İstanbul
Açık
9°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
44,4646 %0.27
51,4267 %0.22
6.348,46 % 1,63
68.896,82 %-2.825
Muhalif. GÜNDEM Fatih Tezcan’a ’Atatürk’e hakaret’ suçundan 2 yıl 2 ay hapis cezası

Fatih Tezcan’a ’Atatürk’e hakaret’ suçundan 2 yıl 2 ay hapis cezası

Okunma Süresi: 1 dk

İktidara yakınlığıyla bilinen ’gazeteci’ Fatih Tezcan, ’Atatürk’e hakaret’ suçundan 2 yıl 2 ay hapis cezası aldı.

Fatih Tezcan, Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi’ne (CİMER) defalarca şikâyet edilmişti. Tezcan’ın 2 yıl 2 ay ceza aldığını ’Ankara Kuşu’ adlı Twitter hesabı duyurdu.

Tezcan, sosyal medya hesabından FETÖ’cülükle suçladığı ’Ankara Kuşu’ isimli Twitter hesabına yazdığı yanıtta ’Atatürk’e hakaret’ten ceza aldığını ”Bu davada çıkan kararı, daha mahkeme günü nasıl haber aldın?” sorusuyla teyit etti.

’Ankara Kuşu’nun ”Fatih Tezcan yarı açık cezaevindeymiş” iddiasına ilişkin ise Tezcan ”Cezaevinde değilim” yanıtını verdi.

Tezcan’ın paylaşımı şu şekilde:

”Cezaevinde değilim de sen kendini ele verdin. Sen Kripto FETÖ’cü bir şerefsiz değilsen, 89 kez Bylock’la görüşmüş ve FETÖ’den açığa alınmış M.B.N ile iletişimde değilsen, onun bana açtığı bu davada çıkan kararı, daha mahkeme günü nasıl haber aldın? Mahkeme zaptını nasıl gördün?”

Tezcan’a yanıt

Öte yandan Tezcan’ın iddialarına ise ’Ankara Kuşu’ sosyal medya paylaşımıyla yanıt verdi. ’Ankara Kuşu’nun Tezcan’ın yarı açık cezaevinde olduğu iddiasını tekrarlayan paylaşımında ’hakimin hayatını olumsuz etkiler diye cezasını 2 yıl 2 aya düşürdü’ ifade edildi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız