İstanbul
Kapalı
18°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
49,0262 %0.06
55,6857 %0.14
6.608,95 %0.34
83.016,03 %-1.16
Muhalif. GÜNDEM Ataşehir Belediye Meclisi'nde dengeler değişti: 6 isim CHP'den AK Parti'ye geçti

Ataşehir Belediye Meclisi'nde dengeler değişti: 6 isim CHP'den AK Parti'ye geçti

Ataşehir Belediye Meclisi'nde görev yapan 6 CHP'li üye, düzenlenen törenle AK Parti saflarına katıldı. Yeni üyelere rozetleri takdim edildi.

Ataşehir Belediye Meclisi'nde dengeler değişti: 6 isim CHP'den AK Parti'ye geçti
KAYNAK: DHA
Okunma Süresi: 2 dk

İstanbul'un Ataşehir ilçesinde yerel siyaseti hareketlendiren bir gelişme yaşandı. Ataşehir Belediye Meclisi'nde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) sıralarında yer alan Oğuz Sarul, Sinan Emrah Yıldırım, Fatih Evliyaoğlu, Abdullah Aslan, Cengiz Kayayurt ve Mehmet Alver, düzenlenen törenle AK Parti'ye katıldı. Akın Sertçelik İmam Hatip Lisesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen Yerel Gündemli Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi toplantısında, yeni üyelerin partiye katılımı resmen duyuruldu.

Rozetler takıldı, yeni dönem mesajı verildi

Ataşehir Belediye Meclisi'nde dengeler değişti: 6 isim CHP'den AK Parti'ye geçti

Katılım töreninde yeni üyelere parti rozetleri takılırken, özellikle İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliği görevi de bulunan Oğuz Sarul'un geçişi dikkat çekti. AK Parti İstanbul İl Başkanı Abdullah Özdemir, meclis üyelerinin katılımının hem ilçe hem de İstanbul için hayırlı olması temennisinde bulundu. Özdemir, AK Parti'nin farklı siyasi geçmişlere sahip isimlerin ortak hizmet iradesiyle buluştuğu bir platform olduğunu vurgulayarak, hizmet siyasetine katkı sunmak isteyen herkese kapılarının açık olduğunu belirtti.

Ortak çalışma zemini vurgusu

AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı Burak Çifci ise bu katılımın sadece bir parti değişikliği olmadığını, farklı tecrübelerin ortak bir çalışma zemininde birleşmesi anlamına geldiğini ifade etti. Çifci, yeni katılan isimlerle birlikte Ataşehir'in ihtiyaçlarına yönelik hizmet odaklı çalışmalarını kararlılıkla sürdüreceklerini dile getirdi. Program, yeni üyeler ve teşkilat mensuplarının katılımıyla çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız