İstanbul
Açık
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
46,6618 %0.03
53,2312 %-0.18
6.034,79 % 0,18
59.570,00 %-0.836
Muhalif. GÜNDEM Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin tutuklandı

Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin tutuklandı

Seferihisar Belediyesi'ne yönelik rüşvet soruşturmasında Belediye Başkanı İsmail Yetişkin tutuklandı. Soruşturmada cezaevine gönderilenlerin sayısı 12 oldu.

KAYNAK: HABER MERKEZİ
Okunma Süresi: 2 dk

İzmir'de Seferihisar Belediyesi'ne yönelik yürütülen rüşvet soruşturması kapsamında gözaltına alınan Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Soruşturma kapsamında adliyeye sevk edilen Yetişkin, savcılığın tutuklama talebinin ardından hakim karşısına çıktı. Mahkeme, İsmail Yetişkin'in tutuklanmasına karar verdi.

Yürütülen soruşturma kapsamında tutuklananların sayısı 12'ye yükseldi.

Seferihisar Belediyesi soruşturmasında neler yaşandı?

Seferihisar Belediyesi'ne yönelik rüşvet iddiasıyla başlatılan soruşturmada; Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, Balçova Belediye Başkanı Onur Yiğit, Seferihisar Belediye Başkan yardımcıları N.H. ve İ.K. ile İzmir Büyükşehir ve Güzelbahçe Belediye Meclis Üyesi D.B.'nin de aralarında bulunduğu toplam 26 kişi hakkında gözaltı kararı verilmişti.

25 Haziran'da İzmir merkezli olarak İstanbul, Adana ve Aydın'da düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda 25 kişi gözaltına alınmıştı.

Gözaltına alınanlar arasında bulunan Balçova Belediye Başkanı Onur Yiğit'in annesi Meryem Yiğit ile Ö.F.S., emniyetteki ifade işlemlerinin tamamlanmasının ardından serbest bırakılmıştı.

Öte yandan Balçova Belediye Başkanı Onur Yiğit ile İzmir Büyükşehir ve Güzelbahçe Belediye Meclis Üyesi D.B. hakkında ev hapsi şeklinde adli kontrol uygulanmasına karar verilirken, soruşturma kapsamındaki bir diğer şüpheli ise savcılık ifadesinin ardından serbest bırakılmıştı.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız