İstanbul
Açık
12°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,5444 %0.06
49,6681 %0.03
5.770,25 % 0,30
91.962,65 %-1.177
Ara
Muhalif. GÜNDEM Buğra Gökçe cezaevinde evleniyor, ailesine nikaha katılma izni verilmedi

Buğra Gökçe cezaevinde evleniyor, ailesine nikaha katılma izni verilmedi

Cezaevinde nikah masasına oturacak olan Buğra Gökçe’nin ailesinin törene katılma talebi reddedildi, aile cezaevi önünde açıklama yapacak.

Okunma Süresi: 1 dk

İstanbul Planlama Ajansı eski başkanı ve şehir plancısı Doç. Dr. Buğra Gökçe, 19 Mart'ta tutuklanmasının ardından yarın cezaevinde evleniyor. Gökçe'nin nikahı, Silivri'deki Marmara Cezaevinde yapılacak.

Aileye Katılım İzni Verilmedi

Gökçe'nin ailesi, oğullarının bu özel gününde yanında olmak istedi. Ancak resmi başvuruya rağmen cezaevi yönetimi aileye izin vermedi. Bu karar, hem aile içinde hem kamuoyunda tepkilere yol açtı.

Aileden yapılan açıklamada, “Oğlumuzun yanında olma hakkımız engellendi. Bu adaletsizliğe sessiz kalmayacağız” denildi. Aile, yarın saat 12.00’de Marmara Cezaevi önünde olacaklarını duyurdu.

Nikah Planı Cezaevinden Önce Yapıldı

Buğra Gökçe, evlilik kararını cezaevine girmeden önce verdiklerini ve sürecin ertelenmesini istemediklerini açıkladı. Gökçe ile Filiz Kahveci çiftinin, tutukluluk koşullarına rağmen evlenme kararlılığı dikkat çekti.

Cezaevinde yapılacak olan nikah törenine yalnızca sınırlı sayıda kişinin katılmasına izin verileceği belirtiliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *