İstanbul
Kapalı
8°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
44,0811 %0.18
51,1530 %-0.08
7.220,80 % 0,55
70.592,77 %-2.797
Muhalif. GÜNDEM Sema Aydemir’in başörtülü paylaşımına Hikmet Tuğsuz’dan Nagihan göndermesi

Sema Aydemir’in başörtülü paylaşımına Hikmet Tuğsuz’dan Nagihan göndermesi

Okunma Süresi: 1 dk

Survivor gündeminin en çok konuşulan isimlerinden Sema Aydemir, bu kez yarışma dışında yaptığı bir paylaşımla dikkatleri üzerine çekti.

Bu sezon Survivor kadrosunda yer almayan Sema Aydemir, Ramazan ayı dolayısıyla Instagram hesabından başörtülü bir fotoğraf paylaştı. Paylaşım kısa sürede sosyal medyada gündem olurken, fotoğrafın altına yapılan bir yorum tartışmaları beraberinde getirdi.

Sema Aydemir’in paylaşımına yorum yapan eski yarışmacılardan Hikmet Tuğsuz, sözleriyle dikkat çekti. Tuğsuz’un, “Nagihan inşallah şampiyon olur diye dua et de Türkiye kurtulsun artık” şeklindeki yorumu, paylaşımı Ramazan mesajının dışına taşıdı.

Yorumda adı geçen Nagihan Karadere ile ilgili bu gönderme, Survivor takipçileri arasında yeni bir polemiğin fitilini ateşledi. Sosyal medyada kullanıcılar yorumun hedefi ve zamanlaması üzerine ikiye bölünürken, Sema Aydemir cephesinden konuya ilişkin herhangi bir açıklama gelmedi.

Survivor dünyasında yarışma dışında yaşanan bu tür atışmalar, programın etkisinin ekranlarla sınırlı kalmadığını bir kez daha gözler önüne serdi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız