İstanbul
Açık
26°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
48,2474 %0.19
55,9334 %-0.48
6.918,77 %-2.87
77.542,82 %-3.04
Muhalif. GÜNDEM Polatlı'da asansör boşluğuna düşen genç, hastanede yaşam savaşı veriyor

Polatlı'da asansör boşluğuna düşen genç, hastanede yaşam savaşı veriyor

Ankara'nın Polatlı ilçesinde 16 yaşındaki A.Ç.K., asansör boşluğuna düşerek ağır yaralandı. İlk müdahalenin ardından Şehir Hastanesi'ne sevk edilen gencin durumu ciddiyetini koruyor. Aynı gün bir başka olayda Türkmenistan uyruklu bir kişi de çukura düşerek ağır yaralandı.

Polatlı'da asansör boşluğuna düşen genç, hastanede yaşam savaşı veriyor
KAYNAK: DHA
Okunma Süresi: 1 dk

Ankara'nın Polatlı ilçesinde akşam saatlerinde yaşanan üzücü olayda, 16 yaşındaki A.Ç.K. isimli genç, bir binanın asansör boşluğuna düştü. Şehitlik Mahallesi 13 Eylül Caddesi'nde meydana gelen olayın ardından çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

İtfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu asansör boşluğundan çıkarılan genç, ilk değerlendirmede ağır yaralı olarak Polatlı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede yapılan müdahalenin ardından durumunun ağırlığı nedeniyle Şehir Hastanesi'ne sevk edilen A.Ç.K.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

İkinci olay: Çukura düşen yabancı uyruklu ağır yaralandı

Aynı gün ilçenin Oğuzlar Mahallesi'nde bir başka talihsiz olay daha yaşandı. Türkmenistan uyruklu Meret Bayramov (44), henüz belirlenemeyen bir nedenle bir çukura düştü. Çevredekilerin durumu fark etmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Bayramov'u yaralı olarak hastaneye kaldırdı.

Şehir Hastanesi'nde tedavi altına alınan Bayramov'un da hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi. Her iki olayla ilgili olarak polis ekipleri tarafından soruşturma başlatıldı.

Polatlı'da yaşanan bu iki ayrı kaza, bölgede güvenlik önlemlerinin artırılması gerektiğini bir kez daha gündeme getirdi. Yetkililer, benzer kazaların yaşanmaması için vatandaşların dikkatli olması konusunda uyarılarda bulundu.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız