İstanbul
Açık
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
48,1413 %0.07
56,2427 %0.24
7.125,75 %0.29
79.778,74 %0.84
Muhalif. GÜNDEM Mansur Yavaş cephesinden CHP sözcüsünün açıklamasına yanıt: “Böyle bir görüşme gerçekleşmedi”

Mansur Yavaş cephesinden CHP sözcüsünün açıklamasına yanıt: “Böyle bir görüşme gerçekleşmedi”

CHP sözcüsü Müslim Sarı’nın Mansur Yavaş hakkındaki sözlerine ABB’den yanıt geldi. Açıklamada dikkat çeken bir görüşme detayı paylaşıldı.

Mansur Yavaş cephesinden CHP sözcüsünün açıklamasına yanıt: “Böyle bir görüşme gerçekleşmedi”
KAYNAK: HABER MERKEZİ
Okunma Süresi: 2 dk

CHP Sözcüsü Müslim Sarı’nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş hakkında yaptığı açıklamalara Yavaş cephesinden yanıt geldi. Ankara Büyükşehir Belediyesi, iki isim arasında Yavaş’ın siyasi geleceğine ilişkin herhangi bir görüşme yapılmadığını bildirdi.

Mansur Yavaş hakkında yapılan açıklamaya ABB’den yanıt

Müslim Sarı, geçtiğimiz günlerde Mansur Yavaş ile iletişimlerinin güçlü olduğunu belirterek, “Mansur Yavaş bizim büyükşehir belediye başkanımız. Sürekli konuşuyor, görüşüyoruz. Genel merkez olarak bir problemimiz yok. Soğukluk da yok” ifadelerini kullanmıştı.

Sarı ayrıca Yavaş’ın CHP çatısı altında siyaset yapmaya devam etmek istediğini söylediğini öne sürmüştü.

Bu açıklamaların ardından Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, Yavaş ile Sarı arasında siyasi geleceğe ilişkin bir görüşme gerçekleşmediği belirtildi.

“Böyle bir görüşme gerçekleşmedi”

ABB açıklamasında, “Sayın Mansur Yavaş ile Sayın Müslim Sarı arasında, Yavaş’ın siyasi geleceğine veya herhangi bir siyasi kararına ilişkin bir görüşme gerçekleşmemiştir” denildi.

Açıklamada Yavaş’ın şu aşamadaki önceliğinin Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’ndeki dengeler ve Ankara’ya yönelik hizmetlerin kesintisiz sürdürülmesi olduğu vurgulandı.

ABB Meclisi’ndeki seçimlere dikkat çekildi

Belediye Meclisi’nde boşalan görevler için önümüzdeki günlerde seçim yapılacağı belirtilen açıklamada, bu süreçte ortak iradenin korunmasının ve birlik içerisinde hareket edilmesinin önem taşıdığı ifade edildi.

ABB ayrıca son günlerde belediyeye yönelik operasyon yapılacağı ve Meclis’teki dengelerin değiştirilerek yönetimin AK Parti’ye geçeceği yönündeki iddialara dikkat çekti.

“Gerekli gördüğümde açıklamayı bizzat benden duyarsınız”

Açıklamada, Mansur Yavaş’ın siyasi geleceğine ilişkin tutumunu daha önce birçok kez kendisinin ifade ettiği hatırlatılarak, “Gerekli gördüğümde açıklamayı bizzat benden duyarsınız” sözlerine yer verildi.

ABB, Yavaş’ın kendi ağzından yapılmayan hiçbir açıklamanın onun adına verilmiş bir karar veya alınmış bir tutum olarak değerlendirilmemesi gerektiğini bildirdi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız