyler öğrenebileceğiniz bir dönem.
Yükselen burcunuzu da mutlaka okuyun.



İkizler

İkizler burçları 20 Mayıs itibariyle doğum günlerini kutlamaya başlıyorlar. Dolayısıyla Güneş’i arkanıza alıyorsunuz. O yüzden oldukça pozitif bir etki hissetmeye başlayacaksınız. Desteklendiğiniz, yaptıklarınızla, yeteneklerinizle öne çıkabileceğiniz bir süreç.

Kendinizi daha enerjik, daha neşeli ve daha özgüvenli hissedeceksiniz. Hedeflerinize odaklanabilir, herkesle rahatça iletişim kurabilir, sosyal ağlarınızı genişletebilirsiniz. Yeni adımlar, yeni başlangıçlar ve girişimlerinizin artacağı bir dönem. İnisiyatif alacağınız, hedeflerinizde kararlı ve girişken bir tavırla ilerleyeceğiniz güçlü bir döngüden geçiyor olacaksınız. Özgüveniniz tazelenecek.

Bir süredir beklettiğiniz konular varsa, harekete geçebilirsiniz. Planladıklarınızı uygulayabilirsiniz. Daha iyi görünmek isteyeceğiniz, bakımınıza özeneceğiniz keyifli bir dönem olacak.
Yükselen burcunuzu da mutlaka okuyun.



Yengeç

Planlama yapmak, beklemek ve hazırlanmak için uygun, ancak yeni başlangıçlardan uzak durulması gereken bir dönem. Enerjinizin içe döndüğü, kendinizle baş başa kalmak istediğiniz, inzivada olma ihtiyacı hissedeceğiniz bir dönemde olacaksınız. Bilinçaltımızda hareketli günler yaşayacağımız bir döneme giriyoruz. Tüm hayatımızı gözden geçirmek, bir iç muhakeme yapmak isteyebiliriz.

Kendi fikirlerimizi dile getirmekte çekingen veya yetersiz kalabilir, çevremizdeki kişiler tarafından baskı gördüğümüzü hissedebiliriz. Kendi içinize döneceğiniz, yalnız kalmak isteyeceğiniz bir sürece giriyorsunuz. Kendinizle baş başa kalmak ve önünüzdeki hedeflere yönelik planlar yapmak size iyi gelecektir. Akademik konularda yeteneklerimizi yeterince gösteremeyebilir, bu yüzden akademik alanlarda otorite figürü olan kişilerle karşı karşıya gelebiliriz. Yurt dışı veya eğitimle ilgili konularda önümüze yeni fırsatlar çıkabilir ancak bu fırsatları değerlendirmek isterken engellerle karşılaşabiliriz.

Enerjimiz biraz düşük olabilir. Yeni girişimlere başlamak için çok iyi bir dönemde değiliz ancak yüksek seviyedeki yaratıcılığımız ve hayal gücümüzü sanatsal faaliyetlerde kullanabiliriz. Yaşamınızı gözden geçirmek, soluklanmak isteyebilirsiniz. Devam edebilmek için güç toplayacağınız bir dönem. Motivasyonunuzun bir nebze eksildiğini hissedebilir, kimi zaman yetersizlik duygusuna kapılabilirsiniz. Ancak bu süreç çok uzun sürmeyecek. Karantinada hepimiz çok yorulduk. Neredeyse kimsenin inzivaya ihtiyacı kalmadı ama yine de bir geri çekilme zamanı olsun bu sizin için. Bir sonraki ay, Güneş yengeç burcuna geçtiğinde sahne sırası size gelmiş olacak.
Yükselen burcunuzu da mutlaka okuyun.



Aslan

 Hayatınızın hızlanacağı bir sürece giriyorsunuz. Gelecek planlarınızla ilgili çevrenizden destek alabilirsiniz. Yeni insanlarla tanışmak yeni fırsatlar ve değişimleri karşınıza çıkarabilir. Sosyal çevremizin gündemde olacağı, arkadaşlar ile olan bağların güçleneceği, iletişimlerin artacağı bir dönem.

Dijital işler, teknoloji ve internet ile ilgili konular, elektronik aletler, elektrikle ilgili konular gündeminizde olacaktır. Güneş’in İkizler burcunda seyahatine başlaması bu alanları tetikleyecek, artıracak, yenilikler getirecek. Ayrıca sosyal sorumluluk, bağışlar, kampanyalar, vakıflar, gönüllü çalışmalar da odağınız haline gelebilir. Bu dönemde bir yardım kampanyasına katılabilir, bağışlar yapabilirsiniz.  Toplumsal konulara duyarlılığınız da artıyor.

İnsanlara yardım etme konusunda hassas olduğunuz için finansal konularda dikkat etmenizde fayda var. Bu süreçte yeni yatırımlar yapmak, borç veya kredi almak yerine var olan paramız ve planlarımızla ilerlemek bizim açımızdan daha yararlı olacaktır.
Yükselen burcunuzu da mutlaka okuyun.



Başak

Kendinizi kariyer konusunda daha rahat gösterebileceğiniz, iş hayatına odaklanacağınız bir döneme giriyorsunuz. Birden fazla işle ilgilenebilirsiniz. Hedefleriniz doğrultusunda hızlı gelişmeler yaşanacak bir süreçte olacaksınız.

İş, kariyer, konum, sıfatlar, yetkiler, sorumluluklar, otorite ile ilgili konular ön plana çıkıyor. Bu dönemde iş yükünüz biraz artabilir. Yöneticilerle ilgili konular gündeminize girebilir. Terfi, yeni bir görev, yeni bir yetki alabilirsiniz.

Eğer iş arıyorsak, bu süreçte önümüze yeni fırsatlar çıkabilir. Devlet bağlantılı işlemler, resmi evrak konuları olabilir. Başvuru, dilekçe, evrak teslimi, bildirim, devlet bağlantılı haberler ön plana çıkabilir.
Yükselen burcunuzu da mutlaka okuyun.



Terazi
 

Bu dönem hayatınızı geliştirmeye odaklanacaksınız. Hayatı daha fazla sorgulayacağınız, evrenin işleyişi ile ilgili idrakinizin ve farkındalığınızın artacağı bir süreç. Öğrendiklerimiz, yaşam resmimizi yenilememizi sağlayacak.

Uzaklarda yaşayan dostlarınızla ve akrabalarınızla ilgili konular artabilir. Seyahatler, yer değişiklikleri olabilir. Eğitim hayatınız varsa, tez, proje, makale çalışmalarınız için destekleyici bir dönem.

Bu süreçte hayatımızla ve geleceğimiz ile ilgili yeni kararlar alabiliriz. Yabancı diller, yabancı kültürler, yurt dışı bağlantılı konular, eğitim, basın, yayıncılık, hukuksal konular, felsefe, din, inanç konuları bu evin yönetiminde. Güneş etkisiyle bu temalar vurgu kazanıyor.
Yükselen burcunuzu da mutlaka okuyun.



Akrep

Finansal konular, sosyal hayatımız, aşk ilişkilerimiz, hobilerimiz ile ilgili konular ön plana çıkıyor. Bu dönemde hayat enerjimiz azalabilir ve fazla sosyalleşmek ihtiyacı hissetmeyebiliriz. Dikkat etmeniz gereken şey ise borçlarınızı artırmamak.

Yalnız başımıza kalıp yaratıcılığımızı gösterebileceğimiz hobilerimizle uğraşmak bizi rahatlatabilir. Öte yandan ilişkimiz varsa aşk hayatımızda çalkantılı bir dönemden geçebiliriz. Ortak kaynaklar, eşimizin parası, vergi, sigorta, miras gibi konularda endişeli bir ruh halinde olabilir, gerginliğimizi çevremize de yansıtabiliriz.

Parasal konular, özellikle ödemeleriniz öne çıkabilir. Diğer yandan başkalarından gelen kaynaklar konusunda şanslı bir süreç. Başkalarının kaynakları derken, eşiniz olabilir, aileniz olabilir, banka, kredi, kredi kartı da olabilir bu kaynak. Miras, mal paylaşımı, nafaka ya da prim, sigorta gibi konularınız varsa, gelişmeler yaşanabilir.
Yükselen burcunuzu da mutlaka okuyun.



Yay

Bu hafta ilişkiler ön planda. Özellikle geçmişte sorun yaşadığınız ilişki konuları gündeme gelebilir ve çözüme ulaşabilir. Taşınma konuları gündeminizde olabilir. Ev ve aile konularına odaklanacağımız bir sürece gireceğiz. Aile bireyleri ile aramızda huzursuzluklar yaşanabilir, çatışmalardan kaçmak, kimseyle yüzleşmemek isteyebiliriz.

İlişki, evlilik konuları, partnerin yaşamındaki konular, özel ve sosyal ilişkiler, sözleşmeler, anlaşmalar, imzalar, danışmanlıklar, ortaklık kurma, ortaklı ticari girişimler, iş ortağınıza dair meseleler gündeminizde olabilir. Partnerinizin yeni gündemleri olabilir, yeni bir şeye başlayabilir. İlişkinizde bir konu üzerinden yenilenme olabilir. Evlilik konuşulabilir ayrıca. Bir konuda danışmanlık alabilirsiniz. Bireysel hareket etmek yerine destek alabilirsiniz. İş birlikleri doğabilir. Yeni anlaşmalar yapabilirsiniz. İnsan ilişkilerinizin hareketlendiği bir süreç olacak bu.

