İstanbul
Az bulutlu
10°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
44,3712 %0.05
51,3244 %0.02
6.332,90 % -1,42
69.345,00 %-2.977
Muhalif. GÜNDEM İBB, İstanbul seçiminin üçüncü yılı dolayısıyla Yenikapı’da etkinlik düzenledi

İBB, İstanbul seçiminin üçüncü yılı dolayısıyla Yenikapı’da etkinlik düzenledi

KAYNAK: AA
Okunma Süresi: 2 dk

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), 23 Haziran 2019'da yapılan İstanbul seçimlerinin 3. yıl dönümü dolayısıyla Yenikapı'da kutlama etkinliği düzenledi.

Yenikapı Etkinlik Alanı'nda İBB iştirak şirketleri stant açarken, "Evdeki Saat", "Mavi Gri", (Berkcan Güven) "BEGEReynmen" ve "Edis"in de aralarında bulunduğu şarkıcılar konser verdi. Jonglör ve pandomim gösterileri de yapıldı.

Demokrasi Şenliği etkinliğinde konuşan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 23 Haziran 2019 seçim başarısının 3. yıl dönümünü kutladıklarını belirterek, "Bugün her birimizin her bir İstanbullunun ve her bir Türkiye vatandaşının gurur duyacağı bir gün. Bu ülke sizlerle ne kadar övünse azdır. Çünkü sizler 16 milyon İstanbullu, bundan 3 yıl önce 23 Haziran günü muazzam bir demokrasi iradesi sergilediniz." dedi.

Ülke ekonomisinin sancılı günler geçirdiğini savunan İmamoğlu, şöyle devam etti:

"Ne yazık ki yaşamakta olduğumuz bu kriz ve ekonomik kriz iç içe ve derindir. Her geçen gün dünya büyüme hızının gerisinde kalıyoruz. Dünya ekonomisinden aldığımız pay da geriledikçe geriliyor. Türkiye bunu hak etmiyor değerli gençler. Yüzyıllardır tarihe yön vermiş, çağ açıp çağ kapatmış bu büyük millet bunu hak etmiyor. İş başına geldiğimiz ilk günden beri maruz kaldığımız her türlü sıkıntı, zorlama, karalamaya rağmen, derinleşen krize, katlanan maliyetlere ve 2 yıl süren pandemiye rağmen İstanbul'da başardıklarımız ortada."

(Abonesi olduğumuz AA’dan değiştirilmeden eklenmiştir.)

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız