İstanbul
Açık
12°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,5431 %0.06
49,6311 %0.01
5.763,72 % 0,19
92.139,70 %-1.142
Ara
Muhalif. GÜNDEM Aziz İhsan Aktaş’ın ev hapsi kararı kaldırıldı

Aziz İhsan Aktaş’ın ev hapsi kararı kaldırıldı

Suç örgütü lideri olduğu iddiasıyla tutuklanan ve ev hapsiyle tahliye edilen Aziz İhsan Aktaş’ın ev hapsi kararı kaldırıldı.

Okunma Süresi: 1 dk

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) yönelik yolsuzluk iddiasıyla başlatılan soruşturmada dikkat çeken bir karar çıktı. Soruşturma kapsamında adli kontrol tedbiri uygulanan bazı isimler hakkında verilen “ev hapsi” kararları kaldırıldı.

Adem Soytekin ve Ertan Yıldız için ev hapsi kararı kaldırıldı

Soruşturmada “etkin pişmanlık hükümlerinden” faydalanan iş insanı Adem Soytekin ile İBB Başkan Danışmanı Ertan Yıldız için daha önce verilen “konutu terk etmeme” şeklindeki adli kontrol tedbiri sona erdirildi.

Aziz İhsan Aktaş da ev hapsinden çıktı

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat ile Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer’in tutuklanmasına gerekçe gösterilen dosya kapsamında, “örgüt lideri” olduğu iddiasıyla tutuklanan ve ardından etkin pişmanlık hükümlerinden faydalanarak tahliye edilen Aziz İhsan Aktaş’ın ev hapsi kararı da kaldırıldı.

Beşiktaş Belediye Başkan Yardımcısı için de karar

Aynı dosyada yargılanan Beşiktaş Belediye Başkan Yardımcısı Alican Abacı için uygulanan “konutu terk etmeme” adli kontrol kararı da kaldırıldı. Böylece soruşturmada birçok isim hakkındaki kısıtlamalar sona ermiş oldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *