İstanbul
Açık
10°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
44,7406 %0.11
52,8325 %0.46
6.871,36 % 0,84
74.386,20 %4.91
Muhalif. GÜNDEM Ünlülere yönelik uyuşturucu operasyonunda 8 kişi tutuklandı

Ünlülere yönelik uyuşturucu operasyonunda 8 kişi tutuklandı

Beşiktaş ve Etiler’deki eğlence mekânlarına yapılan operasyonda gözaltına alınan 19 kişiden 8’i tutuklandı.

KAYNAK: HABER MERKEZİ
Okunma Süresi: 2 dk

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen uyuşturucu ve fuhuş soruşturması kapsamında, Beşiktaş ve Etiler’deki eğlence mekânlarına yönelik geniş çaplı operasyon düzenlendi.

Eğlence mekânlarına baskın

Soruşturma kapsamında Beşiktaş Cevdet Paşa Caddesi’nde bulunan bir eğlence mekânı için arama kararı çıkarıldı. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, iş yerinde detaylı arama gerçekleştirdi.

Öte yandan Etiler Nisbetiye Caddesi’nde bulunan iki ayrı eğlence mekânında da operasyon düzenlendi. Aramalar, narkotik köpekleri eşliğinde uzun süre devam etti.

Gözaltı sayısı 19’a yükseldi

Operasyon kapsamında ilk etapta 17 kişi gözaltına alınırken, daha sonra 2 kişinin daha yakalanmasıyla toplam gözaltı sayısı 19’a yükseldi.

Gözaltına alınanlar arasında Samet Demirok, Özlem Parlu, Oğuz Sarıpınar, Elif Karaarslan, Ali Yaşar Koz, Cansel Ayanoğlu, Aleyna Bozok, Büşranur Çakır, Özgür Gökçe, Fikret Aydoğdu, Lena Ahsen Alkan, İrem Şişman, Mustafa Eyüp Çelik, Mustafa Aksakallı, Cem Mirap, Gizem Melisa Alagöz ve Deniz Metin Yüksel yer aldı.

Sağlık kontrolü ve adliye süreci

Şüpheliler, Adli Tıp Kurumu’nda saç, kan ve idrar örneklerinin alınmasının ardından sağlık kontrolü için Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü.

İşlemleri tamamlanan şüpheliler daha sonra Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na sevk edildi.

8 kişi tutuklandı

Mahkemeye çıkarılan şüphelilerden 8’i tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Diğer 11 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız