İstanbul
Açık
9°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
44,4616 %0.27
51,4123 %0.2
6.386,31 % 2,23
68.578,92 %-2.798
Muhalif. GÜNDEM Davutoğlu: Dürüst kadrolar gitti, yolsuzlukları benimseyenler, cahiller geldi

Davutoğlu: Dürüst kadrolar gitti, yolsuzlukları benimseyenler, cahiller geldi

Okunma Süresi: 3 dk

Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, ”Cumhurbaşkanına soruyorum, bize ne oluyor? Başınızı ellerinizin arasına alın ve düşünün. Dürüst kadrolar gitti ,yolsuzlukları benimseyenler, cahiller geldi” dedi.

Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, partisinin Giresun 1. Olağan İl Kongresi’ne katıldı. ”Zor olandan başkası kaçsın biz zor olana ve milleti ayağa kaldırmaya talibiz. Bir gecede başbakan aleyhine olumsuz haberler yapanlardan yol arkadaşı olmaz” diyen Davutoğlu şöyle devam etti:

”Cumhurbaşkanına soruyorum. Bize ne oluyor? Başınızı ellerinizin arasına alın ve düşünün. 6 yıl için dürüst kadrolar gitti, yolsuzlukları benimseyenler, cahiller geldi. Keşke ülkeyi iyi yönetselerdi de bize ihtiyaç olmasaydı.

Giresun’un sahip çıkması gereken siyasetçiler Giresun’a değil FETÖ borsasına sahip çıkıyorlar. Biz Giresun’un sokaklarında dolaşıyoruz. Her yerde dolaşıyoruz. Halk bize muhabbet gösteriyor. Kimse bize ’yakınlarına bir kuruş yedirdi’ diyemedi.

2015 yılında fındık için önüme değişik rakamlar getirdiler. Fındığa verdiğimiz fiyat 15 liraydı. Dolar ise 2 liraydı. Onlar bizim gibi bu halkı ve fındık üreticilerini düşünmezler. Dünyanın en yüksek faizini ödeyen ülke biziz. Utanmaları lazım.

Bu cahil yönetim 128 milyar doları yanlış yerlerde kullandı. Fındığın hakkını verin. Siz vermezseniz biz fındığın hakkını vermeye geliyoruz. Faizciler verilen parayı alarak fındığa vereceğiz. Dolara endeksli olarak fındığı vereceğiz. Budur halka hizmet etmek.

”Biri cehalet, diğeri yolsuzluk”

Toplumda kimse huzurlu değil. Bu çürümüş iktidardan kurtulmak için bu son yaz. Türkiye neden bu hale geldi? Birisi cehalet. Diğeri de yolsuzluk. Açık ve net ifade ediyorum. Bu kadrodan herkesi tanıyan biri olarak söylüyorum. Hazine ve Maliye Bakanı’nın gözü ışıl ışıl ama beyni tam takır. Türk Lirasını bu derce sersefil edenler ne yerli ne de millidir. Bunlardan hesap soracağız.

Yine Giresun’a gelip ’dış mihrakların oyunu’ diyecekler. Söyle bu dış mihrakı sayın cumhurbaşkanı. Ama kıvırıp dönmek yok. ’Aptal olma’ mektubu aldığın zaman mücadele edeceksin. Bugün dış mihrak dediğini yarın karşılamayacaksın. Türkiye’de bir iç mihrak var. Ceplerini doldurmaya çalışan iç mihraklar var.

”Sezgin Baran Korkmaz’ı yargılayın”

Bakanın biri çıktı dezenfektan şirketi kurdu milletin sağlığı ile oynadı. Sayın Cumhurbaşkanı ona hesap sormak yerine teşekkür etti. Kim olursa olsun devlet hakkında bir iddiada bulunuyorsa o iddiaları çürütmek devlet yetkililerinin bir görevidir.

Sezgin Baran Korkmaz’ın herkesle fotoğrafı var. Ne olacak biliyor musunuz? Size sadece üzülüyor ve acıyorum. ABD Başkanı’nın ’Aptal olma’ dediği isim olarak tarihe geçeceksiniz. Sezgin Baran Korkmaz’ı yargılayın.

28 Şubat diyerek milleti korkutanlar, 28 Şubat’ın çeteleri sizin yanınızda değil miydi? Bu hikayeler neden bizim dönemimizde çıkmadı? Çünkü biz kendimizi ve makamımızı feda ettik. Yüreğim yandığı için konuşuyorum. Çürümeyi gördüm. Herkesin hayat standardının değiştiğini gördüm.”

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız