İstanbul
Parçalı bulutlu
16°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
49,5565 %0.10
55,7692 %0.12
6.633,21 %-0.03
81.250,00 %-0.30
Muhalif. GÜNDEM İnegöl'de genç yaşta gelen acı veda: Emre Acar son yolculuğuna uğurlandı

İnegöl'de genç yaşta gelen acı veda: Emre Acar son yolculuğuna uğurlandı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde yaşanan bıçaklı kavgada hayatını kaybeden 18 yaşındaki Emre Acar, gözyaşları içinde toprağa verildi.

İnegöl'de genç yaşta gelen acı veda: Emre Acar son yolculuğuna uğurlandı
KAYNAK: DHA
Okunma Süresi: 1 dk

Bursa'nın İnegöl ilçesinde meydana gelen ve bir gencin ölümüyle sonuçlanan bıçaklı kavga, bölgede büyük bir üzüntüye neden oldu. Henüz 18 yaşındaki Emre Acar, yaşanan tartışmanın ardından Yunus Emre E. tarafından bıçaklanarak hayattan koparıldı. Olayın ardından başlatılan soruşturma sürerken, genç yaşta yaşamını yitiren Acar için cenaze töreni düzenlendi.

Arkadaşları tabutunu omuzladı

Çinili Camisi'nde gerçekleştirilen cenaze namazına, gencin ailesi, yakınları ve çok sayıda arkadaşı katıldı. Acılı törende Emre Acar'ın tabutunu, onunla aynı yaşlarda olan arkadaşları taşıdı. Gözyaşlarının sel olduğu törenin ardından Acar'ın naaşı, kırsal Karalar Mahallesi Mezarlığı'na götürülerek dualar eşliğinde defnedildi.

Şüpheli ifadesinde öfkesini gerekçe gösterdi

Olayın faili olduğu belirlenen 18 yaşındaki Yunus Emre E. ise emniyetteki işlemlerinin ardından verdiği ilk ifadede, yaşananları bir anlık öfke patlaması olarak nitelendirdi. Şüpheli, elindeki bıçağı bir anlık sinirle salladığını iddia etti. Olayla ilgili adli süreç devam ediyor.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız