49,5287 %0.11
55,8274 %0.32
6.658,85 %0.36
81.857,82 %0.99
Muhalif. GÜNDEM Ayazağa'daki sel felaketinde acı haber: Kayıp Turgut Dursun'un cansız bedenine ulaşıldı

Ayazağa'daki sel felaketinde acı haber: Kayıp Turgut Dursun'un cansız bedenine ulaşıldı

İstanbul'da etkili olan sağanak yağış sonrası Kağıthane Deresi'nin taşmasıyla kaybolan 66 yaşındaki Turgut Dursun, köprü altında ölü bulundu.

Ayazağa'daki sel felaketinde acı haber: Kayıp Turgut Dursun'un cansız bedenine ulaşıldı
KAYNAK: DHA
Okunma Süresi: 1 dk

İstanbul'da 14 Ekim tarihinde etkisini gösteren şiddetli sağanak yağışın ardından Kağıthane Deresi'nin taşmasıyla meydana gelen sel felaketinde, kayıp olarak aranan 66 yaşındaki Turgut Dursun'dan acı haber geldi. Ayazağa Mahallesi'nde yürütülen arama kurtarma çalışmaları sırasında, bir köprünün altında hareketsiz yatan bir kişi fark edildi. Durumun bildirilmesi üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye, AFAD, polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Arama çalışmalarında hüzünlü son

Olay yerine ulaşan ekipler, köprü altında bulunan kişinin kimliğini tespit etmek için yoğun bir çalışma yürüttü. Yapılan incelemeler sonucunda, cansız bedeni bulunan şahsın sel felaketinden bu yana haber alınamayan Turgut Dursun olduğu kesinleşti. Ekiplerin titiz müdahalesiyle Dursun'un naaşı bulunduğu noktadan çıkarıldı.

Ayazağa'daki sel felaketinde acı haber: Kayıp Turgut Dursun'un cansız bedenine ulaşıldı

Soruşturma süreci başlatıldı

Olay yerindeki ilk incelemelerin ardından Turgut Dursun'un cenazesi, ambulansla Sarıyer Seyrantepe'de bulunan Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna nakledildi. Yaşanan trajik olayla ilgili olarak yetkililer tarafından geniş çaplı bir soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız