İstanbul
Kapalı
27°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
47,7436 %0.18
55,2510 %0.32
6.660,55 % 2,59
64.902,19 %-0.164
Muhalif. GÜNDEM Anadolu Otoyolu’nda yol çalışması faciaya yol açtı

Anadolu Otoyolu’nda yol çalışması faciaya yol açtı

Sakarya’nın Arifiye ilçesindeki Anadolu Otoyolu’nda meydana gelen kazada, 68 yaşındaki motosiklet sürücüsü R.Y. olay yerinde hayatını kaybetti.

Anadolu Otoyolu’nda yol çalışması faciaya yol açtı
KAYNAK: DHA
Okunma Süresi: 1 dk

Sakarya’nın Arifiye ilçesinden geçen Anadolu Otoyolu’nda gece saatlerinde yaşanan trafik kazasında, 68 yaşındaki motosiklet sürücüsü R.Y. yaşamını yitirdi. Otoyol güvenliğinin kritik öneme sahip olduğu yol çalışması bölgesinde, gerekli önlemlerin varlığına rağmen yaşanan bu acı olay bölgedeki trafik risklerini bir kez daha gündeme getirdi.

İhbar üzerine bölgeye hızla intikal eden jandarma ve sağlık ekipleri, yaptıkları kontrollerde R.Y.’nin olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Yapılan incelemelerin ardından motosiklet sürücüsünün cenazesi, gerekli işlemler için Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Korucuk Ön Otopsi Merkezi’ne nakledildi.

İstanbul istikametine doğru seyir halinde olan 16 AOL 55 plakalı motosiklet, yol bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle trafiği uyarmak amacıyla yerleştirilen ışıklı trafik ikaz römorkuna çarptı. Yaşanan ölümlü kazanın ardından bölgede inceleme başlatıldı.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız