İstanbul
Açık
32°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
47,7590 %0.06
55,1696 %0.05
6.788,85 %1.26
63.457,47 %-0.49
Muhalif. GÜNDEM Bak: Terörsüz Türkiye sürecinde herkese görev düşüyor

Bak: Terörsüz Türkiye sürecinde herkese görev düşüyor

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Diyarbakır’da spor yatırımlarının süreceğini belirterek Terörsüz Türkiye sürecinde herkesin sorumluluğu bulunduğunu söyledi.

Bak: Terörsüz Türkiye sürecinde herkese görev düşüyor
KAYNAK: DHA
Okunma Süresi: 2 dk

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi ile birlikte Diyarbakır’a geldi. Bak, Amed Sportif Faaliyet ile Erzurumspor arasındaki maçı izlemek ve bazı ziyaretlerde bulunmak üzere geldiği kentte AK Parti İl Başkanlığı’nı ziyaret ederek açıklama yaptı.

Spor yatırımları sürecek

Bakan Bak, Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak spor tesisleri, yüzme havuzları ve kapalı spor salonları yatırımlarını sürdürdüklerini söyledi. Her gencin önemli olduğunu belirten Bak, gençlerin uyuşturucu, dijital bağımlılık, içki ve kumar gibi kötü alışkanlıklardan uzak tutulması için spor tesisi yatırımlarına önem verdiklerini ifade etti.

Bak, ailelere çocuklarını spor tesislerine getirmeleri çağrısında bulundu. Spor yapan çocukların sosyalleşebileceğini ve özgüven kazanabileceğini belirten Bak, Türkiye’nin spor tesisi alanında önemli bir dönüşüm yaşadığını dile getirdi.

Bak: Terörsüz Türkiye sürecinde herkese görev düşüyor

Sporun birleştirici gücüne vurgu

Terörsüz Türkiye konusunda Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki yasa sürecinin tamamlandığını söyleyen Bak, sürecin büyük destekle geçtiğini ve devamında herkese görev düştüğünü kaydetti. Sahadaki çalışmaların etkin biçimde sürdüğünü belirten Bak, sporun kitleleri birleştiren ve iyileştiren gücüne inandıklarını ifade etti.

Bak, Diyarbakır’daki Amedspor-Erzurumspor karşılaşmasının Süper Lig sezonunun başlangıcında oynanacağını da söyledi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız