İstanbul
Açık
27°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
46,8460 %0.05
53,5584 %-0.08
6.214,99 % -0,87
63.238,22 %0.574
Muhalif. GÜNDEM Ankara'da NATO karşıtı eyleme polis müdahalesi: Çok sayıda kişi gözaltına alındı

Ankara'da NATO karşıtı eyleme polis müdahalesi: Çok sayıda kişi gözaltına alındı

Ankara'da NATO Zirvesi'ni protesto etmek isteyen gruba polis müdahale etti. Aralarında siyasetçilerin de bulunduğu çok sayıda kişi gözaltına alındı.

KAYNAK: HABER MERKEZİ
Okunma Süresi: 1 dk

Ankara'da düzenlenen NATO Zirvesi'ni protesto etmek isteyen gruba polis müdahale etti. Eylem sırasında aralarında siyasetçilerin de bulunduğu çok sayıda kişi ablukaya alınırken, bazı göstericiler gözaltına alındı. "NATO'ya Hayır Koordinasyonu" tarafından yapılan çağrı üzerine saat 10.00'da Kurtuluş Parkı'nda toplanan grup, zirveye ilişkin protesto gerçekleştirmek istedi.

Siyasetçiler de ablukaya alındı

Polis ekiplerinin müdahalesi sırasında, aralarında TİP Genel Başkanı Erkan Baş, TİP Sözcüsü Sera Kadıgil, DEM Parti Milletvekili Keziban Konukçu, EMEP milletvekilleri İskender Bayhan ve Sevda Karaca ile Halkevleri Genel Başkanı Sevinç Hocaoğulları'nın da bulunduğu çok sayıda kişi polis ablukasına alındı.

Çok sayıda kişi gözaltına alındı

Müdahale sırasında polis ekiplerinin eylemcilerin çevresini kalkanlarla kapattığı, gazetecilerin görüntü almasını engellediği ve bazı basın mensuplarının bölgeden uzaklaştırıldığı belirtildi. Eyleme yönelik müdahalenin ardından çok sayıda kişinin gözaltına alındığı bildirildi. 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız