12 Mayıs Günlük Burç Yorumları

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
12 Mayıs Günlük Burç Yorumları
Abone ol
Ay, Boğa burcunda ilerliyor. Paranız ile ilgili konular üzerine düşüneceksiniz. Kendinize yeni gelir kaynağı sağlayacak bir iş bulmak için uğraşabilirsiniz. İşiniz ile ilgili konularda şanslı olacaksınız.



Koç

Çalışma hayatınızdaki koşullar bugün gündeminizi oluşturabilir. İş arkadaşlarınızla birlikte yeni planlar yapabilirsiniz. Ticari anlamda yeni başlangıçlar olabilir. Sizi yoran konulara karşı özen gösterin. Gün içinde kendinizi bunalmış hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde eşinizle zaman geçirmek size iyi gelebilir.

Yükselen burcunuzu da mutlaka okuyun.



Boğa

Bugün dikkatli olun. Elinize geçen bir takım fırsatları kaçırmamak zorundasınız. Unutmayın ki sizin ilerlemenizden rahatsız olan ve elinizdeki fırsatlerı kapmak için bekleyen bir çok ikişi var. Davanız için savaşın, mücadele verin, öyle çaresizce oturmayın. Eğer varlığınızı ve gücünüzü göstermezseniz bu sizin için iyi olmaz.

Yükselen burcunuzu da mutlaka okuyun.

İkizler

İşinizi severek yapıyorsunuz ve bunun karşılığını yakında alacaksınız. Parasal konularda da yeni sürprizler sizi bekliyor. Sevdiğiniz kişiye zaman geçtikçe daha çok bağlanıyorsunuz onu tanıyor ve daha da çok seviyorsunuz. Birlikte olduğunuz kişiyle ilgili bazı gizemler var ve bunun nedenini merak ediyorsanız ona sormalısınız çünkü sizi üzmemek için sizden saklıyor olabilir.

Yükselen burcunuzu da mutlaka okuyun.



Yengeç

Özel hayatınızda yaşadığınız karmaşık düşüncelerin etkisi altında biraz daha kalacaksınız. Bu süre zarfında vereceğiniz kararları dikkatlice düşünmekte fayda var. Hayatınızla ilgili köklü kararlar alacaksınız. Bu kararlar hayatınızda bir takım değişikliklere yol açabilir.

Yükselen burcunuzu da mutlaka okuyun.



Aslan

Bugün parasal konularda tedirginlik hissedebilirsiniz. Bütçenizi toparlamak için fırsatları değerlendirmek isteyebilirsiniz. Başkalarından alacağınız yardımlar sizi rahatlatabilir. Ticari konularda dikkatli olmanızda fayda var. Teknik konularla ilgilenebilirsiniz. İletişimde olduğunuz kişilerde ani çıkışlar yapmamaya özen gösterin.

Yükselen burcunuzu da mutlaka okuyun.



Başak

Bugün endişe duyduğunuz konuların üzerine gitmek isteyebilirsiniz. Finansal konuları çözüme kavuşturmak için harekete geçebilirsiniz. İlişkilerinizde kişilik çatışmaları olabilir. Gün içinde işlerinizdeki yavaşlama keyfinizi kaçırabilir. İşlerinizdeki eksiklere yoğunlaşabilirsiniz. Günün ikinci yarısında yolculuklar gündeme gelebilir.

Yükselen burcunuzu da mutlaka okuyun.



Terazi

Bugün keyif aldığınız konulara zaman ayırabilirsiniz. Planlarınızdaki değişiklikler nedeniyle toparlamanız gereken işlere yoğunlaşabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili konularda sorumluluk almanız gerekebilir. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz. Akşam saatlerinde fikirlerinizi paylaşmak için arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz.

Yükselen burcunuzu da mutlaka okuyun.



Akrep

Bugün fikirlerinizi başkalarıyla paylaşmak isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınızla program yapmak için fırsatınız olacak. Gün içinde arzu ettiklerinizi başarabilmek için yeniden harekete geçebilirsiniz. Bu konuda etrafınızdaki insanların desteğini alabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerden gelen paralar olabilir.

Yükselen burcunuzu da mutlaka okuyun.



Yay

Bugün çalışma hayatınızda büyüme kaydetmek isteyebilirsiniz. Sorumluluklarınızdaki artış sizi yorabilir. Sorumlu olduğunuz işlerde sıkı çalışabilirsiniz. Sağlığınızla ilgilenmelisiniz. Duygusal konularda zorlanmalar olabilir. Kardeşlerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Teknik işleri çözümlemek için uygun bir gündesiniz.

Yükselen burcunuzu da mutlaka okuyun.



Oğlak

Aşırı heyecanlanmayın, bundan dolayı çok önem verdiğiniz bir işi karıştırabilirsiniz. Dalgınsınız ve fazlaca içe kapanıklık gösteriyorsunuz. Biraz daha rahat olmaya çalışın, umut size uzak olmamalı, hiçbirşey son değildir, sürprizler yaşamın ta kendisidir. Yeni şeylerden ya da alış veriş gibi şeylerden uzak durmalısınız.

Yükselen burcunuzu da mutlaka okuyun.




Kova

Maddi problemle bu ararlar canınızı sıkabilir hatta size adım atacak alan dahi bırakmayabilir. Probleminizin üzerinden beklemediğiniz bir kişinin yardımıyla kurtulacaksınız ama düşüncesiz yapacağınız harcamalar bu durumun yeninden tekrarlanmasına yol açacaktır. Günü birlik yerine ilerisini düşünerek yaşamak sizin için faydalı olacaktır.

Yükselen burcunuzu da mutlaka okuyun.



Balık

İş sıkıntılarınızın yol açtığı durumlardan kurtulmak için farklı bir ortama gireceksiniz burada yeni biriyle tanışıp küçükte olsa bir etkilenme yaşayacaksınız hatta nerdeyse iş yerinizde doğan bu sıkıntıya sevinecek hale bile gelebilirsiniz. İş konusunda konuşmayı ertelediğiniz bazı konular var ve bu konular size aslında düşündüğünüz gibi bir verimsizlik getirmeyecek. Duygularınızın değişkenliği sizi sıkabilir ancak artık karar vermelisiniz.

Yükselen burcunuzu da mutlaka okuyun.


Yorum Yazın