İstanbul
Parçalı bulutlu
19°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
49,0139 %0.12
56,1125 %0.06
6.740,80 %0.33
84.072,97 %-0.05
Muhalif. GÜNDEM Samsun'da gece yarısı dehşeti: Otomobil kamyonete çarptı, 4 kişi hastanelik oldu

Samsun'da gece yarısı dehşeti: Otomobil kamyonete çarptı, 4 kişi hastanelik oldu

Samsun-Ankara kara yolunda meydana gelen trafik kazasında, direksiyon hakimiyetini kaybeden otomobil sürücüsü önündeki kamyonete çarptı; olayda 4 kişi yaralandı.

Samsun'da gece yarısı dehşeti: Otomobil kamyonete çarptı, 4 kişi hastanelik oldu
KAYNAK: DHA
Okunma Süresi: 1 dk

Samsun'un Atakum ilçesinde gece saatlerinde yaşanan trafik kazası, yürekleri ağza getirdi. Samsun-Ankara kara yolu üzerinde seyir halinde olan bir otomobilin, önünde ilerleyen kamyonete arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada toplam 4 kişi yaralandı. Olay, bölgedeki ulaşımı kısa süreliğine aksatırken, çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine çok sayıda ekip bölgeye sevk edildi.

Kamyonet refüje devrildi

Edinilen bilgilere göre, Rize'den İstanbul istikametine doğru yola çıkan İhsan K. yönetimindeki 34 JR 2910 plakalı otomobil, Sarıışık mevkisindeki virajda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle kontrolden çıktı. Savrulan otomobil, Aykan S. idaresindeki 34 PRH 415 plakalı kamyonete arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle kamyonet refüje savrularak yan yatarken, kaza yerine sağlık, jandarma, polis ve itfaiye ekipleri yönlendirildi.

Samsun'da gece yarısı dehşeti: Otomobil kamyonete çarptı, 4 kişi hastanelik oldu

Yaralıların durumu iyi

Kazada otomobil sürücüsünün anne ve babası olan Turgut K. ve Aysel K. ile kamyonet sürücüsü Aykan S. ve araçta yolcu olarak bulunan Aydın S. yaralandı. Sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından yaralılar, ambulanslarla Samsun Şehir Hastanesi ve Gazi Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Hastanelerde tedavi altına alınan yaralıların genel sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma ise devam ediyor.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız