İstanbul
Açık
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
49,1826 %0.07
55,2206 %0.03
6.515,96 %-0.39
85.722,01 %0.20
Muhalif. GÜNDEM Mansur Yavaş'tan depremzedelere ve öğrencilere "seçim" mesajı

Mansur Yavaş'tan depremzedelere ve öğrencilere "seçim" mesajı

Mansur Yavaş'tan depremzedelere ve öğrencilere "seçim" mesajı
Okunma Süresi: 1 dk

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, Ankara’da yaşayan depremzede yurttaşlar ile farklı illerden Ankara’ya gelerek eğitim alan öğrencileri demokratik haklarını kullanmaya ve yerel yönetim seçimleridne oy kullanmaya davet etti.

Mansur Yavaş, başkentte seçmenlerin aktif olarak katılımını teşvik etmek ve yerel yönetimlere toplumun her kesiminin bakış açısını dâhil etmek için sosyal medya hesaplarından, yaklaşan yerel seçimler öncesi oy kullanmak için yapılması gereken yasal süreci paylaştı.

“Kent yönetiminde birlikte söz sahibi olalım”

Yerel seçimlere dair önemli bir çağrıda bulunarak "Kent yönetiminde birlikte söz sahibi olalım" diyen Yavaş, paylaşılan videoda şunları söyledi:

“Ankaramızda yaşayan vatandaşlarımıza, depremzede vatandaşlarımıza ve değerli öğrencilerimize bir mesajım var. Öğrenciyseniz kaldığınız yurt müdürlüğünden ve okulunuzdan alacağınız belgeyle, Ankaramızda yaşayan vatandaşımız veya depremzede iseniz adınıza kayıtlı bir faturayla ilçe nüfus müdürlüklerine başvurabilir, daha sonra nüfus müdürlüğünden alacağınız belgeyle ilçe seçim kurullarına başvurarak kentimiz için oy kullanabilirsiniz. Kent yönetiminde birlikte söz sahibi olalım. Unutmayın, sizler bizim için her zaman değerlisiniz. Son gün, 17 Ocak.”


Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız