Şile'de motosikletiyle seyir halindeyken yön tabelasına çarparak hayatını kaybeden Ceyda Yakova'nın ölümüyle ilgili kaza anı, kask kamerasına yansıdı. Görüntülerde, genç kadının motosikletiyle yol kenarındaki tabelaya çarptığı ve düştüğü anlar yer alıyor.
Kaza, 17 Ağustos'ta saat 17.00 sıralarında Şile Avlak Virajı'nda meydana geldi. İstanbul Bilgi Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nden yaklaşık bir ay önce mezun olan Ceyda Yakova, Şile'de yaşayan arkadaşını ziyaret etmişti. Ziyaretin ardından motosikletiyle gezmek için yola çıkan Yakova'nın kullandığı motosikletin tekerleği mıcıra girdi.

Kaza anı kask kamerasında
Dengesini kaybeden Yakova, yol kenarındaki yön tabelasına çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan genç kadını görenlerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ağır yaralı olarak Şile Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Yakova, durumunun ciddi olması üzerine Sancaktepe Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.
Hastanede iç kanama geçirdiği belirlenen Ceyda Yakova, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kask kamerasına yansıyan görüntülerde, motosikletiyle seyir halinde olan Yakova'nın yön tabelasına çarpması sonucu düştüğü anlar saniye saniye kaydedildi.