Evle ilgili taleplerimiz kabul görmeyebilir, kendi isteklerimizi savunamayabilir veya gerginlikleri önlemek için taviz vermek durumunda kalabiliriz. Ailemiz ile ilgili bir sır ortaya çıkabilir ve tartışmalara yol açabilir.
Yükselen burcunuzu da mutlaka okuyun.



Oğlak

Çalışma hayatınız, iş arkadaşlarıyla iletişimleriniz, iş ve iş dışındaki sorumluluklarınız, günlük rutinleriniz öne çıkıyor ve yapmanız gereken işler artıyor. Genel olarak gündelik hayatınızı ve yaşam alanınızı düzenlemek için, yenilenmek için harika bir dönem.

Ev, aile, yuva, evlilik, ilişkiler ve ortaklık konuları ön planda olacak. Eşimiz veya partnerimiz ile aramızda duygusal konuşmalar yaşanabilir. Yakın çevrenizle iletişim konularına dikkat etmeli, gerginlikten uzak durmalısınız. Geçmişte yaşanmış sorunlar tekrar ortaya çıkabilir ve tartışmalara yol açabilir. Eski konular tekrar su yüzüne çıkabilir ve bu yüzden kendimizi suçlu hissedebiliriz. Yeni anlaşmalar ve organizasyonlar ile ilgili sorunlar çıkabilir.

Sağlık, beslenme, spor konularına odaklanabilirsiniz ayrıca. Spora başlayabilirsiniz, diyet ve detoks yapabilirsiniz. Bolca temizlik yapabilirsiniz. Dijital temizlikler de olabilir. Bir sadeleşme dönemi olacak sizin için. Ayrıca evcil hayvanınız varsa, onunla ilgili konular artabilir. Belki de bir evcil hayvan dahil olabilir bu döngüde hayatınıza.
Yükselen burcunuzu da mutlaka okuyun.



Kova

Aşk hayatınız hareketleniyor. Bir flört başlayabilir, bir tanışma olabilir, geçmiş aşklar tekrar hareketlenebilir. Çocuk sahibi olmak istiyorsak sürpriz bir hamilelik söz konusu olabilir. İlişkimiz yoksa da aşktan yana şansımız son derece açık. İlişkimiz varsa, mevcut partnerimizle çok eğlenceli ve hareketli bir dönem geçirebiliriz.

Finansal konularda gerçekçi bakmadığınız için istediğiniz sonuçları elde etmekten uzak olabilirsiniz. Kendimize ve yeteneklerimize olan güvenimizle ilgili iç sorgulama yapabilir, yöntemlerimizden şüpheye düşebiliriz. Yeni yatırım girişimlerinden veya sevdiklerimizin istekleri için aşırı harcamalardan kaçınmaya dikkat etmeliyiz. Borçlanmaya girmemekte fayda var. Maddi konularda gerçekçi olmaya özen göstermelisiniz.

Bu dönemde ayrıca yaratıcılığımız artacak. Bol bol hobilerimiz ve keyif aldığımız alanlara vakit ayırabiliriz. Sanatla bağımız güçlenecek. Yeteneklerimizi göstermek ve takdir toplamak isteyebiliriz. Eserlerinizi dijital ortamda da sergilemek isteyebilirsiniz. Çocuklarınız, yeğenleriniz, yaşamınızdaki çocuklarla ilgili konular da öne çıkabilir bu dönemde.
Yükselen burcunuzu da mutlaka okuyun.



Balık
 

Eviniz, yaşam alanınız, güvenlik, aidiyet gibi kavramlarınız, yaşadığınız yer, yuvanız, aile bireyleriyle bağınız gibi konular öne çıkıyor. Evde dekorasyon değişiklikleri yapabilirsiniz bu süreçte. Odalarınızı değiştirebilirsiniz, düzenleyebilirsiniz. Evinizin güvenliği için yeni bir şeyler yapabilirsiniz. Sizin için aile ve ev konuları odağınızda olacak diyebiliriz.

Evde vakit geçirmekten keyif alacaksınız. Harekete geçmek için istekli olabilir ancak yeterli cesareti ve gücü kendimizde bulamayabiliriz. Kendimizi ifade etmekte zorluk yaşayabilir veya yanlış anlaşılabiliriz. Tabii ki bu bizi istediğimiz adımları atmaktan alıkoymayacaktır. Ancak yine de temkinli hareket etmeli, sonradan pişman olacağımız şeyler söylemekten ve yapmaktan kaçınmalıyız. Kırgın olduğunuz aile çevrenizle ilgili çözüm üretebilirsiniz. 
Bu dönemde biraz hareketleneceksiniz.

Maddi durumunuzu iyileştirmek için ne gibi çözümler üretebileceğinize odaklanacaksınız. Bu süreçte ayrıca yeni bir eve taşınma gibi konularda da planlar yapabilirsiniz.
Yükselen burcunuzu da mutlaka okuyun.


Yorum Yazın