İstanbul
Parçalı az bulutlu
18°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
49,0401 %0.04
55,4955 %-0.13
6.562,18 %0.16
83.849,41 %0.34
Muhalif. GÜNDEM Gaziosmanpaşa'da çay ocağına kanlı baskın: İki çocuk babası hayatını kaybetti

Gaziosmanpaşa'da çay ocağına kanlı baskın: İki çocuk babası hayatını kaybetti

İstanbul Gaziosmanpaşa'da çay içtiği sırada kasklı saldırganların hedefi olan Fevzi Kayat yaşamını yitirdi. Olayla bağlantılı bir şüpheli yakalanırken, saldırı anı güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Gaziosmanpaşa'da çay ocağına kanlı baskın: İki çocuk babası hayatını kaybetti
KAYNAK: DHA
Okunma Süresi: 2 dk

İstanbul'un Gaziosmanpaşa ilçesinde meydana gelen silahlı saldırı, mahalle sakinlerini yasa boğdu. Sarıgöl Mahallesi'nde bir çay ocağının önünde oturan 34 yaşındaki Fevzi Kayat, kimliği belirsiz iki kişinin düzenlediği saldırı sonucu ağır yaralandı. İki çocuk babası olduğu öğrenilen Kayat, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Saldırı anı güvenlik kamerasında

Olay, 26 Eylül Cumartesi günü saat 21.30 sularında gerçekleşti. Güvenlik kamerası kayıtlarına göre, başlarında motosiklet kaskı bulunan iki saldırgan, çay ocağına yaklaşarak aniden ateş açtı. Karın bölgesinden vurulan Kayat yere yığılırken, saldırganlar olay yerinden hızla koşarak uzaklaştı. Çevredeki vatandaşların büyük panik yaşadığı anlarda, bir kadının da olaya tanıklık ettiği görüntülere yansıdı. Polis ekipleri olay yerinde dört adet boş kovan tespit etti.

Gaziosmanpaşa'da çay ocağına kanlı baskın: İki çocuk babası hayatını kaybetti

Silahlar çalılıklara saklanmış

Cinayetin ardından geniş çaplı bir soruşturma başlatan emniyet güçleri, Eyüpsultan'da şüphelilerin çalılık bir alana bir şeyler sakladığı ihbarını değerlendirdi. Yapılan aramada, saldırıda kullanıldığı değerlendirilen iki tabanca ve toplam 14 mermi ele geçirildi. Ekipler, saldırganların kaçış güzergahını ve kullandıkları plakasız motosikleti de titiz bir çalışma sonucu tespit etti. Pazariçi Mahallesi'nde bulunan motosikletin, 19 yaşındaki Eyüp S.'ye ait olduğu belirlendi.

Bir şüpheli gözaltında

Çarşı ve mahalle bekçilerinin Merkez Mahallesi'nde gerçekleştirdiği kontroller sırasında yakalanan Eyüp S., Cinayet Büro Amirliği ekiplerine teslim edildi. Daha önce kasten yaralama ve uyuşturucu kullanma gibi suçlardan kaydı bulunan şüphelinin emniyetteki işlemleri sürerken, firari olan diğer saldırganın yakalanması için operasyonlar devam ediyor.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız