İstanbul
Açık
12°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,5359 %0.07
49,6539 %0.06
5.778,15 % 0,44
92.077,40 %-1.249
Ara
Muhalif. GÜNDEM Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı adaylığı kampanyası resmen başladı

Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı adaylığı kampanyası resmen başladı

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından paylaştığı video ile adaylık kampanyasının startını verdi. Millet İttifakı’nın diğer 5 lideri de Kılıçdaroğlu’nun kampanya filmini sosyal medya hesaplarından paylaştılar.

Okunma Süresi: 3 dk

CHP lideri Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından ”#SanaSöz tekrar baharlar gelecek…” başlığı ile video paylaştı. Cumhurbaşkanlığı kampanyasının ilk filmi olan videoda, Kılıçdaroğlu’nun Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş ile el ele olduğu görüntülere de yer verildi.

Millet İttifakı’nın beş genel başkanı ile birlikte kayıtlara geçen görüntülerin de birleştirdiği videoyu Kılıçdaroğlu, ”Sana söz, tekrar baharlar gelecek. Bay Kemal sözünden dönmeyecek” ifadeleriyle bitirdi. Levent Yüksel’in ’Tuana’ şarkısının kullanıldığı videoda Kılıçdaroğlu, şu ifadelerle seslendi:

”Sana söz, birbini incitmeyen, farklı olanı olduğu gibi seven, sayan; uzaklaşan değil, kucaklaşan bir Türkiye. Karnı tok, gönlü bol, yaşamayı seven bir Türkiye. Bilime, sanata, geleceğe inanan; ayakları yere sağlam basan, uzmanlığa saygı duyan bir Türkiye. Seyirci kalmayan, korkusundan susmayan, sözü dinlenen, kıymeti bilinen; en güzel şarkıları bağıra çağıra söyleyebilen, neşesi çocukların gözünden okunan bir Türkiye için geliyoruz.  Sana söz, tekrar baharlar gelecek”

Millet İttifakı’ndan destek

Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu’nun kampanya filmini İyi Parti, DEVA Partisi, Gelecek Parti, Saadet Partisi ve Demokrat Parti liderleri de paylaştı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da Kılıçdaroğlu’nun gönderisini kendi sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Kılıçdaroğlu’nun videosunu alıntılayan İyi Parti lideri Meral Akşener, ”#SanaSöz umut bitmeyecek…” diye yazdı.

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Ali Babacan, sosyal medya hesabından alıntıladığı gönderiyi, ”7’den 70’e, doğudan batıya, kuzeyden güneye tüm Türkiye kazanacak #SanaSöz” ifadeleriyle paylaştı.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ise paylaşımı alıntılayarak, ”#SanaSöz tekrar baharlar gelecek…” diye yazdı.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu alıntıladığı gönderiyi, ”14 Mayıs’ta İklim Değişecek! #SanaSöz” ifadeleriyle paylaştı.

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Kılıçdaroğlu’ndan alıntıladığı gönderiye, ”#SanaSöz demokrasi gelecek, adalet gelecek, hürriyet gelecek. #SanaSöz tekrar baharlar gelecek” ifadelerini yazdı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *