İstanbul
Açık
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,5390 %0.06
49,5897 %-0.08
5.754,12 % 0,02
89.084,69 %-2.673
Ara
Muhalif. GÜNDEM Gaz kaçağına çakmakla bakmak isteyen 76 yaşındaki adam evini ve vücudunu yaktı!

Gaz kaçağına çakmakla bakmak isteyen 76 yaşındaki adam evini ve vücudunu yaktı!

Bingöl'ün Adaklı ilçesinde, 76 yaşındaki Ali Besili, mutfak tüpündeki gaz kaçağını çakmakla kontrol etmek isterken gerçekleşen parlama sonucu ağır bir şekilde yaralandı. Yüzü, başı ve vücudunun çeşitli yerlerinde 2. ve 3. derece yanıklar oluşan Besili’nin tedavisinin Erzurum Şehir Hastanesi Yanık Tedavi Merkezi’nde devam ettiği açıklandı.

KAYNAK: HABER MERKEZİ
Okunma Süresi: 1 dk

Bingöl'de mutfak tüpündeki gaz kaçağını çakmakla kontrol etmek isteyen 76 yaşındaki Ali Besili, meydana gelen parlama sonucu ağır yaralandı.
İstanbul’dan köydeki yazlığına gelen Ali Besili, çay demlemek isterken ocağın yanmaması üzerine tüpü kontrol etti. Gaz sesi duyduğu halde ocak çalışmayınca çakmakla deneme yaptığı sırada gaz sıkışması nedeniyle mutfakta parlama ve yangın meydana geldi.

Vücudunda 2. ve 3. derece yanıklar oluşan Besili, Bingöl Devlet Hastanesi'nden Erzurum Şehir Hastanesi Yanık Tedavi Merkezi’ne sevk edildi. Uzmanlar, gaz kaçağı şüphesi durumunda açık alevli kaynaklardan kesinlikle uzak durulması gerektiğini vurguladı.

Olayı anlatan Besili "Bilseydim gaz kaçağı var böyle bir şey yapmazdım, tüpün kafasında sorun varmış. Çakmağı tüpün kafasına doğru yakından değil uzaktan tutup kontrol etmek istedim, nasıl çakmağı yaktıysam o an 'güm' diye parlama oldu" dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *