İstanbul
Parçalı bulutlu
11°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
44,4684 %0.19
51,2648 %-0.07
6.418,21 % 2,74
66.343,02 %-3.297
Muhalif. GÜNDEM Cumhurbaşkanı Erdoğan, Balkanlar’a gidiyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Balkanlar’a gidiyor

Okunma Süresi: 1 dk

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, 6-8 Eylül 2022 tarihlerinde sırasıyla Bosna-Hersek, Sırbistan ve Hırvatistan’a resmi ziyaretlerde bulunacağı bildirildi.

Erdoğan tarafından yapılacak görüşmelerde ”3 ülke ile ikili ilişkilerin tüm boyutlarıyla gözden geçirilmesi”, başta ortak altyapı ve yatırım projeleri olmak üzere çeşitli alanlarda ”mevcut işbirliğinin daha da ilerletilebilmesi” için yapılacak çalışmaların ele alınması; ayrıca ”Balkanlar’daki gelişmeler” ve uluslararası meseleler hakkında ”görüş teatisinde bulunulması” öngörülüyor.

Ayrıca ziyaret çerçevesinde her üç ülkede de iş forumları düzenleneceği de bildirilirken, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Hırvatistan’ın Sisak Şehri’nde İslam Kültür Merkezi’nin açılış törenine katılacağı vurgulandı. (İHA)

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız