İstanbul
Açık
22°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
48,8605 %0.05
55,6981 %0.12
6.685,25 %-0.67
84.510,81 %0.20
Muhalif. GÜNDEM Çocuklarına hasret gitti: Buse Akgün Gök'ün katledilmesi sonrası yakınlarından isyan

Çocuklarına hasret gitti: Buse Akgün Gök'ün katledilmesi sonrası yakınlarından isyan

Boşanma aşamasındaki eşi tarafından bıçaklı saldırıya uğrayan ve bir haftalık yaşam mücadelesini kaybeden iki çocuk annesi Buse Akgün Gök, gözyaşları arasında toprağa verildi.

Çocuklarına hasret gitti: Buse Akgün Gök'ün katledilmesi sonrası yakınlarından isyan
KAYNAK: DHA
Okunma Süresi: 2 dk

Boşanma aşamasında olduğu eşi tarafından vahşice bıçaklanan ve bir haftadır hastanede tedavi gören Buse Akgün Gök, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Genç kadının cenazesi, otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından Gölbaşı Mezarlığı Camisi'ne getirildi. Ailesi ve yakınlarının ağıtlarıyla uğurlanan Gök, ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından aynı mezarlıkta defnedildi.

Çocuklarına hasret bir yaşam

Cenaze töreninde konuşan abla Nurcan Yıldız, kardeşinin yaşadığı baskılara dikkat çekerek, Bayram Gök'ün uzun süredir kin beslediğini ve tehditler savurduğunu belirtti. Kardeşinin çocuklarını görememenin acısıyla yaşadığını ifade eden Yıldız, "Kardeşim kızına hediye alıp okula gitmişti, orada konuşma bahanesiyle onu bıçakladı. Çocuklarına yakın olmak için ev tutmuştu ancak zanlı, çocukların çantasına takip cihazı yerleştirmişti. Başka canlar yanmasın, kadın cinayetleri artık son bulsun" dedi.

Çocuklarına hasret gitti: Buse Akgün Gök'ün katledilmesi sonrası yakınlarından isyan

Adalet arayışı sürüyor

Kardeşinin kaybıyla yıkılan Rabia Akgün ise zanlının en ağır cezayı alması gerektiğini vurgulayarak, "Canımın yarısını toprağa verdim. Ablam, çocukları korkmasın diye tehditlere rağmen polise gitmekten çekiniyordu. Müebbet hapis cezası almasını istiyoruz" şeklinde konuştu. Kuzeni Ayşen Çelik ise saldırının planlı olduğunu belirterek, küçük çocuğun daha önce annesini babasının taşıdığı bıçak konusunda uyardığını dile getirdi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız