İstanbul
Kapalı
18°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
49,0328 %0.06
55,6598 %0.04
6.588,96 %0.03
83.663,17 %0.07
Muhalif. GÜNDEM Küçükçekmece'de korkunç kaza: Köpeğini kurtarmak isterken akıma kapıldı

Küçükçekmece'de korkunç kaza: Köpeğini kurtarmak isterken akıma kapıldı

İstanbul Küçükçekmece'de akşam saatlerinde köpeğiyle yürüyüşe çıkan genç, elektrik kaçağı nedeniyle hem köpeğini kaybetti hem de kendisi yaralandı.

Küçükçekmece'de korkunç kaza: Köpeğini kurtarmak isterken akıma kapıldı
KAYNAK: DHA
Okunma Süresi: 2 dk

İstanbul Küçükçekmece'de gece saatlerinde yaşanan trajik olay, mahalle sakinlerini tedirgin etti. Yeni Mahalle Cengiz Sokak üzerinde köpeğini gezdiren 21 yaşındaki Can Demir, inşaat halindeki bir binanın önünden geçtiği sırada beklemediği bir tehlikeyle karşılaştı.

Aydınlatma direğinin yakınından geçen köpeğinin aniden yere yığılması üzerine Demir, hayvanın rahatsızlandığını düşünerek yardım etmek için ona doğru hamle yaptı. Ancak köpeğe dokunduğu anda elektrik akımına kapılan genç, büyük bir şok yaşadı.

Küçükçekmece'de korkunç kaza: Köpeğini kurtarmak isterken akıma kapıldı

Kurtarma çabası felaketle sonuçlandı

Akımın şiddetiyle savrulan Can Demir, olay yerinden uzaklaşarak hayatta kalmayı başarırken, köpeği ne yazık ki kurtarılamadı. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen polis ekipleri ve veteriner hekim, yaptıkları incelemede köpeğin olay yerinde yaşamını yitirdiğini tespit etti. Olayın ardından parmağında hafif yaralanma ve kararma oluşan Demir, yaşadığı dehşet anlarını anlattı.

İhmal iddiası tepki çekti

Yaşanan olaya isyan eden Can Demir, bölgenin okul ve yaya geçidi gibi yoğun kullanılan bir alan olduğuna dikkat çekti. Demir, durumu ilgili elektrik dağıtım şirketine bildirmelerine rağmen saatlerce müdahale edilmediğini belirterek tepkisini dile getirdi. Polis ekipleri, çevrede güvenlik önlemleri alarak bölgeyi kordon altına alırken, olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız