İstanbul
Açık
21°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
47,0434 %0.2
53,7187 %-0.12
6.225,55 % 0,12
64.226,46 %0.462
Muhalif. GÜNDEM Arnavutköy'de aile katliamı: Boşandığı eşini ve oğlunu vurup intihar etti

Arnavutköy'de aile katliamı: Boşandığı eşini ve oğlunu vurup intihar etti

İstanbul Arnavutköy'de kan donduran bir aile katliamı yaşandı. Bir süre önce boşandığı eşinin evine giren şahıs, eski eşini ve 18 yaşındaki oğlunu pompalı tüfekle vurarak öldürdükten sonra aynı silahla yaşamına son verdi. Silah sesleri üzerine adrese giren polis ekipleri, içeride 3 kişinin cansız bedeniyle karşılaştı.

KAYNAK: HABER MERKEZİ
Okunma Süresi: 2 dk

İstanbul'un Arnavutköy ilçesi, gece saatlerinde trajik bir aile cinayetine sahne oldu. Boğazköy İstiklal Mahallesi Filyos Sokak'ta bulunan bir ikametten peş peşe silah sesleri yükselmesi üzerine çevredeki vatandaşlar durumu vakit kaybetmeden emniyet güçlerine bildirdi. İhbarın hemen ardından olay yerine çok sayıda polis ve acil sağlık ekibi sevk edildi.

Polis ekipleri acı manzarayla karşılaştı

Kısa sürede adrese ulaşarak içeri giren emniyet güçleri ve sağlık ekipleri, evde hareketsiz yatan üç kişinin cansız bedeniyle karşılaştı. Sağlık personeli tarafından yapılan ilk kontrollerde; Davut G. (55), Türkan İ. (51) ve 18 yaşındaki Mehmet Emin G.'nin ateşli silah yaralanması sonucu olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Bölgeyi derhal güvenlik çemberine alan asayiş ekipleri, adreste detaylı inceleme başlattı.

Eski eşini ve oğlunu pompalı tüfekle katletti

Olay yeri inceleme uzmanlarının evde yaptığı titiz teknik çalışmalar, cinayetin ve ardından gelen intiharın korkunç perdesini araladı. Yapılan incelemelere göre 55 yaşındaki Davut G., bir süre önce yollarını ayırdığı eski eşi Türkan İ. ile oğlu Mehmet Emin G.'nin yaşadığı eve geldi. Yanında getirdiği pompalı tüfekle dehşet saçan saldırgan, eski eşini ve öz oğlunu acımasızca vurarak katletti. Gözü dönen şahıs, işlediği çifte cinayetin ardından aynı suç aletiyle intihar ederek kendi yaşamına da son verdi.

Cenazeler Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi

Cumhuriyet savcısı ve olay yeri inceleme ekiplerinin adresteki yasal mesailerini tamamlamasının ardından, hayatını kaybeden üç kişinin naaşı, kesin ölüm nedenlerinin belirlenebilmesi amacıyla otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polisin olayla ilgili başlattığı geniş çaplı soruşturma sürüyor.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız