Edirne’de CHP Milletvekili Ahmet Baran Yazgan’ın darbedildiği olayın ardından gözaltına alınan N.D., B.Ş. ve T.A., emniyetteki işlemleri tamamlanınca adliyeye sevk edildi. Taraflar birbirleri hakkında farklı suçlamalarla şikâyette bulundu.
Olay saat 03.00 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi’ndeki bir dairede yaşandı. Doğum günü kutlamasının ardından T.A.’nın evinde alkol alındığı sırada Yazgan’ın T.A.’ya cinsel tacizde bulunduğu iddiası üzerine tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle N.D., B.Ş. ve T.A.’nın Yazgan’ı darbettiği, T.A.’nın da yaşananları cep telefonuyla kaydettiği belirtildi.
Taraflardan karşılıklı suçlamalar
Komşuların ihbarıyla adrese gelen polis üç kişiyi gözaltına aldı. Yazgan, darbedildiği ve cep telefonunun gasbedildiği iddiasıyla N.D., B.Ş. ve T.A.’dan şikâyetçi oldu. Üç şüpheli ise Yazgan hakkında cinsel taciz, tehdit ve hakaret iddialarıyla şikâyette bulundu.