10-16 Mayıs haftalık burç yorumları

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
10-16 Mayıs haftalık burç yorumları
Abone ol
Bu haftanın ağırlıklı etkisini 11 Mayıs’ta Boğa burcunda yaşanacak yeniay belirleyecek. Geçmişte zorlandığımız konularda kendimizi daha net ve kararlı olarak ortaya koyma fırsatı bulacağımız bir haftadayız. Bir yandan da ruhen daha merhametli ve kabul edici olma eğilimindeyiz. Sanatsal faaliyetlerin destekli olduğu bu hafta dikkat edilmesi gereken konu ikili ilişkilerde gizli kalmış konular olacak. 12 Mayıs Çarşamba yeniay sonrası kararlar almak, girişimlerde bulunmak için uygun bir gün. Farklı yaklaşımlarımızla kalıcı sonuçlar elde edebiliriz.



Koç

Önümüzdeki iki haftalık süreçte gelir kaynaklarınız gündemde olacak. Finansal istikrarını sürdürebilmek senin için her zamankinden daha önemli olabilir. Tahmin etmediğin yeni kazanç fırsatları ile karşılaşabilirsin. Böylece daha çok çalışman gerekebilir ve sorumluluklarının arttığını hissedebilirsin. Kaynaklarındaki ani ve hızlı gelişmelerle standartlarının ve güvenliğinin sarsıldığını hissedebilir, huzursuzluk yaşayabilirsin. Daha girişken olmayı tercih edebilir ve inisiyatif alarak mücadele motivasyonuyla harekete geçebilirsin.

Kazançlarınız, bütçenizle ilgili beklenmedik gelişmeler yaşayabilirsiniz. Gelir-gider dengenizi gözden geçirirken yeni planlar yapabilir, yeni fırsatlar yaratabilir, yeni sorumluluklar alabilirsiniz. Kazançlar ve harcamalarla ilgili riskleri azaltmaya yönelik adımlar atılabilir. Evdeki sıkıntıların üstesinden gelmek için de yeni çözümler denenecek. Sosyal hayat ile aile hayatının dengesini bozmamaya dikkat edilmeli. Sezgilerin artacağı bir dönem.

Daha affedici, empatik ve duyarlı olacağınız bir döneme giriyorsunuz. Spiritüel temalarla her zamankinden daha fazla iç içe olabilirsiniz. Metafiziksel konulara, din ile bağlantılı konulara karşı ilgi duyabilirsiniz. İçinde bulunduğunuz dönemde meditasyon ruhsal gelişiminize katkıda bulunabilir.

Bunun yanı sıra hayal gücünüzün ve yaratıcılığınızın yüksek olduğu bir dönem içerisindesiniz. Bilinçdışınızdaki bastırılmış korkularınızla yüzleşmek ve farkındalık kazanmak için de uygun bir dönem. Jüpiter size ruhsal korunma ve bütünlük vadediyor. Hiçbir karşılık beklemeden başkalarına yapacağınız yardımlar da bu çemberi tamamlama adına bir anahtar görevi görebilir.

Yükselen burcunuzu da mutlaka okuyun.



Boğa

Kişisel konular ve girişimlerin ön planda olacağı iki haftalık bir sürece giriyorsunuz. Maddi koşullarını korumak için yeni girişimlerde bulunabilirsin. Kişisel konuların için harekete geçebilir, yeni planlarını uygulayabilirsin.

Ancak hızlı ve seni şaşırtacak gelişmeler yaşayabilir ve bir çeşit uyanışa geçebilirsin. Hayat standartlarını yenilemek adına başlangıçlar yapmak isterken sorumluluklarının arttığını hissedebilirsin. Bu esnada kontrolünün dışında gelişen olaylar nedeniyle daha geri planda kalmayı tercih edebilirsin veya izole kalman gerekebilir.

Sizin burcunuzda gerçekleşecek Yeni Ay, halledilememiş konular özellikle yakın çevre ilişkileri üzerinden ortaya çıkacaktır. Önemli kararların alınacağı bu yeniayda takılıp kalınan fikirlerin geride bırakılması ön planda. Sosyal çevreden destek alınabilir. Hem iç dünyanızla hem dış dünyanızla ilgili bir şeyleri değiştirmek isteyebilirsiniz. Bu değişim sizi konfor alanınızdan çıkarırken daha bireysel olmayı talep edeceksiniz. Finansal konularda ise temkinli olmaya devam etmeniz gerek.

Yeni arkadaş gruplarına, derneklere, kulüplere katılmanın tam zamanı! Arkadaşlarınızdan destek göreceğiniz bir dönem içine giriyorsunuz. Uzun vadeli planlarınızda ve gelecek ile ilgili umutlarınızda artış olacak. Gelecek ile planlar yapmanın keyfini çıkaracaksınız. Sosyal çevreler de daha aktif bir rol oynayacaksınız, ideallerinizi başkalarıyla paylaşacak ve onların desteğini hissedeceksiniz.

Yükselen burcunuzu da mutlaka okuyun.



İkizler

Kontrolünün dışında gelişen gelişmeler ve bilinç altının ön planda olacağı iki haftalık bir sürece giriyorsunuz. Maddi konular ve finansal istikrarı sürdürmeye dair korkularınla yüzleşebilirsin. İhtiyaç duyduğun güven temasını bulmakta zorlanabilir ve içsel dünyanda huzursuz hissedebilirsin. Ancak bu süreçte arkadaş gruplarından destek alabilirsin. Geleceğe dair beklentilerinle ilgili yeni girişimlerde bulunabilirsin. Mesleki gruplar içerisinde bulunurken, dernek veya vakıf organizasyonları önem kazanabilir. Hedeflerin doğrultusunda inisiyatif alarak mücadele edebilirsin.

Geri plana atılmış, bilinçaltında kalmış konularla ilgili harekete geçilecek. Ortaklıklar ve ikili ilişkiler üzerinden yaşanacak problemler kişisel hedeflerin gözden geçirilmesine sebep olacak. Maddi konularda beklenmedik fırsatlar olabilir. Bu dönemde ortaklıklar ve yatırımlardan uzak durmanızda fayda var. Maddi konular açısından temkinli olun ve acele hareket etmeyin. Sağlığınıza da ihmal etmemelisiniz.

İş hayatınızda artık iyi bir statü elde etmenin zamanı geldi. Kariyerinizde başarılı olabileceğiniz ve toplum tarafından tanınma elde edebileceğiniz bir döneme adım atıyorsunuz. Yeni iş fırsatları veya mevcut iş yerinizde yükselme fırsatları ile karşılaşabilirsiniz.

Jüpiter sizi bu dönemde emeklerinizin karşılığında ödüllendirecek. Üstlerinizde olan ilişkilerinizde daha rahat akışlar söz konusu olacak. Ancak iş yerinizde kibirli olmaktan kaçınmalısınız. Bu transiti doğru değerlendirirseniz kendini kariyerinizde daha üst noktalarda göreceksiniz.

Yükselen burcunuzu da mutlaka okuyun.



Yengeç

Sosyal çevre ve beklentilerinizin ön planda olacağı iki haftalık bir sürece giriyorsunuz. Gelecekte maddi ve manevi güvenliği, istikrarı sağlayabilmek adına yeni adımlar atabilirsin. Bu anlamda bazı mesleki gruplar, dernek, vakıf veya organizasyonlarda yer alabilirsin.

Alacağın hızlı gelişmelerin haberiyle gelecek beklentilerini değiştirebilirsin. Kariyer hayatınla ilgili cesurca mücadele etmen ve girişimlerde bulunman gerekebilir. Öte yandan arkadaşların içerisinde seni şaşırtacak gelişmeler olabilir, güvenin sarsılabilir veya uyanış yaşamana neden olacak konular olabilir.

Mesleki konularda hayata geçirilmemiş bazı hedeflerin, sosyal çevre desteği ile tekrar gündeme gelmesi söz konusu. Bu sefer daha farklı bir bakış açısı ile yaklaşma şansı olacak. Arkadaşlarla seyahat planları yapılabilir. Online olarak da olsa yeni kişilerle tanışabilir, bu kişilerden destek görebilirsiniz. Sosyal medya üzerinden de başarı elde edebilirsiniz. Sınırlarınızı genişletebileceğiniz, yüksek eğitime başlayabileceğiniz, uzak ülkelere seyahatlere çıkabileceğiniz ve değişik kültürleri tanıma şansı elde edebileceğiniz bir döneme başlıyorsunuz. Öğrenmeye ve entelektüel olmaya yatkın olacaksınız.

Eğer devam eden bir yüksek eğitiminiz var ise, bu alanda rahat akışlar söz konusu olacak. Eğer çalışıyorsanız, işinizle ilintili olarak uzak ülkelere seyahatlere gitme ve yabancı kültürleri daha yakından tanıma şansı elde edebilirsiniz. Yayıncılık ve medya alanları ile ilintili meslek sahiplerini oldukça olumlu bir dönem bekliyor. Hukuki alanlarda da güzel sonuçlar elde etmek mümkün olacak.

​​​​​​​Yükselen burcunuzu da mutlaka okuyun.



Aslan

Önümüzdeki iki haftalık süreçte kariyer hayatınız gündemde olacak. Çalışma hayatındaki istikrarı sürdürebilmek senin için önem kazanacak gibi görünüyor. Bir yandan kariyer hayatındaki başarıyı ve edindiğin statüyü devam ettirebilmek için yeni adımlar atarken beklemediğin gelişmeler huzurunu kaçırabilir.

Hedeflerini değiştirmeni veya yenilemeni gerektirebilir. Finansal çalışmalarına bir farklılık getirerek toplum önündeki duruşuna yenilik katmak isteyebilirsin. Öte yandan uluslararası ticaretle ilgili girişimlerin olabilir, yabancılarla ilgili süreçlerde mücadele etmen gerekebilir veya sosyal medyada cesurca görüşlerini ifade edebilirsin.

Bu Yeni Ay döneminde iş hayatında verilecek yeni kararlar olabilir. Bazı bitişler yeni başlangıçlara zemin hazırlayabilir. Bu yüzden olaylara iyimser bakış açısıyla bakmak ve sezgilere güvenmek iyi gelecektir. İkili ilişkilerde gizli düşmanlıklara dikkat edilmeli. Sorumluluklarınızı gözden geçirip yeni hedefler belirleyeceksiniz. Belki bir iş değişikliği kapıda olabilir. İç ve dış dünyanız hareketleniyor, kadersel sürprizlere açık olun.

Paylaşılan kaynaklar, krediler, miraslar ve ruhsal dönüşüm açısından şanslı bir döneme adım atıyorsunuz. Bu dönem içinde güç savaşlarına karşı daha az duyarlı olacaksınız. Bu konularda daha yönlendirici taktikler uygulamanız mümkün olacak. Başkalarından maddi anlamda destek görebilirsiniz. Ruhsal anlamda gölge yanınızla yüzleşmek ve kişilik bütünlüğe giden yolda önemli adımlar atmanız muhtemeldir. Bunun yanı sıra her şeyi derinlemesine araştırma ve gözlemleme yetenekleriniz artacak.

​​​​​​​Yükselen burcunuzu da mutlaka okuyun.



Başak

Fikirler ve uluslararası konuların gündemde olacağı iki haftalık bir süreç sizleri bekliyor. Güven, huzur ve sadakat temasına olan bakışını değiştirecek, aydınlanma yaşamana neden olacak gündemler olabilir. Sosyal medyada görüşlerini ifade ederken tahmin edemeyeceğin tepkiler alabilir, ani elektriklenmelerle kriz yaşayabilirsin. Akademik öğrenimine dair hızlı ve beklenmedik haberler alman mümkün. Uluslararası ticaretle uğraşıyorsan sürdürdüğün projenin istikrarını sarsacak gelişmeler yaşayabilirsin veya seni engelleyen, yavaşlatan koşulları hissedebilirsin.

Daha önce gerçekleştirmek istenilmiş bazı seyahatler ya da alınmak istenilmiş eğitimlerle ilgili harekete geçilebilir. Arkadaşların ya da eşin desteğinin olacağı bu dönemde hayata bazı yenilikler katma isteği fazla olacak. Çalışma ortamı ile ilgili gerginlikler yaşanabilir. Yeni eğitimler, yurt dışı bağlantılı işler, medya alanlarıyla ilgili başlangıçlar olabilir. İletişim trafiğiniz artıyor. Ancak bu girişimleri yaparken aceleci olmamaya dikkat edin.

Evlenmek veya bir ortaklık kurmak için uygun bir döneme giriyorsunuz. Ortaklıklar ve ilişkiler sayesinde kendinizi de daha iyi tanımanız mümkün olacak. Yabancı ülkelerden veya farklı kültürlerden kişiler ile tanışmanız olası gözüküyor.

Bu farklı kişiler sizin dünyaya bakışınızı değiştirebilir ve perspektifinizi genişletebilirler. Ortaklıklar sayesinde finansal kaynaklarınızda da artış olması muhtemel. Bazı durumlarda kendinizi bir danışman konumunda bulabilirsiniz ve siz de bir danışmanın desteğini görebilirsiniz. Özellikle halkla ilişkiler alanında çalışanları olumlu günler bekliyor.

​​​​​​​Yükselen burcunuzu da mutlaka okuyun.



Terazi

Bu hafta gerçekleşecek yeniay önümüzdeki iki haftalık süreçte ortaklı paylaşımlarını gündeme getiriyor. Eşinin finansal kaynaklarında tahmin edemeyeceğin değişimler olabilir, gelir akışındaki değişimleri hissedebilir ve korkularınla yüzleşebilirsin. Ortağınla olan para akışında ani gelişmeler olabilir, koşulların sadece sana bağlı olmadığını fark ederek uyanış yaşayabilirsin.

Giderlerini düzene koymak isterken ani bir ödeme haberi huzurunu kaçırabilir. Banka, kredi, borç, vergi, sigorta gibi konularda finansal güvenliğini ve düzenini sağlamaya çalışırken sosyal ilişkilerini kullanarak mücadele vermen gerekebilir. İnisiyatif alarak yeni adımlar atmak isteyebilirsin.

Maddi konularda güvence sağlamak için daha fazla çalışılacak bir dönem olacak. İkili ilişkilerde üstlenilen sorumluluklarla ilgili de bazı yeni kararlar alınabilir. Harcamalarınıza dikkat ederek, kredi veya borç alma durumlarından kaçınmaya çalışın. Bu dönemde beklemediğiniz yerlerden sürpriz maddi gelirler elde etmeniz de mümkün. Çocuklarla ya da herkesin kendine ayırdığı özel zamanlarla ilgili anlaşmazlıklar yaşanabilir.

Günlük rutin işleriniz ve sağlığınız açısından şanslı olacağınız bir döneme adım atıyorsunuz. Problem çözme, analiz etme yeteneklerinizin artması olası. Günlük rutin işlerinizde kendinizi daha faydalı ve yetkin hissedeceksiniz. Ancak fazla detaycı olmamaya çalışmalısınız. Yanınızda çalışanlardan ve astlarınızdan yana şanslısınız. Günlük işlerinizi onların da desteğiyle daha keyifli bir şekilde halledeceksiniz. Evinize evcil bir hayvan almak için de uygun bir dönem.

​​​​​​​Yükselen burcunuzu da mutlaka okuyun.



Akrep

Evlilik konularının ve iş birliklerinin gündeme geleceği iki haftalık bir sürece giriyorsunuz. Varsa eşinle olan beraberliğindeki huzur ve güven teması önem kazabilir. İlişkinize keyif katmak adına birtakım başlangıçlar yapmak isteyebilirsin. Evli değil ancak biriyle berabersen ilişkinin istikrarını sarsacak gündemleri fark edebilirsin.

Her türlü ikili ilişkinde uyanış yaşamana neden olacak gelişmeler olabilir. Ortağınla olan iş birliğinde finansal konular ön plana çıkabilir veya birlikte giriştiğiniz projelerde beklemediğiniz, ani olaylarla stres yaşayabilirsin. Öte yandan günlük rutinlerini ve çalışma koşullarını düzene koyabilmek adına aksiyon alabilirsin. Ayrıca sağlığına da dikkat etmelisin!

Günlük düzenle ilgili mevcut alışkanlıkları değiştirmek zorunda kalınacak bir dönem olacak. İkili ilişkilerde ve ortaklıklarda yeni kararlar alınabilir. Uzaklarla ve aileyle ilgili konularda sürpriz gelişmeler yaşanabilir. İlişkileriniz ve ortaklıklarınızda değişimler söz konusu olabilir. Özellikle ortaklıklar konusunda aceleci olmamanızda yarar var. Yolunda gitmeyen ilişkilerde ise sürpriz kararlar alınabilir. Hayatınızı ikili ilişkiler ve ortaklıklarda yeni bir yöne çekebilirsiniz.

Eğlence ve romantizm dolu bir dönem sizi bekliyor. Bu dönemde oldukça yaratıcı olmanız ve kendinizi orijinal bir şekilde ifade etmeniz mümkün olacak. Yeni ve yaratıcı projelerde görev alabilir ve başkalarının takdirini kazanabilirsiniz. Özel hayatınızda ise; sosyal hareketlilik, yeni ilişkiler veya mevcut sevgilinizle romantizm dolu dakikalar sizi bekliyor. Çocuklarınız var ise, onlarla olan ilişkileriniz de rahat akışlar söz konusu olacak. Eğer çocuklarınız yok ise, bu dönem içerisinde hamile kalmanız olası gözüküyor. Sanatçılar için de bir eser ortaya çıkarmak için uygun bir dönem.

​​​​​​​Yükselen burcunuzu da mutlaka okuyun.



Yay

Bu hafta gerçekleşecek yeniay önümüzdeki iki haftalık süreçte çalışma ortamını ve sağlığını gündeme getiriyor. Çalışma ortamındaki istikrarı korumak, iş arkadaşlarınla huzurlu ve keyifli çalışmak önem kazanırken belli bir düzende süreçleri yürütmek ve projelerini somutlaştırmak için çalışabilirsin. Ancak ani gelişmelerle huzurun kaçabilir, stres yaşayabilirsin.

İçinde teknolojinin olduğu bir projeye girişmen mümkün. Öte yandan günlük düzeninde huzuru ve sakinliği yakalamak adına yeni düzenlemeler getirmek isteyebilir; belki de işlerini yavaşlatmayı tercih ederek sağlığını korumak yönünde tercihler yapabilirsin. Bu dönemde hayattan tat almak için harekete geçebilir, yaratıcı çalışmalara girebilirsin. İş konuları da ön plana çıkabilir, bu konuda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Gündelik hayatınızı yeniden yapılandırmayı hedefleyeceksiniz.

Aşk hayatında kıskançlıkla ilgili konular ilişkiyi tekrar masaya yatırmaya sebep olabilir. Evde, iş ortamında ya da beslenme alışkanlıklarında yeni düzenlemeler yapılabilir. Kardeşlerle ve yakın çevreyle olan ilişkilerde fevri olmamaya özen gösterilmeli.

Kendinizi evde veya ailenizle huzurlu ve şanslı hissedeceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Evde daha çok vakit geçirmek isteyebilir ve bundan keyif alabilirsiniz. Eğer kendinize ait bir eviniz yok ise, bu dönem içerisinde bir ev almanız veya mevcut evinizi yeniden dekore etmeniz olası. Hem evinizi hem de aile ilişkilerinizi iyileştirmek isteyeceksiniz. Aidiyet ve güvenlik güdüleriniz bu dönemde ön planda olacak. Uzun zamandır halledilemeyen ailevi sorunların da bu dönem içerisinde çözümlenmesi olası gözüküyor.

​​​​​​​Yükselen burcunuzu da mutlaka okuyun.



Oğlak

Aşk ve çocuk konularının gündemde olacağı iki haftalık bir sürece adım atıyorsunuz. Birlikteliğindeki istikrarı ve güveni korumak bu dönemde önem kazanabilir. İlişkine keyif katabilmek adına yaratıcılığını kullanarak sevdiğine küçük sürprizler hazırlayabilirsin. Ancak beklemediğin bazı gelişmeler seni şaşırtabilir, ani elektriklenmelerle huzurun kaçabilir, güvenin sarsılabilir. Çocuklarınla daha çok vakit geçirdiğin bugünlerde sakinliğini korumakta zorlanabilir hızlı ve beklenmedik çıkışlar yapabilirsin.

Farklı hobilerle ilgilenmek isteyebileceğin bir dönem olabilir. Öte yandan hızlı gelişmeler ev hayatında da bazı başlangıçlar yapmana yardımcı olabilir veya kariyer hayatını yeniden düzenlemek isteyebilirsin. Aşk hayatında ya da var olan yeteneklerle ilgili yeni başlangıçlar yaşanabilir. İkili ilişkiler ve aile dengesine yeni bir düzen getirilebilir. Özellikle maddi konularda fikir ayrılıkları yaşanabilir.

Hobileriniz, ailevi konular, çocuklarınız gibi konularda yeni karar ve başlangıçlar olası. Ancak finansal dengeyi de kurmak gerekiyor. Çocuklarla ilgili sürpriz haberler, hamilelik haberleri, bekar olanlara beklenmedik aşklar kapıda. Sanatsal ve yaratıcı işlerden de yeni fırsatlar yaratabilirsiniz.
Eğitim ve iletişim konularında şanslı olduğunuz bir döneme başlıyorsunuz. Öğrenmek ve iletişim yeteneklerinizi geliştirmekten keyif alacaksınız. Yeni fikirler üretebileceksiniz. Eğer bir yazarsanız, yeni bir kitaba başlamanın tam zamanı. Kısa seyahat fırsatları da bu dönem içerisinde karşınıza çıkabilir. Sıkıştığınız konularda ise; yakın akrabalarınızdan (özellikle kardeşlerinizden) ve komşularınızdan destek göreceksiniz.

​​​​​​​Yükselen burcunuzu da mutlaka okuyun.



Kova

Bu hafta gerçekleşecek yeniay önümüzdeki iki haftalık süreçte ev ve aile konularını gündeme getiriyor. Yaşadığın ortamdaki huzur ve sakinlik senin için her zamankinden daha fazla önem kazanabilir. Evinde ailenle geçirdiğin zamanı keyifli hale getirebilmek için yeni adımlar atabilir, hoş sohbetlerin olduğu sofralar kurabilirsin.

Ancak aile üyelerinden ya da büyüklerden alabileceğin beklemediğin haberler keyfini kaçırabilir. Öte yandan dinlenmek adına kendine daha çok vakit ayırmak isteyebilirsin. Evde beklenmedik arızalar canını sıkabilir. Ayrıca fikirlerini paylaşabilmek adına yakın çevrenle olan iletişimini arttırabilirsin.

Ebeveynlerle ve evle ilgili konularda yeni kararlar alınacak bir dönem. Bu kararlarla daha güvenli hissedilecek. Yakın çevreyle olan ilişkilerde yaşanacak zorlanma, kişinin kendini daha farklı ifade etmesine zorlayabilir. Sağlık konusundaki gelişmeler göz ardı edilmemeli. Kişisel finansal kaynaklar açısından şanslı bir döneme adım atıyorsunuz. Maddi sorunların bu dönem içerisinde çözülmesi muhtemel görünüyor. Üretken olacağınız ve yaptığınız işlerden kâr elde edebileceğiniz günler sizi bekliyor.

Para kazanma konusunda kendinize olan güveniniz artacak. Kendinizi daha değerli hissedeceksiniz. Ancak kişisel zevkleriniz ve tutkularınız adına fazla para harcamaktan kaçınmalısınız. Hane değişikliği gibi radikal bir karar alabilirsiniz. Sorumluluklarınız artarken özgürlüğünüzün kısıtlandığını hissedebilirsiniz. Teknolojik konularda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz.

​​​​​​​Yükselen burcunuzu da mutlaka okuyun.



Balık

Yakın çevreniz ve ticaret konularının gündemde olacağı iki haftalık bir süreç sizleri bekliyor. Kardeşlerin, akraba ve arkadaşlarınla keyifli sohbetler yapmak isteyebilirsin. Ancak onlardan beklemediğin haberler alabilirsin ya da ani elektriklenmeler yaşayarak strese girebilirsin. Öte yandan ticaret hayatın varsa projelerinin istikrarını devam ettirmek için daha çok çalışman gerekebilir. Bazı anlaşmalar beklemediğin şekilde iptal olabileceğinden huzurun kaçabilir. Finansal bir konuda eğitim alıyorsan ani yön değişimine gitmen gerekebilir.

Ayrıca bu süreçte gelirlerini artırmak adına yeni başlangıçlar yapabilir, kaynaklarını korumak için mücadele vermen gerekebilir. Yeni fikirlerle kişinin kendini daha farklı ifade etmesine sebep olacak kararlar alınabilir. Daha keyif veren iletişimlerin kurulacağı bu dönemde sezgiler de artacak. Aşk hayatında ani gelişmelere bağlı gerginlikler yaşanabilir.

Yakın çevreniz, kardeşlerinizle ilişkilerde beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. İletişiminiz aktif olacak. İş konusunda ise özellikle satış ve ticaret konularında yeni fırsatlar yüzünüze gülebilir. Yeni gelir kaynakları oluşturabilirsiniz.

Yükselen burcunuzu da mutlaka okuyun.

10 Mayıs Astrolojik Harita

​​​​​​​


Yorum Yazın