İstanbul’un Şişli ilçesinde çöp konteynerinde bulunan parçalanmış kadın cesediyle ilgili yürütülen soruşturmada korkunç detaylar ortaya çıktı. 24 Ocak 2026 akşamı Duatepe Mahallesi Kuyulubağ Sokak’taki bir çöp konteynerinde bulunan cesedin, Özbekistan uyruklu 36 yaşındaki Durdona Khakimova’ya ait olduğu belirlendi. İlk incelemelerde Khakimova’nın sırtında bıçak kesileri ve baş ile bacak kısımlarının kesik olduğu tespit edildi.
Cesedi hurda toplayan Okan Ç. buldu ve durumu polise bildirdi. Bir diğer tanık Ömer S. ise olaydan kısa süre önce konteyner önünde valizle bekleyen iki erkek gördüğünü ve şüphelilerden birini teşhis edebileceğini söyledi. Güvenlik kameraları incelendi ve Ekrem Kurban, Dılshod Akhrol Uglı Turdımurotov ve Gofurjon Akmalkhonovıch Kamalkhodaev adlı üç şüpheli tespit edildi.
Şüphelilerden Turdımurotov ve Kamalkhodaev, Gürcistan’a kaçmaya çalışırken İstanbul Havalimanı’nda yakalandı. Turdımurotov, Khakimova ile aralarında gönül ilişkisi bulunduğunu, tartışma sonrası cinayeti işlediğini ve cesedi parçalayıp poşetleyerek valizle Şişli’ye getirip farklı çöp konteynerlerine attıklarını itiraf etti.
Olayla ilgili soruşturma, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği tarafından devam ediyor.