İstanbul
Parçalı bulutlu
9°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
44,0904 %0.03
51,0273 %-0.35
7.209,08 % -1,27
67.623,64 %0.169
Muhalif. GÜNDEM İspanya Adalet Bakanı Bolanos’tan Yusuf Dikeç mesajı: “İstanbul’da görüşebiliriz”

İspanya Adalet Bakanı Bolanos’tan Yusuf Dikeç mesajı: “İstanbul’da görüşebiliriz”

İspanya Adalet Bakanı Felix Bolanos Garcia, kendisine benzetilen milli atıcı Yusuf Dikeç ile İstanbul’a yapacağı ziyarette görüşebileceğini açıkladı.

KAYNAK: HABER MERKEZİ
Okunma Süresi: 1 dk

İspanya Adalet Bakanı Felix Bolanos Garcia, kendisine benzetilen Türk milli atıcı Yusuf Dikeç ile İstanbul’da görüşebileceğini açıkladı. Bolanos, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda İstanbul’a ziyaret planı olduğunu duyurdu.

Bolanos, Türkiye Adalet Bakanı’nın Madrid’e yaptığı ziyarete karşılık olarak İstanbul’a gitme planı bulunduğunu belirterek paylaşımında şu ifadeleri kullandı: “Türkiye Adalet Bakanı'nın Madrid'e yaptığı ziyarete karşılık olarak İstanbul'a gitme planım var. Yusuf Dikeç orada görüşürüz ya da görüşmeyiz ve (birbirlerine benzerlik olarak) şüpheyle kalmaya devam ederiz.”

Bolanos ile Yusuf Dikeç, 7 Mart’ta X hesaplarından karşılıklı paylaşımlarda bulunarak sosyal medyada konuşulan benzerliklerine atıfta bulunmuştu. Bolanos, "Garanti ederim ki aynı kişi değiliz. Böyle nişan alma yeteneğine sahip olmak hoşuma giderdi. Türk dostlarımıza kucak dolusu sevgiler." ifadelerini kullanmıştı.

Milli sporcu Yusuf Dikeç ise İspanyol bakana esprili bir yanıt vererek, "Sanırım ikimizi de aynı anda görmedikleri sürece inanmayacaklar." dedi.

İspanya Başbakanı Pedro Sanchez'in ABD ve İsrail’in İran’a yönelik saldırılarına karşı çıkarak “Savaşa hayır” mesajı vermesinin ardından iki ülke arasında sosyal medyada dayanışma mesajları paylaşıldı. Bolanos’un açıklaması da bu mesajların ardından geldi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız