İstanbul
Açık
13°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
44,6151 %0.09
51,6539 %0.31
6.700,32 % 0,58
69.215,08 %-0.927
Muhalif. GÜNDEM CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bakanların bilgilendirme yapacağı oturuma katılacak

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bakanların bilgilendirme yapacağı oturuma katılacak

Okunma Süresi: 2 dk

Dışişleri ve Milli Savunma bakanlarının son günlerde gerçekleşen saldırılar ve can kayıplarına ilişkin Meclis'te yapacağı bilgilendirmeye CHP Genel Başkanı Özgür Özel de katılacak.

Irak'ın kuzeyinde cuma günü çıkan çatışmalarda 12 askerin hayatını kaybetmesine ilişkin Meclis'te yapılacak bilgilendirmeye CHP Genel Başkanı Özgür Özel de katılacak. Oturuma MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve DEM Parti Genel Başkanları Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan'ın katılıp katılmayacağı ise bugün netleşecek.

Duvar'ın haberine göre, AK Parti'de de toplantıya eksiksiz katılım için hazırlık yapıldı. AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, milletvekillerine gönderdiği mesajda, “Tüm milletvekillerimizin 16 Ocak 2024 Salı günü saat 15.00’te TBMM Genel Kurulu'nda eksiksiz bir şekilde bulunmalarını önemle rica ederim” dedi.

Numan Kurtulmuş yönetecek 

TBMM Genel Kurulu 16 Ocak Salı günü saat 15.00'te TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş başkanlığında açılacak ve Dışişleri Bakanı Fidan ve Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler'in son dönemde yaşanan saldırılar ve can kayıplarına yönelik bilgilendirmesi ile başlayacak. Ardından parti grupları adına grup başkanları ve grup başkanvekilleri konuşmalar yapacak.

Ortak bildiri yayımlanacak 

Görüşmelerin tamamlanmasının ardından saldırıların kınandığı bir bildiri yayımlanacak. 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız